Декупаж-38 есенна

• 61 684
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Тотално ме сбърка с този варак... Blush  Аз гледах няколко вида, в малки шишенца,течно....Ще ходя да разпитвам в магазина...то там пък са едни...аз знам повече от тях !    Sick, нали съм скромна ?  Той не е скъп,ще взема да си купя от всичките шишенца и ще мажа,гледам и наблюдавам, може и да си записвам... Joy....Някой да ми покаже снимка на какво е правил с варак?   newsm78.....За туткал и дума не може да става,тук категорично никой не би продавал тази смрад,  кажете с какво може да се замени?  ЕЕе..може и да продават,ама на мен нали скоро не ми е мирисало на туткал..и реших,че не продават..  Ох,има толкова много неща,дето ама хич не са ми ясни...имам да се уча още мноооооггггоооо...........

# 226
И аз малко се обърках за варака - това в шишенцата трябва да е миксион за варак /демек лепило/, а самият варак да е или на листчета или в прахообразно състояние #Crazy - обаче може да има някакви нови технологии, дето да не съм в час с тях  newsm78.
Крисче за твоите изпълнения нямам думи - направо днес ще ми е един страхотен ден, че се заредих с красота от сутринта!
А салфетката с къщичката с № 24 /хаха живея на този номер/, миналата година аз си я купих от Красно село и си правих и аз къщичка http://picbg.net/viewpic.php?u=22586ZFlWH&i=370650, обаче не мога да си направя такова дръвче Cry

# 227
Здравете момичета, включвам се само за да отговоря на Пинки...Варакът прилича на станиол от шоколад, има го на листчета има го и на люспи. За него се продава специално лепило...не мирише  Grinning. Не съм чувала да има течен варак... newsm78
Показвам предмет с варак:

http://didilefterova.snimka.bg/hobby/dekupaj-2-2010-god.468484.17248913

За малко да забравя... ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички Димитровци, бъдете живи и здрави!!!

# 228
Честит Имен ден на всички именици, да сте живи и здрави!!!

# 229
Честит именден на всички именници и от мен.
Крис, много красота..Много вдъхновяващо..Благодаря ти.

# 230
Диде  Hug  Честит имен ден!!!Да си жива и здрава и много щастлива!!!

Честито и на всички други,които празнуват  Hug  bouquet

# 231
Честит имен ден на всички именници!!!
Специално искам да поздравя Kris70и да и кажа ,че съм запленена от нейните чудни дръвчета,.Веднъж,докато ги разглеждах,мъжа ми надникна  и направо зяпна-много ги хареса,едно от друго по красиви,а за коледното-думи нямам.
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 232
Влизам за да ви почерпя, имам син Димитър
Честито на съпруга на Елина и на всички които днес празнуват, да са ни живи и здрави!

Щурчо, Щурчо такива красиви неща си направила, всичко е прекрасно. С една салфетка, толкова различни варианти.
росирос кутията за ключове е станала много сполучлива, не се притеснявай да показваш.
Геновевче шампанското е станало прекрасно, само че не го слагай в тази рамка , че много го изрязва и не можем да го видим в пълния му блясък. Радвам се , че си се справила чудесно.
Да ви покажа и подаръка който правих за наш приятел http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/dekupaj-butilki-praznichni-sh … 0971.21172424.bigтази и следващата снимка има и едно мънистено дърво на парите ама не знам дали да го показвам тук
една чинияhttp://rakovinkata.snimka.bg/hobby/dekupaj-chinii.520957.21172427.big
и две пана http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/pana-keremidi-d-ski-i-dr.464816.21172440до края
Желая на всички хубав ден и весело изкарване на празника   bouquet

# 233
Раковина, да ти е жив и здрав сина!  bouquet
Благодаря за хубавите думи. Наистина всичко е само от една салфетка Simple Smile ... беше ми жал да не я употребя цялата  Simple Smile
Всичко, което си показала е чудесно.Сигурна съм,че приятеля много ще хареса подаръка..
Имам питане: КАК слагаш напис върху салфетката?
Чинията е...фантастична. Как се прави обема на гроздето? И..това черупки от яйца ли са отстрани? Много ефектно се е получило..
А паната...- виждала съм сервизи с този мотив..При това  доста маркови..Не знаех,че има и салфетка... Супер са станали....   bouquet

# 234
знам, че ще пропусна някой ама почвам

Дида, ЧИД!
Нека имато ти ти носи здраве и късмет Simple Smile
Нека Неда се възстанови бързо.

Раковинка, жив и здрав да е твоя Димитър.
Носи прекрасно име.
Прекрасна бутилка.
Чудесен ефект си постигнала с това, тениската предполагам и С200,
а каква е боята?
Релефът на чинията също е много ефектен.
Всичко ми хареса.

Профил
, всичко е толова различно, което правиш,
все едно не го е правил един човек.
При мен всичко е еднакво, докато ти постигаш все различни неща, красиви.
Кратунката е с невероятно съчетание на цветове.

Антом, за салфетката ще се разберем Simple Smile

Вивиан, добро завръщане:)

Крис
, онемях.
Ще сменям хобито с мъниста, невероятна красота.

Геновева, много нежни цветове постигаш на бутилката и чинията.
Красиви неща.

Щурчо, смело, много производителност, харесват ми нещатата ти.

Бонисофия, скарата е един път, луковите мотиви й отиват Simple Smile

Здравкова, хубави "слънчеви-есенни" неща. Бутилка ли е луковите мотиви.

Роси, добре дошла. Браво за първите опити.

Роси Колева, златното преобладава, красиво е Simple Smile

# 235
  • Варна Моретооо...
Чстито на всички именници и тези които имат в дома си такива!!! Да са здрави да пребъде името им в годините и да ги пази и закриля св. Димитър
Аз имам син Димитър и за негово здраве
Добре дошли на всички момичета присъединили се и споделили прекрасните си творби. Hug Справяте се перфектно  Peace
profil3 много ми липсваше,чувствам се зашеметена от прецизността и красотата на показаното   bouquet
Didia Прекрасно малко ангелче  Heart Eyes нека бързо се възстанови и си я гушкате в къщи.
Раковинка,Антомче,Фани Радвам ви се момичета за срещата,най-вече радостта ми е че мога да ви разпозная на снимката  Hug Hug Hug прегръдки за всички.
Геновева   bouquet нмого хубаво шампанско.
Pinkito За варака, освен на лист,люспи,го има и на ролка.За него се ползва миксион за варак.Аз съм снимала само една купичка с леопардов варак http://media.snimka.bg/6221/018696385.jpg http://media.snimka.bg/6221/018696384.jpg
Раковинка писали сме едновременно да ти е здраво синчето и да ви радва. Красив подарък си изработила сигурна съм че приятеля ще се зарадва.
За всички които неволно изпускам   bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Честит имен ден на всички, които празнуват днес със и без повод.   bouquet

# 237
Здравейте и от мен! Grinning

Поздравления за всички именници днес!

Раковинче, специални поздрави за твоя Димитър и благодаря, че си се сетила за моя Димитър Hug

Това е почерпка от мен заради съпруга ми Димитър / да ми е жив и здрав/:

# 238
момичета и аз да почерпя за моя син Димитър

dida_dimitrova Честит Имен Ден и от мен   bouquet
елинна,Раковинка,орхидейче Честито Ви именнцици момичета,пожелавам  както на тях, така и на вас, само здраве и бъдете много обичани съпруги и майки
Ане  Hug
на всички хубав Димитровден

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 11:58 от wiwian

# 239
Честит Имен Ден,на Дидия и Диди Димитрова!Бъдете много обичани!   bigdance2
Честит Имен Ден,на синчетата на Раковинка, Орхидея и Вивиан!Да са ви живи и здрави,и да имат много късмет в живота!  Tada
Елинче,Честито и на твойто Митенце!Да сте още дълги години заедно и влюбени!  1dating

и аз да ви почерпя за здравето на най-важните ми и обичани мъже-синът ми и мъжлето

Поздравления и за всички,които празнуват днес!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт