Декупаж-38 есенна

• 61 681
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета.От лятото само чета вашите дебати,препоръки,споделянето на красотите които сте сътворили и се радвам на сплотеното и приятелско отношение една към друга.Сега ,ви поздравявам и се питам защо е това лошо отношение към Есин.За нея може да е бизнес,но това е политиката ,да си помагаме взаимно.Къде с идеи,къде с материали. Всеки работи с различни материали,както намира за нужно ,за възможно и материално изпълнимо.Когато се работи със специалните материали  за декупаж тогава се опира до хората които търгуват с това.Аз лично си поръчвам и ми пращат от София ,защото в Бургас трудно се намират и не винаги ги има.Поръчвам си и от Есин някой неща и тя се отзовава винаги точна и прецизна.Не бива да плюем този или онзи.Изкуството е един затворен кръг,в който за да се създават красиви неща трябва да има красота ,усмивки и приятели.Не засягам с тези редове някой.просто казвам своето мнение за ..това .че ние всички тук,влизаме защото имаме нещо общо и това е нашето Хоби.  bouquet

# 211
Раковинка много хубаво албумче и невероятни коледни неща си сътворила  Peace къде е това екзотично местенце,много е карсиво
Здравкова мноооооого готини(много яки  Mr. Green) бутилки,много ми харесаха  Peace
бонисофиа интересно прикритие(и много хубава салфетка)  Peace
щурчо щурчо какви хубави неща ни показваш,много ама много са красиви  Peace

# 212
Здравейте мили приятелки  Hug
благодаря ви за хубавите думи
Бонисофия-капака е станал страхотен   bouquet Браво!
Геновевче-много скиташ бе момичеееее.........хайде запретвай ръкави и показваъ от твоъте красоти  Hug
Щурчо-прекрасни неща си натворила   bouquet Много,много добре!
росирос-никой не е имал лошо отношение към Есин,затова че продава продукти  Naughty Аз също съм поръчвала от нея,и също казвам че е коректен човек!Дебатите бяха по съвсем друг повод!Не си чела внимателно.....
  момичета ,тичайте към Фейса или темата за манистените дръвчета......да видите нашта Крис ,каква прелест е сътворила  newsm10 Я го пусни и тука.Все пак има и декупаж.
Крисче,открих салфетката при чехкините-така че Задача към Миражчето и Есин -дали ще може да доставите от тази салфетка   

# 213
# 214
момичета показвам ви ,нещо от мен.За първи път тук при вас показвам нещо свое.

# 215
Здравейте всички работливи пчелички,
Щурчо от мен имаш едно голямо БРАВО -всичко е изработено прекрасно,продължавай все така.Относно лака -преди няколко странички момичетата споделиха че най хубавият лак е на Сократес-Муви пур-на водна основа акрилен лак.А когато ще се ползват чиниите за храна а не за сувенир и украса и е пряк декупаж смятам че трябва да се използва медиум за изпичане. И една препоръка-давай линк към албумчето защото така като са показани снимките се запълват много бързо страничките ни
Росирос и твоята първа творба е чудесна,запрятай ръкави и показвай все повече
Емиии , все пак не съм съвсем без нищичко във времето докато отсъствах - спретнах и  показвам подарък за младоженци
от тук до края:

http://genovevag.snimka.bg/hobby/dekupaj-2010.505293.21162890

# 216
Роси, всичко което видях в твоето албумче е много красиво. Радвам се,че го сподели с нас. Можеш да си направиш албумче в някой друг сайт, който не изисква да имаш регистрация, за да можеш да видиш снимките, защото някой от момичетата, които нямат фейсбук акаунт, няма да успеят да видят какви чудесни неща си направила.  bouquet
Не знам от колко време се занимаваш с това, но..определено се справяш чудесно. Поздравления!

GenovevaG,благодаря ти за препоръката. Наистина не съобразих.Редактирах си поста.. Peace
А твоите творби са просто...нямам думи.. Тъкмо се чудех върху какво е тази красота и..видях,че е капака на лап-топа!
Невероятно..
А има една бутилка- къща..- фантазия просто..Моля те, сподели как е направена.
И подноса, и  котките и..  всичко е приказно.. а чинията с маската......абе..ВСИЧКО е много, много изпипано.   bouquet

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 19:22 от *щурчо*

# 217
Еми   Hug тази салфетка и без туй си беше баш от мен,но количествата са изчерпани.Тя Крис беше правила с нея и един буркан от нескафе със студен порцелан и на една от срещите го беше донесла.Като знам какъв невероятно красив беше буркана мога да си представя и тази "къщичка",а тия дни ако не се продаде се надявам и да го видя.А за салфетката съжалявам,че не съм взела повече количество и се оглеждам,че е приказно красива и много търсена.
Антомче срещичката сте я спретнали на много хубаво и задушевно местенце /при престоя ми лятото имах голямо желание да го посетя,но не му бе писано-тоя път няма да се размине обаче  Peace /

# 218
Аз искам да попитам, ако чинийте са за хранене,какъв трябва да е медиумът, който се изпича и кога се слага ?  Предполагам,че същото важи и за чаши,ако ще се ползват ежедневно ?  newsm78    А варак,кога се слага,и какъв трябва да бъде? Аз тук гледах няколко вида и не взех,защото хич не можах да се ориентирам... Blush

# 219
Пинкито-ако искаш да ползваш декорираните чинии за храна трябва да финализираш декупажа с порцелан медиум който се изпича аз имам и ползвам този http://vivanova043.snimka.bg/hobby/materiali-za-dekopaj.528621.21165370 Всяка марка си е дала начина на прилагане защото различните марки имат различно време за изпичане.Имай предвид че при печенето се променят цветовете.Този лак става и за стъкло.Дано да съм ти помогнала  с тази информация Heart Eyes
Крисче за мънистените красоти -шапка ти свалям.Намам думи ,станах #Crazy.Как ги правиш стволовете на дърветата ...?Всичко е прелест!!!

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 20:06 от виванова

# 220
Крис големи красоти твориш момиче,уникални,невероятни и перфектни   bouquet  bouquet  bouquet
аз тайничко дочетох страницата и видях че и Раковинка е в мънистената тема,позволих си да разгледам албума ти Раковинка,и момичета вие сте магьостници,просто колко усилия се искат да сътвориш едно дърво,страхотни сте успех ви пожелавам отново от сърце   bouquet  bouquet  bouquet

# 221
                  Привет,момичета!Влизам при вас малко да се поразсея и поуспокоя.Ние все още сме в Пирогов. Cry Ето да ни видите.
http://media.snimka.bg/7456/021167226.jpg - тук я изведохме малко в двора и тя иска "разходка с кола" демек към къщи.
http://media.snimka.bg/7456/021167222.jpg - тук се хвана за пейката и отказа да се прибира в стаята , та постояхме докато започна да се застудява.
                 Не ми се сърдете,че няма да коментирам всички красоти,които видях ,но...все още не съм във форма! ooooh!
                 Щурчо,чудесен старт в новото ти хоби! Peace Бързо напредваш и се радвам ,че си при нас и дано се видим на срещичката в Сф.
                 росирос , разгледах албума ти и  Hug Радвам се,че се присъедини към нас.Имаш много хубави идеи и чудесно изпълнение.
                 Крисче, ти си гении.Страхотни бисерни красотички.Ще ме зарибиш май и мен. newsm78 Само това не съм правила до сега.
                 И да ви помоля - пускайте в темичката ни и  произведенията си от другите ви хобита,че да ни е по-лесно разглеждането.Малеее,какъв съм мързел - искам всичко на готово. Embarassed
                  Лека и спокойна нощ момичета!

# 222
  • София
Дидиа голямя сладурана и като я гледам не е паднала духом,че гипсирана
Щурчо кото това са ти първите творби аз изобщо няма да си показвам носа докато не направя нещо свястно
Момичета чудесни неща показвате  newsm10,всеки път като ги погледна и се вдъхновявам,но като нямам материали то така си остава само вдъхновение .Лека нощ.

# 223
Виванова, много ти благодаря, наитина ми помогна, ще ходя да си взема !
Дидиа..много ти е сладка принцесата !  Ще се оправи сладурката !  А ти се успокой миличка...те така усещат,когато сме притеснени..знам какво е..преди 3 г. ми докараха моята Пикла със счупен крак и гипс до горе от почивка... Crazy    всичко  ще е наред !  Hug

# 224
 ooooh! ooooh! ooooh! Направо съм тотално разконспирирана  Mr. Green
Сериозно момичета, просълзиха ме вашите пракрасни думи  Hug Hug HugМного ви обичам и не ви забравям...това, че в момента не коментирам и не правя декупаж, не значи, че тотално съм го изоставила. Понякога ме засърбяват ръцете, но някак си сърцето ми ме влече по мънистата, а сега съм пощуряла даже и за бижута...ей, казвам ви ГОЛЯМА КРАСТА Е  Mr. Green
И понеже вие коментирахте, кой как се е справил с депресията си в определен тежък момент от живота си, то аз не съм споделяла, че наскоро, мъж ми изпадна в една такава тежка депресия и го измъкнах именно с правенето на дръвчета. Искам да ви кажа, че почти половината от дръвчетата сме направилио заедно, а има и такива, които е направил съвсем сам. При което даже с първото си дръвче ме удари в земята по изпълнение Shocked
Ето, ще ви покажа само него, за да не спамя в тази темичка. Няма как да показвам тука, понеже според правилата не е редно.
http://kris70.multiply.com/photos/album/20/20#photo=85

Дидия, миличка, много ми стана мъчно - такова красиво момиченце не трябва милото да стои в такава гадна бяла стая  CryНо ще се оправи, само се успокой, за да не тревожиш и нея  Hug Hug Hug

Момичета, много сте работили и много сте задобрели  Hug Heart Eyes Сами разбирате, че няма как да ви изброя поименно. Прекрасни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пинки, само да ти кажа за варака. Аз познавам два варианта, ама може би Миражче ще се включи по темата. Единия варак е мнооого фин. Той се слага на повърхност намазана с туткал или подходящо лепило за варак. Трябва да работиш с абсолютно чисти и сухи пръсти, понеже е като ...даже не знам как да го кажа, а бе много тънък. Пък другия модел е на фолио, намазваш повърхността с лепило и поставяш фолиото и дърпаш...малко прилича на едно времешната кола маска  Mr. Green Движенията де  Mr. Green
С първия вариант се прави страхотна повърхност, гладка и плътна, а с втория, стои малко на петна, ама то може да е от моята некадърност...понеже си спомням, че звънях на Мираж да я питам, защо не ми се отлепя варака, пък то било, щото съм лепила и дър-пшала от обратната страна  #Silly...бабешка работа  Mr. Green

Миражчееей, сетих се аз, че е от тебе салфетката, ама ми се стори безобразно късно да ти звъня да те тормозя за нея  Mr. Green

И накрая, щях да забравя - моля изгласувайте се за ТЕМА ИЛИ ПРЕДМЕТ. сРОКА Е ДО 27ми, да имаме време за по нататъшно анкетиране  Wink
http://kris70.multiply.com/photos/album/20/20#photo=85

Общи условия

Активация на акаунт