Коледна томбола-Гоблени

• 26 167
  • 571
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ако има проблем ми се обади  8922770 Лили

# 466
айде честито на спечелилите  Hug
sayoonara, кой ти е другарче?

# 467
tuly ужасно много съжалявам,че се развали изненадата,но аз ще съм благодарна и на това да я получиш
все пак   Praynig  Praynig  Praynig

с нетърпение чакам и проверявам...

# 468
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Весели празници, момичета!  Hug
Дано не остане някой разочарован и всички да си получат подаръците, макар и със закъснение!
  bouquet

# 469
  • Атлантис, Галактика Пегас
Весела Коледа на всички!   bouquet

# 470
  • БЪЛГАРИЯ
       Много ми е мъчно за все още чакащите, но от сърце се надявам да получите изненадите си!

Аз ви пожелавам красива и изобилна Нощ, да сте с любимите си хора, да се радвате на хармония и весели мигове, всичко, което сте заслужили, да ви се случи, да се сбъднат копнежите ви!

Мен ме зарадва г-жа Гуди, и то много ме зарадва! В точното врене се случи!... И тук ще й кажа: Обичам те, целувам те, прелестно е това, което си направила специално за скромната ми персона! Изпращам ти най-топлите си и искрени чувства в Святата нощ!

Ще се моля за всички, за да не секва Красотата от ръцете и сърцата ви!

# 471
 ФинЕти , newsm74

# 472
ей, Финети завидях ти  Hug

# 473
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
       ...       Мен ме зарадва г-жа Гуди, и то много ме зарадва! В точното врене се случи!...
...Ще се моля за всички, за да не секва Красотата от ръцете и сърцата ви!

Blush госпожата от бързане забрави двете дребосъчета дето вървят с подаръка, но ще наваксва за някой следващ празник  Mr. Green

Весела Коледа на всички!

Joy Joy аз съм до уши в боб и ориз и кисело зеле  Joy Joy

джо, не бързай да завиждаш  Blush нЕма нужда  Blush

# 474
оооо Добричкото, това значи ли че и мен ще ме огрее с нещо  Flutter

# 475
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооо Добричкото, това значи ли че и мен ще ме огрее с нещо  Flutter

Огрявам навсякъде. Където не успея за Коледа ще опитам за китайската Нова година.  Whistling

# 476
когато смогнеш  Hug

# 477
Честито Рождество Христово!

Пожелавам на всички много здраве, приятни емоции и повече време за любимото ни хоби!

А с голямо извинение на Галля (открих, че тя е моето другарче) със закъснение показвам снимки от готиния подарък.

http://picasaweb.google.com/stasita78/Gobleni#5554446170648809874

http://picasaweb.google.com/stasita78/Gobleni#5554446179468233202

Едната част от изненадата веднага влезе в употреба. А в магазина ни за гоблени тъкмо се похвалих на продавачката, че са ми подарили този гоблен ( аз много го бях харесала и се чудих дали да не го взема за моята жертвичка) и тя ми каза, че и тя го харесва, и те са от поредица, като ми показа и другите гоблени. Сега ще има да ме гложде за таз поредица... Mr. Green

Галля
, още веднъж много ти благодаря! Весело изкарване на празниците ти пожелавам и мнооого, мнооого подаръци да получиш!  Peace

# 478
Честита коледа ,много здраве,много щастие и много любов ви желая на всички  Hug Гуди и аз завиждам да знаеш ,но съм търпелива тя китайската нова година сега ще дойде  newsm62 Two Hearts

# 479
Гуди,може и мен да ме огрееш,душа...ако остана без коледен подарък от томболата Wink

Общи условия

Активация на акаунт