не е проблем да се сещаш за цигари, проблем е ако се сещаш с усещане за загуба жертва или нещо такова. Не е проблем ако се сещаш за цигари с мисълта: ей какъв кеф че се отървах от тази зависимост :о)
Не се притеснявай и не се страхувай от цигарите, ти им показа кой е началника на живота ти :о)
Освен това как така ще ги пропушиш пак - нали вече взе решение - няма да пушиш вече.
Да те попитам нещо - страх ли те е че започнеш да се друсаш с кокаин?
Важното е да не се отказвате от борбата. Аз съм с вас. nicofree Нормално ли е да мисля още за цигари? Като казвам мисля, нямам предвид нон стоп, но се сещам и от време на време, като че ли ми се припалва
, но в момента в който си кажа, че не го искам наистина и си спомня причините, по които спрях да пуша, всичко отшумява ? Като влезна в заведение, в което се пуши и стоя при пушачи не се блазня, не ме дразни, нищо ми няма. Божееее, умирам от страх да не ги почна и аз пак

.....все по гадно ми става при мисълта,че може би никога органите ми няма да се възтановят от отровата. 
добре дошла при нас!!!
Ще ви държа НА течение постоянно дали съм се справила (с риск да досадя) поне в първите дни
Моля ви кажете ми: Наистина ли най- тежко е в първите 10-ина дни ?
Честито и дано всичко мине благополучно