Декупаж-38 есенна

• 61 580
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
mirenamell, Балинова, за 1 път виждам ваши неща, прекрасни са Simple Smile

Джулис, много вълнуващо наситина.
След 20 г. и 3 деца, божкееееееее, настръхвам.
Стихът е..., прочетох го, толкова прочувствен  Grinning

Мимик, на това му се вика 1 включване, бравоооо Simple Smile
Чудесен старт!

Антом, много ще се оскъпи коледната продукция с изпичане. Пък и медиума идва по-скъп.
Крис си спомням писа. Нещо като яхтен лак ми се върти.

Който ползва декупажирани посуда - чаши, чинии...и ги мие, да пише как ги прави!

К'ви са тия хубавици в Бургас и Пловдив? Много здраве им пратете!  Laughing

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 09:08 от Анe

# 91
Mimik 78, чудесно начало! Моите първи опити изобщо не могат да се мерят с твоите!    bouquet  Особено ме впечатли дорисуването на последната ти дъска с къщичката. Браво и добре дошла! Hug

Здравкова
, пропуснала съм да похваля кратунките ти! Мотивът със старците наистина много подхожда на такъв предмет и много добре си ги изпълнила!

# 92
Включвам се относно дебата със снимките. Аз също имам албум със снимки от срещите. Част от тях съм снимала аз, други си изтеглих от албума в който ги беше показала дремеща
Лично аз нямам против да са показани на първа страница, защото така или иначе те пак са в интернет и всеки който разглежда албумите ми ще ги види.

# 93
  • София
натуся, нищо си сбъркала с лака !!! Акрилния лак не мирише или ида има някаква миризма тя не е натрапчива. Акрилния лак се мие с вода от четките. А щом твоя мирише на бензин явно е  или яхтен или някакъв друг  лак който се мие с разредител.Провери хубаво какво пише на кутията ти.
[/quo

това е лака
                   http://picasaweb.google.com/108163163821758977436/ZYTmzB#5530021292713356946

# 94
Натуся все си мисля, че това не е воден лак и затова ти мирише.
http://impresia.bg/products.html?productid=107

# 95
  • София
Пише че на водна основа,но като пробвах да измия четката не успях тя стана твърда.С какво да я оправя?

# 96
Аз се справям с разредител, а после веро и вода  Naughty

# 97
  • София
Аз се справям с разредител, а после веро и вода  Naughty

Многооо ти благодаря.Ще пробвам.

# 98
Натуся, акрилен лак може да намериш в големите вериги.
Тук спрягаме Сократис, още един чешки, забрвих кой.
В Бриколаж 750 мл за около 15 лв.
Не иска и сравнение с твоя лак за количетсво, цена, че и качество.

# 99
аз ползвам водоразтворим лазурен лак на "Лакпром" 450мл= 5лв.
много е хубав, не блести и го купувам от Практикер.

За снимките .... докривя ми!
Та нали ние , които не можем да дойдем на срещи така се "запознаваме" с вас????кому е нужно да търси под вола теле???? newsm78
За Есин...няма какво да коментирам - още в началото казах какво мисля! Явно интуицията ми и този път е била права!

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 12:59 от JuliS

# 100
Здравейте отново,

виждам че продължават някои неща да се разбират в грешна посока. Не съм казвала на никого да НЕ се публикуват снимките от срещите. Неправилното нещо за мен е това че Мираж без никакво инфо и право е вземала снимки от сайта ми във facebook и си ги е направила албум в снимка.бг и ги е сложила като свой албум на първа страница във форума. И ако сте прочели първия текст който написах, пишеше или да ги използва снимките от правилните им места или поне да даде инфо а не да научавам за това от други съфорумки или от самия форум.

JuliS - Незная каква ти е интуицията обаче това да си защитаваш правата е и по етика и по закон.

приятен ден на всички  bowuu

# 101
Пише че на водна основа,но като пробвах да измия четката не успях тя стана твърда.С какво да я оправя?

Натуся, мисля, че не си прочела правилно.  Simple Smile В линка на Мумита пише, че лакът е на терпентинова основа, а може да се използва върху продукти на водна основа.

А като заговорихме за лакове, този, който аз имам на Сократес - акрилен лазурен, като че ли леко затъмнява основата, а не е цветен. Има ли такова нещо при тези, които го ползват? Ето, например, на тази рамка долу в ляво до розичката се вижда по-тъмно петно - там мацнах с четката леко и не ми хареса това, което се получи. Продължих с друг лак.

# 102
Есин стига изнервя обстановката във форума . За какви права говориш бе момиче? Ако имаш претенции към някого и за нещо  не е ли по- добре лично очи в очи да се разбереш с човека вместо да разваляш добрия тон във темата. За какви авторски права говориш при условие ,че всичко си качила и си дала достъп до него на всички. По твоята логика производителите на салфетки трябва да бъдат гонени до дупка  от наследниците на известните майстори които са рисували тези прекрасни произведения. Рускините или другите декупажистки трябва да ни съдят  и сърдят за това че си крадеме тяхните идеи и техники. Художниците  и фотографите качили прекрасните снимки в нета  също. Я престани да се правиш на обществен защитник. Не е колегиално, не е и приятно да се заяждаш. И накрая ако самолюбието ти нещо е накърнено   то върви да го лекуваш на друго място но не и в този прекрасен форум.

# 103
  • София
Аз вече си купих лак на сократес, а моето малко след дъжд качулка.Да ви питам още ставали акрилната боя на сократес(бяла) и с какво се премахват перфорациите на салфетките.

# 104
kkaatt мерси за милите думи, но когато хората се мъчат да разбират от грешната страна е нормално да поправяш, нямам време да сядам да се заяждам с никого, и ако нямах намерение да споделям, аз самата нямаше да слагам тук снимките навремето когато са били създадени! За  самолюбието -->  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=159845320716273&set=a … d=100000724185907
кутия сърце за един базар - боя златна&червена акрилна, салфетка, двуфазно кракле-цвят злато,още не е лакирана

Лек ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт