Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На мен ми харесват душ-геловете на Балеа, лосионите им за тяло. Наскоро си купих гел за коса за мокър ефект. Чудесно ми оформя къдриците и мирише хубаво  Peace Използвам и двуфазния лосион за почистване на грим, от който също съм много доволна и течния сапун за ръце.

# 31
Ползвам само праха за миялна на ДМ, основният цвят на пакета е бял - супер доволна съм 9 лв струва и изкарахме доста дълго време. И аз бях скептично настроена.
Сега се интересувам какво друго мога да ползвам и да е пак така хубаво  Wink

# 32
  • София
Да кажа за цената на АМ .Имах предивид цената на АМ Babylove.3 ka babylove АМ струва 8.50 за 500гр.

# 33
  • Пловдив
От ДМ купувам сапуни и шампоани на марката им Алверде., балсам за устни Алверде, камък - ролон, мисля, беше Балеа, дъвки Елма,...
В момента се сещам за това, но със сигурност съм взимала и други неща. Харесват ми.

Не съм доволна единствено от шампоана им с марка Балеа.

# 34
Little wingels , темата е за друго, но ще отговоря кратичко. Таблетките ДМ, Медикс и Кларо ме накараха да се замислям за смяна на съдомиялната, докато не разбрах, че не в нея е проблема. Купи си нещо по-качествено и веднага ще усетиш разлика, не само в измиването на съдовете, а и както казва Sourcherry "искрящи, здрави и не надрани най-вече"

Темата е "изпробвано и препоръчано от dm". След като не препоръчваш нещо, е редно да пишеш защо.
Както вече писах, купувала съм по-скъпи таблетки (ако това е представата за "по-качествено"). Аз нямам проблем с тези на dm - измиват отлично моите съдове в моята миялна и ги оставят "искрящи, здрави и не надрани". Явно съм късметлийка.

Katelina, има ли разни видове прах за миялната на dm или е само един, в смисъл мога ли да купя само по твоето описание?

# 35
  • Mediterraneo
Много късно виждам, че имо толкова отрицателни отзиви за шампоаните Балеа  Confused Не, че много съм се набутала, понеже са им евтини, но взех един противопърхутен, който направо ми разказа играта на скалпа  Rolling Eyes
Взех си и гел за измиване на лице, розов един. Уж с абразивни частици вътре, пък то чист течен сапун  Stop
Душ-геловете обаче ги уважавам.
Основният ми пазар на пюрета е Бейбилав. Кашите също- качество- количество- цена са в много добро съотношение  Grinning

# 36
  • с/у ОколоМръсТното
, но взех един противопърхутен, който направо ми разказа играта на скалпа  Rolling Eyes

в смисъл, че не си доволна, нали?

# 37
  • София
Да споделя, че съм доволна и от крема за околоочен контур на Алверде  Peace

# 38
Аз мога да дам отзиви за Алверде серията им - ползваме сапуни, душ-гелове, течни сапуни и сме доволни. Аз ползвам алверде скраб за лице - също съм доволна, алверде тоник с водорасли също съм пробвала, но не го ползвах често и не мога да споделя мнение.  Преди няколко дни взех да пробвам кремчето им за махане на грим - също доволна, не люти на очите, не е мазно.От антицилулитния крем също съм доволна, само дето после малко лепнеш Simple Smile Кремът за ръце също е ок. Сега не се сещам за друго, но като цяло от серията Алверде съм доволна.

От другите им серии съм пробвала еко таблетките за съдомияла - оценка горе-долу Simple Smile Препарат за почистване на съдомиялна - малко лошо миришеше след него, но бързо извретря. Предполагам, че е почистило.СОлта им мисля, че също е ок. Взела съм и препарата им против котлен камък в пералнята.

Носните им кърпички са мекички- тези, които са рециклирани сме пробвали. Тоалетната им хартия също рециклираната - горе-долу. Памукът и клечките им за уши от био памук са хубави. Ежедневните им дамски превръзки от серията Джеса нейчъръл (био памук, не избелвани и т.н.) също.

От био храните - всичко дето сме пробвали сме харесали Simple Smile - мая, бакпулвер, зеленчуков бульон;соево, оризово, овесено, краве мляко; пастетите - зеленчуков, гъбен, нахутен; спагети, сос за спагети; домати в консерва, пасирани, пюре; солети, крекери от динкел; оризовки и такива с 4 зърна; мюсли от 1кг; от сладките неща - вафлите с мед, течния шоколад(мъжът ми до преди беше фен на нутела, но след като пробва този каза, че е по-хубав); сироп от агаве, мюсли десертче с ябълка.

# 39
  • Стара Загора
Aз ползвам душ гел на  Алверде, течен сапун по -  често на Балеа. Сега мия с прах за съдомиялни 2 кг за 9 лв, на 30 мин програма не се измиват добре нещата, но на дългите няма проблеми. Био маята бавно ми втаса хем беше лятото, имам едно пакетче още ще пробвам пак.
Влажната тоалетна хартия мисля да купя следващия път и шоколада ще пробвам.

# 40
Само в София ли има такива магазини? Питам по-специално за Бургас  Peace

# 41
  • Пловдив
Ааа, и в Пловдив има... Wink

# 42
Само в София ли има такива магазини? Питам по-специално за Бургас  Peace

Има и в Бургас!  Peace
dm филиал Бургас:
ж.к. Изгрев
ул. Транспортна
Burgas Plaza
понеделник до неделя 10:00 - 22:00

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home/das-unternehmen/filialen-in- … ete-filialen.html

А да питам:
... Инак за какво отовори врати един дм, баш до нас.
за кой магазин става дума? Simple Smile Че на нас най-близо ни е този на М.Луиза,но пък няма къде да спра ,за да си паразя на спокойствие. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 20:45 от pebs

# 43
Вашите коментари са ценни за ДМ Grinning

# 44
Дедо я сподели, ако може за солта им за съдомиялна и против котлен камък в пералнята. Вършат ли добра работа, че няма как да видя нагледно действието им? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт