Коледна томбола-Гоблени

• 26 146
  • 571
  •   1
Отговори
# 480
  • София
 newsm44 santa2 Дядо Коледа и при мен дойде след хубав скандал в пощите. Sayonara    bouquet много благодаря за подаръка-страхоооотен е. Обещавам утре да снимам и да го покажа(от три дни посрещам и изпращам гости и просто нямам сили).
Още един път благодаря.
Пожелавам на  всички любовта и щастието да не Ви напускат, а здравето и късмета корени във Вас да пуснат.  love001

# 481
eminav честито!  Hug

Остават: Дж-то, Тули, Аетера и Барби........................  Tired

# 482
ми айде де, дядо Коледа, къде се моткаш  Crossing Arms

# 483
  • Ямбол
Момичета вчера си взех пакетчето, нямам обаче никакво време да го снимам, въпреки това вече го започнах.
Много благодаря  Hug
Моят подарък е опакован и чака.. да го пратя.
Утре обещавам, че тръгва към получателя. Много, много се извинявам, но моят Дядо Коледа ще дойде по късно от предвиденото. Embarassed

# 484
newsm44 santa2 Дядо Коледа и при мен дойде след хубав скандал в пощите. Sayonara    bouquet много благодаря за подаръка-страхоооотен е. Обещавам утре да снимам и да го покажа(от три дни посрещам и изпращам гости и просто нямам сили).
Още един път благодаря.
Пожелавам на  всички любовта и щастието да не Ви напускат, а здравето и късмета корени във Вас да пуснат.  love001
Ох,най-накрая -олекна ми. smile3501Две седмици го мисля този подарък къде се запиля.Дано поне малко да съм те зарадвала. newsm51

Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
Нека бъдем по-добри
...не само в такива дни!
Весела Коледа!     

# 485
  • София
ето го и моя подарък- право в десетката дори вече е започнат
Отново много благодаря  bouquet

# 486
eminav много хубав подарък!   bouquet С кеф да си го шиеш!  Hug

tuly има ли някакво развитие при теб?  newsm78

Останаха Дж-то и Барби....
За Барби пътува а за Дж-то нямам инфо......  Confused

# 487
никакво развитие при мен,за съжаление...проверявам кутията всеки ден и нищо.Онзи ден имаше известия за колетни пратки на двама съседи, а аз все си мислех,че някое от известията ще е за мен,но уви...
Ще ми се йона-д да пише дали е ходила до пощата,за да провери какво става с пратката й и какво са й казали...

# 488
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Силно се надявам тази година да няма разочаровани и неполучили подаръците си!

Дано tuly и Дж-то си получат подаръците.

bouquet

# 489
И за Дж-то пристигна!  Party
  За Барби пътува Peace Това ОК, но за tuly се притеснявам...  ooooh!

Мисля си дали вече няма да го върнат на joana-d като "Непотърсен"? от 10.12. са минали повече от 10 дни....  Rolling Eyes

# 490
това е по-добрият вариант все пак, отколкото да се изгуби някъде...интересно, как непотърсен,като лично ходих и питах в пощата newsm78
все още очаквам да се включи йона-д с положителна информация,но тя съвсем се загуби и няма инфо...

егати къръка съм, ще си остана без коледен подарък-изненада #Crazy

# 491
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това е по-добрият вариант все пак, отколкото да се изгуби някъде...интересно, как непотърсен,като лично ходих и питах в пощата newsm78
все още очаквам да се включи йона-д с положителна информация,но тя съвсем се загуби и няма инфо...

йоана може да е на почивка някъде, все пак празници са
а без подарък няма да остане никой, хайде да почакаме руската коледа  Blush  и тогава ще видим  Blush

# 492
  • София

Има ли вероятност да са го разпределили в друг клон на пощата във вашия квартал? Ние в Люлин имаме една централна поща, веднъж едно писмо по погрешка ми го бяха пратили там, вместо в нашия клон, който е в съседния блок  newsm78 Или вземи номера на пратката и отиди с него в централната поща, нека проверят къде точно е отишла пратката

# 493
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Има ли вероятност да са го разпределили в друг клон на пощата във вашия квартал? Ние в Люлин имаме една централна поща, веднъж едно писмо по погрешка ми го бяха пратили там, вместо в нашия клон, който е в съседния блок  newsm78 Или вземи номера на пратката и отиди с него, нека проверят къде е отишъл

малко вероятно е  Mr. Green имаме само една поща в града  Wink другия клон е служебен за АЕЦ

# 494
  • София

малко вероятно е  Mr. Green имаме само една поща в града  Wink другия клон е служебен за АЕЦ

Ааа, мерси, не знаех.

Тогава остава вариантът Йоана да отиде в тяхната поща, да им обясни ситуацията и да ги помоли да звъннат в Козлодуй и да се разберат  newsm78

Аз по малко напредвам с моето момиче-подарък, ама покрай тези празници нямам никакво време  Sad. В интерес на истината, мислех, че ще е скучно с тези малко на брой цветове, но се оказа страшно приятно!

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 11:56 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт