Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Веднага!
Солта Не! Препарата против котлен камък - Да!/При по-често използване в райони с твърда вода/
Винаги съм препоръчвал ползването на подобни препарати вместо Калгон. Този на ДМ е средно добър и при цената, която има, го адмирирам Hug

# 46
pebs благодаря   bouquet

# 47
  • Mediterraneo
, но взех един противопърхутен, който направо ми разказа играта на скалпа  Rolling Eyes

в смисъл, че не си доволна, нали?

Да. По- ужасен противопърхутен шампоан едва ли съществува!

# 48
, но взех един противопърхутен, който направо ми разказа играта на скалпа  Rolling Eyes

Ех, с извинение ще се самоцитирам с давност една година Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420847.msg12488705#msg12488705

# 49
Вашите коментари са ценни за ДМ Grinning

А твоите коментари са ценни за дамите тук Hug.

Дедо, любов моя Hug, моля те разясни макар и с думи две, защо трябва да се избягва употребата на ДМ-ските таблети и прах за съдомиялните ни. Заблудени има, помогни им да повярват, че не е само до евтиното Wink.

# 50
  • София

Това са част от бебешките неща, от които съм много доволна. Памперс- гащичките не пропускат; кремът е чудесен, аз всъщност го купих за голямата ми дъщеря, която имаше проблеми с кожата през зимата и този крем доста й помогна; душ-гелът е хипоалергенен, подходящ за чувствителна кожа и на много добра цена / 7 лв. за 500 мл/; бибките са много удобни, не се изхабяват, силиконът не съдържа бифенол.

Купувала съм преди бебешки каши и пюрета, които също са много хубави. Peace

Ползвам обикновените таблетки за миялна машина, нямам оплаквания. Може би защото не съм прочела още темата за таблетките.... Wink

# 51
  • с/у ОколоМръсТното
Ех, с извинение ще се самоцитирам с давност една година Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420847.msg12488705#msg12488705

хехехе...  Laughing
Като от подписа на Бубанка:
Крем за бръчки, появяват се веднага!!!  Joy Joy Joy

# 52
  • София
хехехе...  Laughing
Като от подписа на Бубанка:
Крем за бръчки, появяват се веднага!!!  Joy Joy Joy
(

О, да, за шампоана на Балеа против пърхот и аз потвърждавам, че не струва!  Naughty

# 53
Вашите коментари са ценни за ДМ Grinning

А твоите коментари са ценни за дамите тук Hug.

Дедо, любов моя Hug, моля те разясни макар и с думи две, защо трябва да се избягва употребата на ДМ-ските таблети и прах за съдомиялните ни. Заблудени има, помогни им да повярват, че не е само до евтиното Wink.

Sourcherry Hug
ама твоето мнение няма нужда от моя подкрепа. Точно е.
Аз се обадих, защото ми стана весело как мненията на Шани и Тарталета покриват мое отпреди година Laughing
Виж сега, гледната ми точка е такава - момичетата са си открили тема да похвалят пробвани продукти. Ти не си съгласна с някои и си споделяш мнението. Достатъчно е, според мен Wink Който разбрал , разбрал.
Не искам да започвам с фактите за частните марки, защото ще се повтарям. Вкратце, истината е следната. Те трябва да са най-евтини. Всяка верига има такива. За да са най-евтини, в тях има евтини и остарели суровини. Конкретно в препаратите за миялна лошите са метасиликати/ драскат съдовете, развалят стъклото/, хлор/без коментар/, фосфати/необратимо развалят водния баланс в световния океан/ и т.н. Има по-съвременни и безопасни суровини, които са ги заместили, но са по-скъпи и не се влагат в собствените марки. И това не се отнася само до препаратите за мялни на ДМ. И Аро са същите, и Блик на Пени, и Клийн на Кауфланд, на Карфур марката, на Лидл/ще се появи скоро/. До там я докараха веригите/говоря и за Европа, и за тук/, че вече създадоха по-висок клас собствени марки. ДМ е пример - Балея е ниския клас Sick. В Метро имат хартии Аро, но създадоха и Луксана. Тя не е премуим класа или лукс, а средна. Но Аро е такъв боклук, че Луксана изглежда супер.
Това е , извинете ме за многословието Grinning

# 54
Веднага!
Солта Не! Препарата против котлен камък - Да!/При по-често използване в райони с твърда вода/
Винаги съм препоръчвал ползването на подобни препарати вместо Калгон. Този на ДМ е средно добър и при цената, която има, го адмирирам Hug
Значи солта повече няма да я взимам Simple Smile Ще си карам с другата немска.
А един въпрос за тази за пералня - може ли да се ползва при цветно пране, защото аз нещо не смея да слагам тогава от нея?

# 55
Дедо, страшно ми е мъчно (наистина!) като знам колко заблудени като цяло са потребителите тук.
Масовото е - евтинко, хубаво мие/пере (ама не съвсем), ама фосфатите се изливат и тровят, ли тровят - води, почви, въздух. А хлорът - и на нас вреди, и природата трови.

Извинявам се за спама Embarassed.

# 56
 Аз много харесвам ( а и малчо ) млечната каша на Бейби лов с грис ( ванилия или банан ). А цената на кутия е 4 лв. - колкото на Слънчо, но вкусът е в пъти по-добър! И тоалетната хартия е добра.

# 57
Само в София ли има такива магазини? Питам по-специално за Бургас  Peace
В Мола на 1 ет. до Кенвело.  Peace
Купих от сапуна за петна, но не ми хареса.  Crossing Arms

# 58
Вместо запис ще кажа, че съм много доволна от кашите и пюретата Бейбилов, вземала съм на Алматура грис от спелта-също е добро

# 59
От тези магазини купувам само един дезодорант Балеа , има ги и дамски и мъжки и храна за за котьо.
Той обожава пастете им.
Всичко останало не става.

Общи условия

Активация на акаунт