Коледна томбола-Гоблени

• 26 144
  • 571
  •   1
Отговори
# 165
  • София

прати на 2 на мен, а на 10 на който искаш  Whistling

Аааа, неее  Naughty Имаш си кръстница за тази работа  Mr. Green  Hug

жалко,че и в тази тема се прокрадва негативизъм и злобно настроение, ама явно така си им е писано на темата "Гоблени" ....

Аз не виждам нищо негативно. Това са абсолютно безобидни и дружелюбни закачки. Както не е обида и думата "жертва", пише го на първа страница в условията, това също е просто закачка, нищо повече Hug

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 17:10 от -=Деси=-

# 166
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
деси, подскажи ми за кръстницата  Blush и много ще те заобичам  Heart Eyes

коледно ми е и не виждам нищо лошо нито в тая, нито в която и да е тема. основно защото съм прихванала избирателна слепота и глухота.

Crossing Arms вещица съм си пък  Crossing Arms ако някой не вярва да прочете бракоразводното ми досие. там го има написано черно на бяло.  Sunglasses

# 167
  • София
деси, подскажи ми за кръстницата  Blush и много ще те заобичам  Heart Eyes

ooooh! ИЗВИНЯВАЙ! Объркала съм се  Embarassed Embarassed Embarassed Бях убедена, че отговарям на Джо - тя нали си има кръстница - ФинЕти  Hug

Иначе за теб - винаги, не само на 2-ри  Grinning  Hug

# 168
 Party Party Party уредих се, уредих се  Party Party Party
вече няма мърдане. аз обещаното си го търся със съдия изпънител. да знаеш  Sunglasses

# 169
  • БЪЛГАРИЯ
       Зоркото ми око и острият ми нюх долавят зараждаща се шуро- баджанащина! smile3530 Пак ще има някой по-уреден от нас- простосмъртните!   smile3511
       А ти, скъпа ми Деси, 'що вкарваш такива идеи в главите на подрастващите... - ще ми цъфне сега Бързака... , ще ми се затръшка със сълзи в очите  smile3514  ... И к'во... - трябва или да я набия  box , или да подарявам  Close!... И резонно изниква въпросът: А за заслужаващата всички благинки кръстница  newsm03 кой ще помисли, на нея кой ще прати  Gift ?! (работата отива към: битият- бит, .... !)  Joy  Joy  Joy
       Тииииии пък, Гуди, срама нямаш- хем на топло, хем на мокро, хем с подаръци!!!  newsm37 Тц- тц- тц... Че и Коледно настроена! ...  #Shocked

# 170
Исках само да те успокоя, че не си попаднала в зловонната среда на разядени от злоба вещици!  Wink

е,вече съм спокойна...

# 171
....
       Тииииии пък, Гуди, срама нямаш- хем на топло, хем на мокро, хем с подаръци!!!  newsm37 Тц- тц- тц... Че и Коледно настроена! ...  #Shocked

Grinning точно така  Grinning и чакам да знаете.

и такова ...  Blush ако някой не е сигурен може да изпрати първо на мен, като ОТК, а после по предназначение  Wink
и всички, дето не си харесате подаръците тоже  Wink

ех, финЕти, аз ако си имах кръстница.... на ръце щях да я нося... и така да я обръщам, и обратно...  Crazy и дядо Мраз и дядо Коледа щях да и пратя .... и все с пъъълни чували  Blush
сега като се замисля и баба Мразка щях да натоваря  Laughing

е тук главния коледар казва "Да бъде дружина!"

ПП откъснах едно листенце на календара в повече  Blush помага да знаете  Hug

# 172
  • БЪЛГАРИЯ

Grinning точно така  Grinning и чакам да знаете.

и такова ...  Blush ако някой не е сигурен може да изпрати първо на мен, като ОТК, а после по предназначение  Wink
и всички, дето не си харесате подаръците тоже  Wink

ех, финЕти, аз ако си имах кръстница.... на ръце щях да я нося... и така да я обръщам, и обратно...  Crazy и дядо Мраз и дядо Коледа щях да и пратя .... и все с пъъълни чували  Blush
сега като се замисля и баба Мразка щях да натоваря  Laughing

е тук главния коледар казва "Да бъде дружина!"

ПП откъснах едно листенце на календара в повече  Blush помага да знаете  Hug

Joy  Joy  Joy

Много си готина!!! Харесвам широко скроени люде!  newsm10 И за да разбереш, че си сред фаворитите ми, вече ще ти казвам не просто Goody, а BIG Goody!  Hug

В момента обаче, ме притеснява отсъствието на Бързака!!! Confused ... Да не би да се наложи и на нея да обяснявам, че се майтапя (почти непрестанно!) ! Crazy  ...  А бях сигурна, че сме от едно и също психиатрично отделение ...  newsm78 ...

# 173
  • София

И за да разбереш, че си сред фаворитите ми, вече ще ти казвам не просто Goody, а BIG Goody!  Hug

ХА! Goody, май току що се сдоби с официална кръстница  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 17:56 от -=Деси=-

# 174
 Joy Joy Joy Joy как ме уцели само.

Crossing Armsам' чи широка съм значи. ама сгодна Wink

не се коси за бързака, тя не е широка като мен, но разбира от майтап  Hug
кой знае, може да го е ударила на жУвот  Crazy и за това да не чете  Heart Eyes

# 175
  • БЪЛГАРИЯ

ХА! Goody, май току що се сдоби с официална кръстница  Mr. Green

doh  ВЕРНО БЕЕЕЕЕЕЕ... Ама, че съм загубенааааааа... ДЕСКА, благодаря, че ме светна!!!   love001

Joy Joy Joy Joy как ме уцели само.

Crossing Armsам' чи широка съм значи. ама сгодна Wink

Нещо май се мъчиш да ми избягаш по тъча!  Sneaky Не ми минават такива!  Naughty Десито то го каза в прав текст!!!... Пък аз сега отивам да се опна, та да ти е по-удобно да ме завърташ от едната къльчица на другата!  Joy (в момента си го представям!!!  Joy )... А! И..., BIG мама, виж там..., да уредиш бизнеса с баба Мразка викам,... да не се стреляме точно по празниците, че много мразя кръвопролитията! Е, освен когато се налага де...  Sunglasses

# 176
ааа без такива моля ти се. ти си моя кръстница и точка. гуди да си намери друга  Crossing Arms ама ха

# 177
  • БЪЛГАРИЯ
ааа без такива моля ти се. ти си моя кръстница и точка. гуди да си намери друга  Crossing Arms ама ха

newsm47  Пфффф... Бързак, камък ми падна от сърцето! Викам си: Това беше- иди, обяснявай, че нямаш сестра!...
      Къде се губиш, дете невинно!... Керосинът ли ти свърши, що ли?!... Обикновено правиш доставките със субсветлинна скорост...  Joy
      А за главното... - гледай да се постараеш да не ме изгубиш  Money  (приемам само отговарящи на престижа ми оферти!  smile3508 )

Joy  Joy  Joy  Joy

# 178
абе закъсах го аз пак с доктори, да му се невиди. имам и разни проекти, които са на края. в сряда им е прИмоцията, та ще имам повече време. и така. ще помисля аз как точно да те омагьосам да си стоиш при мен  Flutter

# 179
  • БЪЛГАРИЯ
     Съжалявам! Сериозно! Дано всичко си дойде на мястото! Стискам палци, ако е нужно и ще помагам!

Общи условия

Активация на акаунт