Коледна томбола-Гоблени

• 26 185
  • 571
  •   1
Отговори
# 195
  • БЪЛГАРИЯ

Сакън! Гони я тая аналогия и мини на Тери Пратчет.  Crazy  
Баш за там сме си. Mr. Green

Joy Йеееееее... Пу за мен си- аз съм най-красивата от трите!  rotfImbo 
               Но продължавам да си мисля и за Д. Донев!!!  Joy

# 196
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гле'й сега. Системата е друга. Трите вещици са: девойката, майката и бабата.

Аз баба не съм (още), девойка вече не съм  Blush значи остава другата  Mr. Green пък и тя най-много ми пасва, пухкава, има много деца, пее цинични песни, пие като смок (с това няма да се справя, но мога да опитам) ...
Позна ли ме?
За теб и Джи остават бабата и девойката. Няма да се биете, нали?  Mr. Green

# 197
  • БЪЛГАРИЯ
Гле'й сега. Системата е друга. Трите вещици са: девойката, майката и бабата.

Аз баба не съм (още), девойка вече не съм  Blush значи остава другата  Mr. Green пък и тя най-много ми пасва, пухкава, има много деца, пее цинични песни, пие като смок (с това няма да се справя, но мога да опитам) ...
Позна ли ме?
За теб и Джи остават бабата и девойката. Няма да се биете, нали?  Mr. Green

Виж ся... Изрично си казАх: най- убавата!!! Оти налиташ на плюнката ми!!!?... Апа и я ги знаем тия мискинки- и у наше селО сме ги срещАли, у библутеката...     И яз не сакам да стаам баба  (ма они- хаирсъзите- мноо сакат! Оти ми е гиздава момичката! Убаво, че маж ми Увенен - он ги пуца, они бЕгат!)!...     А те тва- рошавото- требе да го тупурдясаме на Бързако- най че му оди!

# 198
ФинЕти, ФинЕЕЕЕЕтииииии! Тъкмо подритвах и вече започвах да се  rotfImbo, особено на
И яз не сакам да стаам баба  (ма они- хаирсъзите- мноо сакат! Оти ми е гиздава момичката! Убаво, че маж ми Увенен - он ги пуца, они бЕгат!)!... 
защо ли реших да видя какво е туй в подписа ти. След толко'а смех, на ти сега рев! Sob Невероятна песен!

# 199
ааа тц. отивам у холандско да ям кексчета  Mr. Green и да се лензя

Хапна ли си специални кексчета? Че те мислим  Hug
 hahaha я виж как са те хванали камерите  Joy

# 200
  • БЪЛГАРИЯ
       Тоньо, Тоньооооооо..., питаш ли ме как съжителствувам повече от 42 години с тая малоумната- с МЕНЕ СИ!!! Левата ми мозъчна половина луда, десната- филос-оффффффф.... Псолутна шузуфрения...

Много Готината, да не бачкаш за Мосад!? НемА непроследен и неразконспириран субект от Форума... Апропо: Бързака да не е прекалила с дозировката- ник'ва я нема тука!...

# 201
туй много готината ще да съм аз  Crazy
и ... таковата .... хххммм.... не бързай да шиеш голотията  Blush

бързака се е объ(р)зил май  Crazy чакам я 'как соловей лето'  Wink

# 202
  • БЪЛГАРИЯ
туй много готината ще да съм аз  Crazy
и ... таковата .... хххммм.... не бързай да шиеш голотията  Blush

бързака се е объ(р)зил май  Crazy чакам я 'как соловей лето'  Wink

Брех, че и от чужбинска реч отбираш бреееее... Щото, както и да го спрягам, BIG Goody си е "Много гот" !  Joy
       Пък за голичкото не съм се разбързала, нали ти рекох, че имам още мноооого до де стигна до него!  Confused
       Значи Бързака ще го чакаме вместе тугедър...  Laughing  Crazy

# 203
Цитат
.... както и да го спрягам, BIG Goody си е "Много гот" !  Joy

и анджък даже  Mr. Green

по този повод черпя http://www.youtube.com/watch?v=3sLyP2jD2Co

# 204
  • край Дунав
Лелееее, групата-забравили сте си хапчетата тая сутрин!  Joy   Joy
Аз си избодох очите с едни дребоси, а вие живот си живеете!

# 205

напротив Wink ударили сме по едно в повече  Mr. Green

не ни се карай, чеееее

# 206
  • БЪЛГАРИЯ

Поздрав от психодиспансера: "...Ний ще станем милиоооониииии..." fiuuuuuu !!!  smile3521
      А ти добре правиш, пиленце- все някой трябва да бачкаааа... В противен случай мнозина ще скокнат при нас Crazy , и там ще си опустееее... (Хм! Колцина ли ще си признаят за разстройствата!?  Joy )

Joy  Heart Eyes  Joy  Heart Eyes  Joy

# 207
ей, доживях да се прибера. имаше специални кексчета, имаше и музей на еротиката  Mr. Green  убаво беше. некой ден ке го повториме. само с английския ми беше трудно  Tired

# 208
  • БЪЛГАРИЯ
ей, доживях да се прибера. имаше специални кексчета, имаше и музей на еротиката  Mr. Green  убаво беше. некой ден ке го повториме. само с английския ми беше трудно  Tired

Ош гелдин, като ти е трудно с английския!  Joy
   Изтекоха ни очите и ушите да те чакаме бре, моме!   bouquet
   Барем нещо еротично донесе ли ни!? За кесчетата- ясно, страдаш от "вълчеапетитие"..., ама либуфта, мирака,... ам'чи те изяване ньемът!...  luvbed

# 209
донесох си аз коктейл за възпламеняване  Mr. Green са чакам удобен случай да го гаврътна и ще кажа после дали действа  Wink
не намерих ни един магазин за гоблени, много тъпо. ма сама съм си виновна, трябваше да си видя аз в нета. карай, другия път

Общи условия

Активация на акаунт