Декупаж-38 есенна

• 61 644
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Еййй,голяма активност , много красоти показани, почвам да се възхищавам подред
Балинова-тиганчето абсолютен оригинал!Бутилките и те много цветни весели направени идеално smile3501
Мимик78-ооо, невероятни първи опити.Много ,много хубави неща си спретнала smile3501
Роси Колева-чудесна коледна поставка.  bouquet
Бонисофия-много оригинално хрумване за закачалка-изработена е много прецизно. smile3508
Антомче-Тодор Колев имаше един лаф-как ще ги стигнем американците, и аз ще попитам, как ще го стигнем Антомчето в майсторството на коледните бутилки и другите прекрасни нещица който прави..  bouquet/left]
Пипелолита-бутилката е страшно стилна.Много изискана и страхотно си я дорисувала smile3501
Вал-много оригинално!Чудесен подарък за приятели.А направата е прекрасна smile3525
Злати-възхищавам ти се на търпението с което лепиш черупки на яйца, въртиш конеца и правиш красота след красота. newsm10/left]
Илиева -и ти си към групата на майсторките на декупаж с конци.Възхитена съм!На синчето целувки и аплодисменти за труда старанието и таланта Heart Eyes
Еллинна-тези чашки са много сладки.Направила си ги перфектни Heart Eyes.
Пловдив, като гледам на какво хубаво място (в стария град) ще си правите срещата идва ми да взема пуф-пафа та при вас на среща с прекрасните момичета. Hug
Да покажа и аз едни бутилки- http://vivanova043.snimka.bg/hobby/dekopaj-lqto2010.515418.21116319
Е,това е от мен.Желая ви хубав и усмихнат ден.  love001  love001  love001 на всички

# 151
dida_dimitrova радвам се, че ти е харесало клипчето и че се е получило добре.

От няколко дни плакна очи във вашата темичка. Няма да изброявам, за да не пропусна някого.
Всичко, което правите е прекрасно.
Преди две години бях на един младежки обмен в Словакия. Имахме уъркшоп по декупаж. Всъщност тогава нямах представа как се казва тази техника. Естествено беше на светлинни години от вашите красоти. От вашето изкуство.

Но с подръчни материали, на сред гората и нещо съвсем непознато ... Все пак си харесвах камъка с котенцата.  Crazy

Няма да ви се натрапвам повече, само ще ви се радвам мълчаливо.   bouquet

# 152
  • пловдив
kokoshinkata не ни се натрапвай, а още по малко ни се радвай мълчаливо  Mr. Green Грабвай салфетки, ножици, лепила.... Камъчето ти е много сладко, смело се присъединявай  Peace
виванова не е нужно нито да съм настигана, нито изравнявана, нито подминавана, важно е да ти е кеф това което правиш  Wink Тук всяко момиче си има свой ... как да кажа... почерк и сила в определено нещо. На мен слабост ми са бутилките /имам ги в неограничено количество  Mr. Green/
При някой момичета чиниите са неповторими, при други делвите, при трети подносите... Едни са силни в прекрасното рисуване на фона, други са се специализирали в укриването на недостатъците си / като мен например  Mr. Green като не мога да измисля фон и плес я грис, я ориз, я точки от контур.../ Нали е хоби, значи идеята е да се забавляваме, а когато някой запецне, да си помагаме. На мен много пъти тук са ми помагали. Радвам се когато  това което съм направила се хареса, а когато ме попитат и как, вече ми предоставят възможност да отвърна на жеста и това ме прави още по радостна  Peace И двете бутилки, които показваш са елегантни, стилни и перфектно изпълнени тъй че следващия път когато ти хрумне, че трябва да ме настигаш, тУри очила бе душко, като си гледаш творбите  Joy ако нямаш... имам ти адресчето и знам къде продават в Пловдив лупи  thumbsup
Геновевааааааа, къде изчезна  newsm78 Ще идваш ли до Пловдив на 24 за да уточня часът на срещата според транспорта ти  Wink

# 153
antom    Hug  Благодаря за топлото, какво топло, то си е направо горещо посрещане.
Оххх аз желание имам от всичко да опитам. Всъщност съм правила различни неща и едва сега научавам какви техники са били.

Филца си ми остава слабост, но все търся начини  да интегрирам любимата си вълна с други техники.
Салфетки имам малко, ц-200 достатъчно... Ох ама ще се разоря вече.  Crazy

# 154
wiwian предполагам че питаш за тази бутилка
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.21100934.big
това е грис  Mr. Green първо съм си грундирала бутилката с бяла акрилна + С200 , после си залепих мотива и когато изсъхна на местата които исках намазах плътно неразредено С200 после поръсих грис и с леко  потупване го изграждах, когато изсъхна малко поизтупах бутилката да изпада незалепения грис. После напръсках с лака за джанти цялата бутилка. След изсъхването с тампониране боядисах гриса с бяла акрилна и като изсъхна лакирах окончателно бутилката . На друга бутилка, която също правих с грис, между първата и втората ръка лак поръсих и малко сребърен брокат, но сега просто забравих  ooooh!
Илиева всичко което си показала много ми харесва /даже и кичозното шише  Wink / , а кутийката на синът ти е супер, появил се е още един търпелив член на нашата банда  Mr. Green
харесва ми и съчетанието на цветовете на капачето . Браво на детето, смело да продължава в същия дух  Peace

да да Антомче за тази бутилка,благодаря ти много  Peace

# 155
Добро утро, момичета!  smile3525

виванова страхотни бутилки!!! Би ли обяснила на новаци като мен как си направила втората Simple Smile това да изглежда като мрежа как се получава  Thinking

Лек и усмихнат ден на всички  newsm51

# 156
Мимик, благодаря. На мен дървото ми е слабост, след това керамика да речем,
стъклото е нежно, иска изпипване. Май още не ми се отдава  Rolling Eyes

Виванова, много "темпераментни" бутилки.
Тази комбинация черно с червено, мммм, харесва ми.

Вивиан, мерси, къде се изгуби? Simple Smile

Джулис и аз лепя само с пръсти, четки не ползвам.

Крис70, значи на леко се разрежда лака 1:1? Не знаех, че има разреждащ се.

Кокошинка, за какво натрапване иде реч?  Naughty  Laughing

Антом, много е хубава бутилката и мотива също.
Салфетка ли е, от къде?
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.21100934.big

Елинна, тоя фейсбук разваля много теми.
Някак си се пренасяме там.
Е аз декупажа го кътам за тук, то не че има какво да покажа напоследък,
но надявам се скоро.

# 157
Ане, ами то така пише на кутията на лака, че се разрежда 1:1 и аз така съм правила, само че слагам малко по-малко вода, да не става много рядко Wink
Кокошинка, какви са тия приказки - как така ще досаждаш  newsm78 Я послушай Антомче и грабвай мат'риалите  Grinning Пък в комбинация  с любимата си вълна можеш да направиш чудеса  newsm53

# 158
Здравейте , работливки. Докато намеря време да пиша вие сте запълнили 10на страници. На последък не ми остава време да пиша камо ли да роботя но все хвърлям по един поглед като гадна воайорка, но наистина ми е приятно да ви гледам. Жалко само че се появяват едни спорове които развалят доброто настроение на всички.

Ще пропусна да спомена много от вас навярно, но наистина ми е трудно след толкова творения да запомня всичко,така че за пореден път ме извинете

ВАЛ страхотни комплекти си направила ,този с виното и чашките и черно-белия също
Виванова бутилките са много хубави ,оригинални като идея и изпълнение,особено кафявата много интересно се е получила тази мрежа
Бонисофия закачалката  в африкански стил ми напомня за жежкото лято ,което на мен така ми липсва
Антом, ти изцяло си потънала в тая коледна треска, не спираш да ни изненадваш с нови и прекрасни идеи
Роси страхотна е поставката,напредваш доста
Злати не се притеснявай за фона на бутилките , с времето и опита сама ще се справиш с проблема а имаче бутилчицата е много хубава с тая малка фея
и не на последно място искам да спомена страфотните неща които е подготвила Джулис, пожелавами един незабравим ден с много емоции и страхотни спомени

А ето инещо от мен ,отново керемида като съм използвала за състаряването антична пудра
http://cankaatn.snimka.bg/hobby/dekupaj.476128.21114851
http://cankaatn.snimka.bg/hobby/dekupaj.476128.21114857
http://cankaatn.snimka.bg/hobby/dekupaj.476128.21114869

и две много мързеливи подложки за съдове от корк -салфетка ц200, контур и глитер,по технологията за лепене с ютия
http://cankaatn.snimka.bg/hobby/dekupaj.476128.21114885  - до края
Според и усмихнат ден на всички

# 159
  • пловдив
canka_atn Много хубава керемида   Hands Clap а подложките са сладурски  Peace
Анe да мотива на бутилката е салфетка, ако ми пуснеш адрес на ЛС ще ти пратя  Hug

# 160
Благодаря за хубавите думи на Раковина,Елинна,Антом,Дида Димитрова,Ане,Бонисофия,Здравкова,Виванова,Вал1977
Мимик78-прекрасни първи опити.И аз като теб събирах кураж и изработих няколко неща преди да се включа.
Роси Колева-създала си прекрасни неща-коледния дух ме завладя покрай теб
Бонисофия-африканската закачалка е много оригинална
Антом-много хубави шишета,но златното ми събра очите
Пипелолита –изискано и стилно шише
Вал-розовата кутийка е сладурска,а за бутилката и чашите не намирам думи.А как си правила белите рози със шаблон ли са?
Илиева-невероятни красоти
Елинна-трябва да пробвам да си направя и аз някакви чаши,който да използвам.
Виванова-бутилките са просто чудесни,особено ми хареса тази с испанката.
Кокошинка-скачай в темата направо.И  аз така като теб от любопитство да погледна,да прочета…..да ги следя и така ме омагьосаха с красотите си.Прекрсано камъче си направила
Ето нещо и от мен
http://dbalinova.multiply.com/photos/album/120#photo=149
http://dbalinova.multiply.com/photos/album/120#photo=150

# 161
здравейте момичета.

# 162
Първо бих искала да благодаря на всички вас  ...( чувствам че се изчервявам ) за хубавите думи, които сте написали за моята особа  Simple Smile но междувременно се чувствам и  леко горда от постигнатите резултати  Wink

Момичета, бих искала да попитам нещо относно Софийският коледен базар, кой е отговорен за него и с кой би трябвало да разговарям, ако искам да предложа неща за базара. Помня, че някъде из 11те страници четох за този базар, от 45минути се ровя из страниците и не намирам информацията  Sad ще ви бъда благодарна, ако ме информирате Simple Smile
Мисля да взема участие с някои нещица, които в момента сътворявам ... е няма да са много, но ще са от сърце.
Благодаря ви предварително.
Лен ден и най вече приятен уйкенд   bouquet

# 163
  • София
Първо бих искала да благодаря на всички вас  ...( чувствам че се изчервявам ) за хубавите думи, които сте написали за моята особа  Simple Smile но междувременно се чувствам и  леко горда от постигнатите резултати  Wink

Момичета, бих искала да попитам нещо относно Софийският коледен базар, кой е отговорен за него и с кой би трябвало да разговарям, ако искам да предложа неща за базара. Помня, че някъде из 11те страници четох за този базар, от 45минути се ровя из страниците и не намирам информацията  Sad ще ви бъда благодарна, ако ме информирате Simple Smile
Мисля да взема участие с някои нещица, които в момента сътворявам ... е няма да са много, но ще са от сърце.
Благодаря ви предварително.
Лен ден и най вече приятен уйкенд   bouquet

Злати, ето ти линк към страниците с инфо за коледния базар  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532626.0

# 164
Бонисофия, много ти благодаря за бързият отговор.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт