Коледна томбола-Гоблени

• 26 154
  • 571
  •   1
Отговори
# 180
Ееее, накрая изненадата за моята жертвичка е готоваааа! newsm68 Даже за едното нещо като го видях мноооого съжалих, че не съм си взела и за мене, ама нищо! Ще си взема и аз такова един ден!  Crossing Arms

Сега имам въпросче - как опаковате нещата и ги пращате? Като колет, като препоръчана пратка /има ли такова нещо въобще  newsm78 Embarassed/?

Хм, сега пък нямам търпение да пращам вече! Ще броя дните дотогава с нетърпение!

# 181
задължително препоръчано

# 182
  • София
Точно така - с препоръчана пратка, така е най-сигурно, ако много се притесняваш, можеш да го пратиш като препоръчна пратка + обратна разписка. Но по принцип само с препоръчаната няма проблеми. Опаковаш го хубаво, те в пощата отделно ще го облепят с една лента  Hug

Еее, Джо, наистина си бърза!  Mr. Green

# 183
  • София
Аз мисля, че биха могли да се опаковат като малък пакет. Има едни жълти пликове в пощите с балончета отвътре, много са подходящи за такива малообемни пратки. Добре е да бъдат изпратени препоръчано, за могат да се проследят при евентуални загуби.

# 184
  • София
Да, и аз си взех такъв плик с балончета Mr. Green

# 185
аз мисля да пращам по куриер в зависимост от това какво ще сложа в пакета, защото още се двоумя за две неща....е,няма да е бомба ,де, да не се притеснява жертвичката ми.... Simple Smile 

# 186
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък мисля да изненадам още една две персони  Crazy

кръстници недокръстени, познавачки, убавици разни... Whistling

та да питам, нали няма да се дърпате ако поискам адресчета от Здравчето?

# 187
едвам ме нави  Mr. Green

# 188
# 189

Оти се ръгаш у щайгите за износ? ама-ха, да не си ми кръстница случайно?   Crossing Arms

Mr. Green на теб само туГли и градил Илия килия  Whistling

# 190
ааа тц. отивам у холандско да ям кексчета  Mr. Green и да се лензя

# 191
ааа тц. отивам у холандско да ям кексчета  Mr. Green и да се лензя

от специалните ли?  Wink прати ми едно, а аз ще те мисля  Mr. Green

# 192
навих се  Laughing

# 193
  • БЪЛГАРИЯ
      Ха!  Shocked Какво се оформя тук!!! А аз за една бройка да го пропусна!!!  smile3555 Девойчетааааааа, щом имате намерение да се радвате на живота, моля, споделете с нас де! Нищо, че съм една идея по-отнесена от нормалните нека се възвисим вместе, по-весело ще стане! newsm68 ( Боже, божеееееее... Само ние трите ли се вихрим тук!  Thinking Странна аналогия ме връхлита... - героите на Доньо Донев!  Joy Joy Joy )

Здравчеееееее... ,душо шекерена, да си търсиш десятъка!  smile3503 Да не си капо, щото нали знаеш какви ги говорят за посредниците...  newsm62

# 194
     ... Само ние трите ли се вихрим тук!  Thinking Странна аналогия ме връхлита... - героите на Доньо Донев!  Joy Joy Joy )

Сакън! Гони я тая аналогия и мини на Тери Пратчет.  Crazy  
Баш за там сме си. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт