Коледна томбола-Гоблени

• 26 246
  • 571
  •   1
Отговори
# 225
Аз също си мисля за другата седмица...Добре ще опаковам, че ако има търпение другарчето да си го остави под елхата и да си го отвори на Коледа, нещо което аз няма да мога да направя  Rolling Eyes

sissak, кога предпочиташ да пратя дъската ?  Mr. Green

# 226
Не участвам този път , изпуснах ви . Но с нетърпение очаквам да видя подаръчетата .  Grinning

# 227
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей, че сте бързаци  Crazy джо бързия ще иам да ви диша прахта  Mr. Green

аз обаче ще съм хард и ще пусна точно на 15  Crossing Arms ама ха!

# 228
  • БЪЛГАРИЯ
    Ама че калпазанки..., амаааааа... smile3515  Да не сте седмаци бре!? ЗДРАВЧЕЕЕЕЕЕЕЕ, наложи ВЕТО- то си връз ранното отърваване от ангажимент!!! На ко мяза туй- що трошите на две думата на вайводката!  smile3513

МамЕ му гладно!!! Къде ще си сипя простотиите като приключим с томболата!? smile3506 Отатък са много сериозни и делови smile3553 , а мен по ме бива по локумите, отколкото по бачкането! Ехххххххх!!! cry ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧААААА- стана ми мъчно за мен си, ще се почувствам като сираче- отритната, изоставена, самотна, бездомна, неразбрана, неоценена... (мога и ощееее!!!) ...  smile3518

# 229
ФинЕтииии, няма да те отритвам   Mr. Green жЪ тЪ ЯМ  Crazy

то щото още не съм разбрала течен шоколад ли си или фина Ети  Whistling

# 230
  • БЪЛГАРИЯ
ФинЕтииии, няма да те отритвам   Mr. Green жЪ тЪ ЯМ  Crazy
....

то щото още не съм разбрала течен шоколад ли си или фина Ети  Whistling

newsm03 Естествено, че е второто! Шокирана съм, че все още не си разбрала! #Shocked Прелестта ми е природна!  4470 Както и скромността!  Blush Та, в тази връзка, гледам си се екипирала подходящо! (Ако все пак решиш да ме консумираш де! Че ще ти остане и за другата Коледа!  cook ) Ама да те предупредя: ще се съпротивлявам- Юнак мАке се без бой не дава!  tooth

# 231
  • София
Ох, да ви имам проблемите!  ooooh! Аз от два дни мъдря какво да напиша на картичката  newsm78

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 18:06 от -=Деси=-

# 232
  • БЪЛГАРИЯ
Ох, да ви имам проблемите!  ooooh! Аз от два дни мъдря какво да напиша на картичката  newsm78

rotfImbo Аз пък да имам твоите!!!  hahaha Да взема да ти изпратя "подсетки", а!  smile3533

# 233
Привет и от мен!  Следя ви редовно макар и да не пиша!  Hug

Виждам че някои от вас вече са се настроили Коледно и са изпратили подаръците си! Лошо няма въпрос на избор!  Peace Лично на мен никак не ми е празнично и нямам настроение настроение...  Rolling Eyes  Затова ще изчакам и ще пускам от 13ти нататък!  Wink

# 234
sissak, кога предпочиташ да пратя дъската ?  Mr. Green

Мче глей как ме пита. Аз жена за една дъска ли съм - знайш ли каква съм шатовна.Ще пратиш една за Коледа, една за ЧНГ, една за банго Васил.....

# 235
....Ще пратиш една за Коледа, една за ЧНГ, една за банго Васил.....

hahaha hahaha hahaha ка не съм се сетила за банго Васил да си искам нещо ....  Joy Joy Joy

значи моите стават четири  Crazy

# 236
  • sf
Фръц,фръц,фръъъъъъъъъъъъъъъц при мен коледа вече дойде.
Страшно съм доволна, щастлива, огромно благодаря на Стасита   bouquet
после ще снимам, но ще кажа,че в пакета,който си беше направо кашон, имаше по нещо за всеки от смейството ми  Laughing

Mr. Green   http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5546093183994536242

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 16:34 от donsita

# 237
  • София
Еха! Разкошен подарък! Стасита,   bouquet

# 238
 donsita, радвам се, че си получила нещата. Вече знаеш кое за какво е  и защо се наложи да избързам. Надявам се да ти харесат. Доколкото видях май почти си ушила коледното гобленче Simple Smile

# 239
  • София
Стасита, donsita, а какво е синьото квадратно нещо? Ох, любопитството ще ме погуби  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт