Коледна томбола-Гоблени

• 26 191
  • 571
  •   1
Отговори
# 210
 еййй , спамъркиии .... кога ще пращаме подаръчетата  Simple Smile , вече нямам търпение!

# 211
към 15ти де. затова си спамим  Mr. Green

# 212
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей, доживях да се прибера. имаше специални кексчета, имаше и музей на еротиката  Mr. Green  убаво беше. некой ден ке го повториме. само с английския ми беше трудно  Tired

че вземи и мен де  Blush ще ти помагам с което не можеш сама и да ти светя Whistling

# 213
 Mr. Green едвам се навих

# 214
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз днес си изпратих подаръчето до моето другарче! Че то мойто сърце не трае! Дано да не остане разочаровано от избора и от ранното ми изпращане!
  bouquet

# 215
А пък аз си мислех, че съм избързала  Grinning И аз днес си изпратих подаръчето, т.к. от другата седмица няма да ме има. Предпочетох по-добре рано, отколкото късно и да разваля коледното настроение на играта.
  Моето другарче да не се приетснява, че няма да мога да пиша веднага, когато получа подаръка. Но съм сигурна, че ще е страхотен   bouquet

# 216
Оо, вече пращате. Тогава и аз ще пращам. Готова съм отдавна, само дано не си разочаровам другарчето

# 217
 Joy Joy Joy имало и по-нетърпеливи от мен значи  Mr. Green

# 218
  • София
Ееее, много сте лоши!  Cry Да бяхте казали по-рано, за да го изпратя вчера! А сега съм болна и не мога да отида до пощата, така че моето другарче ще чака до 13-ти  Sad

# 219
Ееее, много сте лоши!  Cry Да бяхте казали по-рано, за да го изпратя вчера! А сега съм болна и не мога да отида до пощата, така че моето другарче ще чака до 13-ти  Sad

споко Wink ще тръпне по-дълго и подаръкът ще е по-сладък  Hug

Mr. Green тя нашата е като тотото и лотарията   Whistling

# 220
  bouquet Hug И аз ще изпратя подаръчето си утре.  Hug  bouquet
 santa2 Joy Nature SnowmanВече нямам търпение! Nature Snowman Joy santa2

# 221
  • Sofia
И аз се глася да пращам другата седмица, защото си спомням миналата година, че преди Коледа точно пратих и много ми го забавиха, та чак ми го връщаха  Sad Беше гадно, пращам отново...Сега по- рано, че да има време дори да го върнат, да стигне точно за празника  Hug

# 222
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз също изпратих моя подарък!  Peace Защо? Ами жертвичка като получи ще разбере що избързах! Party  bouquet

# 223
Мммм, колко нетърпеливки само! Mr. Green Моят подарък и аз ще го пускам другата седмица. Дано се хареса, много дълго търсих и се чудих какво да бъде, но е избран с много мерак!

# 224
Аз пък ще пратя по-късно.Да се получи покрай Коледа.

Ей, другарче, ако си получа подаръка много рано, ще забравя до Коледа и няма да го броя.Ще трябва после пак да ми изпращаш  Mr. Green  Wink

Общи условия

Активация на акаунт