ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ ЗАЕДНО! - 2 част

• 43 086
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Shakazull, нормално е, ще се сещаш за цигари още много време, основно с усещане за кеф че си се отървала :о)

не е проблем да се сещаш за цигари, проблем е ако се сещаш с усещане за загуба жертва или нещо такова. Не е проблем ако се сещаш за цигари с мисълта: ей какъв кеф че се отървах от тази зависимост :о)

Не се притеснявай и не се страхувай от цигарите, ти им показа кой е началника на живота ти :о)
Освен това как така ще ги пропушиш пак - нали вече  взе решение - няма да пушиш вече.

Да те попитам нещо - страх ли те е че започнеш да  се друсаш с кокаин?

Момичета не се обвинявайте. Обвинете за всичко никотина, той е виновен за това, че се проваляте. Изкарайте си го на него  #2gunfire Важното е да не се отказвате от борбата. Аз съм с вас.
nicofree Нормално ли е да мисля още за цигари? Като казвам мисля, нямам предвид нон стоп, но се сещам и от време на време, като че ли ми се припалва  #Crazy , но в момента в който си кажа, че не го искам наистина и си спомня причините, по които спрях да пуша, всичко отшумява ? Като влезна в заведение, в което се пуши и стоя при пушачи не се блазня, не ме дразни, нищо ми няма. Божееее, умирам от страх да не ги почна и аз пак  #Shocked Rage

# 406
Не, не ме е страх от това, че ще започна да се друсам с кокаин ... ужас мислех, че съм се справила с психическата зависимост, но явно има остатъчни неща. Нищо аз няма да се давам. Да основно се сещам за цигари с тази мисъл (че съм се отървала), изобщо не смятам, че съм направила жертва. Много се радвам даже. По-скоро въпроса ми беше: възможно ли е да усещам 1-2 пъти дневно за по 2-3 мин никотинов глад при положение, че ми е десети ден ?  #Crazy Има нещо сбъркано тука ...

# 407
Въпросът ми за кокаина е точно за да поти покажа че скед като не искаш да се надрусаш с кокаин, значи няма защо да те е страх от това. и теб не те е страх :о)

Същото е с цигарите - няма нужда да те е страх - ти не искаш да пушиш и няма изведнъж да проискаш :о)

Това което получаваш не е точно никотинов глад, а скоро порив за цигара.

Това че получаваш пориви за цигара е само на психическа основа, мозъка все още иам отъпкани пътечки, които правят връзка на разни ситуации и мисли с пушене. Нищо сериозно не се случва - всичко е само игра на мозъка.

Повярвай ми, след 10ти ден вече тялото ти не е зависимо от никотина, всичко е само мозъчна игра, случва се.

Аз например, по цял ден говоря с хора за цигари, обмислям проблема, пиша статии, пиша книгата си, която скоро пускам на пазара ... Мислите ми се въртят около цигарите ежедневно. .. И естествено мозъка ми, от време на време минава през "прекия път" - и аз съм получавал порив за цигара, съвсем сериозно си го признавам ...

Но не се страхувам от това, аз ръководя парада на живота си и съм взел своето решение. Ти си направила същото.
Точка. :о)

Не, не ме е страх от това, че ще започна да се друсам с кокаин ... ужас мислех, че съм се справила с психическата зависимост, но явно има остатъчни неща. Нищо аз няма да се давам. Да основно се сещам за цигари с тази мисъл (че съм се отървала), изобщо не смятам, че съм направила жертва. Много се радвам даже. По-скоро въпроса ми беше: възможно ли е да усещам 1-2 пъти дневно за по 2-3 мин никотинов глад при положение, че ми е десети ден ?  #Crazy Има нещо сбъркано тука ...

# 408
Аз имам въпрос....изобщо тялото изчиства ли се от никотина ама така сякаш никога не си пушил,дробовете възтановяват ли те се напълно,все по често си задавам въпроса защо си го причиних,защо пушех като съм могла и без това newsm78.....все по гадно ми става при мисълта,че може би никога органите ми няма да се възтановят от отровата.

# 409
Аз не знам дали въпроса е към мен, но ето какво мога да кажа по въпроса.

Ако тялото не се самоочистваше от отровите на цигарите, гарантирано след 1-2 години редовно пушене тялото просто щеше да е една развалина.

Но истината е че тялото на човек е страшна машина - понякога са необходими 15 и повече години за да се задръсти човек здравата.

От личен опит споделям: След като спрях, резултатите ми на кардио тренажорите драстично се подобриха, което ми говори че дробовете се изчистват съ доста добра скорост.

Аз имам въпрос....изобщо тялото изчиства ли се от никотина ама така сякаш никога не си пушил,дробовете възтановяват ли те се напълно,все по често си задавам въпроса защо си го причиних,защо пушех като съм могла и без това newsm78.....все по гадно ми става при мисълта,че може би никога органите ми няма да се възтановят от отровата.

# 410
nicofree,благодаря за бързия отговор.

# 411
Здравейте! От няколко дни ви чета и ви следя. След като преди време blumchen_fee  се опита да ме "запали" за каузата, а аз не успях да се мотивирам достатъчно и да преборя страха, то сега се надявам да успея. Преди 1 седмица разбрах, че съм бременна и съответно веднага на дневен ред се появи проблема с цигарите. Утре съм на преглед за потвърждение и се моля всичко да е наред. Тъй като сама знам, че ще ми е много трудно, та дори и невъзможно да се мотивирам, то разчитам във вашата компания и с ваша помощ да го постигна. За сега съм намалила броя от 30 на 5-7 цигари дневно, но това не е достатъчно. От сутринта вече все по- сериозно се самонавивам, чета статии и книги и реших, че от утре ще спра напълно да пуша. Споделяте, че кофти дните са около 10 и искрено се надявам да е така. Ще съм ви благодарна ако ме приемете при вас и ми помогнете в това тъй важно за мен начинание   bouquet

# 412
Sunny 777  Hug добре дошла при нас!!!

# 413
Sunny привет,

Ти имаш няй добрата мотивация на света за да спреш цигарите :о) Стискаме палци всичко да е наред за прегледа.

Много жени биха ти завидели направо на мотива - ти освен че имаш да вземеш най-лесното решение света, имаш и перфектната прична да го направиш точно сега.

Между другото днес точно говорих с един приятел от фитнеса и той мис посдели че неговата жена е бременна и има проблем с отказването на цигарите - не знаела как и се страхувала.

Та замислих се аз - колко полезен би бил един семинар за подпомагана на спирането на цигарите специално за бременни ? Обмислям го сериозно.

Преди 3 години и 9 месеца моята жена забременя и спря цигарите, но после, след като спря да кърми отново пропуши. След това заедно спряхме цигарите от раз и се радваме на чудесно настроение и атмосфера.

Под секрет ще ви кажа - и ние с жена ми днес сме на лекар за потвърждение :о)

Съни, много важен момент, който не трябва да изпускаш: Трябва да си наясно с конкретните причини поради които пушиш. Нищо друго не може да помогне както истината за това, което са цигарите :о)

Напрваво ще се пръсна от радост :о)

Здравейте! От няколко дни ви чета и ви следя. След като преди време blumchen_fee  се опита да ме "запали" за каузата, а аз не успях да се мотивирам достатъчно и да преборя страха, то сега се надявам да успея. Преди 1 седмица разбрах, че съм бременна и съответно веднага на дневен ред се появи проблема с цигарите. Утре съм на преглед за потвърждение и се моля всичко да е наред. Тъй като сама знам, че ще ми е много трудно, та дори и невъзможно да се мотивирам, то разчитам във вашата компания и с ваша помощ да го постигна. За сега съм намалила броя от 30 на 5-7 цигари дневно, но това не е достатъчно. От сутринта вече все по- сериозно се самонавивам, чета статии и книги и реших, че от утре ще спра напълно да пуша. Споделяте, че кофти дните са около 10 и искрено се надявам да е така. Ще съм ви благодарна ако ме приемете при вас и ми помогнете в това тъй важно за мен начинание   bouquet

# 414
Много ви благодаря за топлото посрещане. Nicofree, честито и дано всичко е наред. Благородно ви завиждам, че сте се отървали от този порок и то навреме (преди бременността). Сега се пека на два огъня - желанието да пуша и гузната съвест спрямо малкото, никому не виновно същество в мен. В момента чета книгата "Как да откажа цигарите" на Джилиан Райли и работя върху психическата си нагласа още от утре да не посягам към цигарите вече. Все се надявах, че когато забременя, подобно на много жени, ще започне да ми се повдига от цигарите и това ще улесни отказването им, но... не стана така  ooooh! Ще ви държа НА течение постоянно дали съм се справила (с риск да досадя) поне в първите дни  Blush Моля ви кажете ми: Наистина ли най- тежко е в първите 10-ина дни ?

# 415
nicofree Много се радвам за вас! newsm68  Честито и дано всичко мине благополучно  newsm18
Sunny 777 Добре дошла, честито и на теб! Не е трудно изобщо. Това, което  смяташ за трудно се преодолява с невероятна лекота. Всичко е в главата ти. Ще се справиш! Пиши, не се притеснявай, с каквото можем ще помогнем  Hug

# 416
Здравейте   bouquet
nicofree чудесна новина, много се радвам за вас  Grinning
Sunny 777 имаш най-прекрасния повод да направиш най-доброто за себе си и бебчо, не се страхувай Hug
Аз винаги съм имала криза около 10 ден и все тогава се дъня, не знам защо така се получава, би трябвало по това време вече да нямам физическа зависимост Sick newsm78
Успех   bouquet

# 417
ОООох, lasi, същата съм в момента! Идея нямам какво се случва и защо се случва.  ooooh! Дишааааа, дишаааааам, пия вода, дано ми премине  Twisted Evil

# 418
nicofree,честита радост!!!!  bouquet

# 419

Общи условия

Активация на акаунт