Коледна томбола-Гоблени

• 26 251
  • 571
  •   1
Отговори
# 240
   Синьото нещо е восък за метализирани конци. Другите гобленарски неща са несесер за гоблен, маркер за разграфяване, ножичка и две гобленчета. Удовлетворено ли е любопитството ти? Peace

# 241
  • sf
Стасита, пожелавам ти всичко да е най-най-най добре и да имате най-веселите празници!  Hug
Значи имам голям гоблен с цветя, малка коледна камбанка , която вече уших  Mr. Green несесер с маркер за панама, ножичка, синьото квадратно нещо, дококото разбрах е да улеснява шиенето на ламе  или може всякякви конци  Thinking картичка. Има и за фемилието- кутоя бонбони за съпружеското тяло, дневник за дъщеря ми и книжка за малкия. Въобще всички са доволни.
Стаси, още веднъж благодаря   bouquet ooooh!

# 242
  • в една мансарда точно под звездите ..........
А моето другарче не се обажда  newsm78
Вчера го пуснах с още един пакет, който вече е получен!
Дано не е разочаровано!

# 243
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз днес си изпратих подаръчето до моето другарче! Че то мойто сърце не трае! Дано да не остане разочаровано от избора и от ранното ми изпращане!
  bouquet

Дуданкеееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

исках да го оставя запечатано до Коледа Crazy 
познайте колко време издържах преди да разкъсам плика  Whistling

а снимките ще са след като змея заспи, че сега се е напънал да започва единия гоблен  Mr. Green

от нетърпение да се похваля не видях последния ти пост.  Confused  как можа да си помислиш ткова нещо. Видна китколюбка съм, как може да не ми хареса нещо с дръжка и цвете на нея  Heart Eyes

# 244
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ами, скъпа, ти беше много трудна за проучване. То ходих от форум на форум и пак нищо. Радвам се, че ти е харесал подаръка. Много ми е интересен на Риолис гоблена с тези конци как ще се получи.
Надявам се да си го ушиеш и да споделиш.
  bouquet

# 245
 hahaha и ти ли Бруте!  Joy любимия образ ги разгледа и каза "А на бас, че сега ще почнеш катерицата"

значи след като го снимам веднага бодвам иглата Wink а след това показвам. може и в тази тема да е  Mr. Green

Heart Eyes и никак не си права, навсякъде писах, че харесвам всичко  Simple Smile Simple Smile Simple Smile изненада ли е, за мен е супер  Hug 

Sunglasses получих подарък, но това няма да ме омилостиви!  Crossing Arms Моят подарък тръгва на 15 и нито ден по-рано Peace

# 246
Да са ви честити подаръците.

# 247
Честито на получилите!  Hug И аз се радвам заедно с вас!  Heart Eyes

И Гудева не се помайвай със снимките че любопитството ще ме изяде.....  Crazy

# 248
Честито на получилите!  Hug И аз се радвам заедно с вас!  Heart Eyes

И Гудева не се помайвай със снимките че любопитството ще ме изяде.....  Crazy

любопитството идяде котката  Mr. Green

# 249
  • София
Goody, не ни измъчвай, пускай снимките!

Стасита, мерси  Embarassed

# 250
  • Поморие
Честито на получилите с нетърпение чакам снимки. Аз ще пускам моя подарък към 15 да са се получи към Коледа.

# 251
Ние сме по -нетърпеливи и от децата..... Simple Smile Grinning

# 252
Ние сме по -нетърпеливи и от децата..... Simple Smile Grinning
определено  Joy

# 253
Аз все още чакам снимки от Гудева!  atwork Докато невидя няма да мирясам...   comp03

# 254
 Mr. Green хвал, хвал  Mr. Green

Heart Eyes и в подробности  Heart Eyes

и няма да казвам дали и кое съм започнала, само ще информирам: с тези конци катеричката е наистина пухкава, а черният конец стига за поне 10-15 катерици  Whistling

Дуданка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт