Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Да им похваля мокрите кърпички за очила. Стават за всякакви - и диоптрични, и слънчеви.
Почистват добре, не оставят мъхове и следи.
Удобна и мъничка е опаковката, може да се носи и в дамската чанта винаги по една.

# 466
  • Mediterraneo
Цена- брой? Че аз ползвам кърпи за очила за мониторите си.

# 467
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
исках да питам някой пробвал ли е тяхното кокосов крем за тяло, в едни големи кутийки...дали е хубаво...изобщо имат ли хубаво мазило за по-суха кожа?

Единственото му достойнство е аромата, изобщо не хидратира /с много суха кожа съм/. Прибавих му   глицерин, за да не го хвърлям, но и така не се получи и в крайна сметка замина в кофата. За моята кожа - един от най-несполучливите кремове за тяло, наравно с тези на Фрутини. Peace

# 468
От около 2 седмици в пловдивските ДМ няма мляко 1 и памперси 4 babylove.В другите градове имате ли такъв проблем?

# 469
Цена- брой? Че аз ползвам кърпи за очила за мониторите си.

52 броя, с приятен аромат на лимон.
Цената е около 3 лева. Не мога да кажа с точност.

# 470
Всъщност аз намерих този:
Искам и аз да похваля този спрей.Мъжа ми вчера чисти с него печката,фритюрника,аспиратора.
Много съм доволна.Преди вземах един препарат на Сано,но той е към 8-9 лв,а този беше 4-5 лв.

Аз също съм много доволна от препарата. Купих си го като прочетох във форума.
Мерси за инфото!

# 471
майка ми донесе на малчо някакви неща с мечето от ДМ, оказаха се душ гелове, кърпички мокри и слънцезащитен малък крем(който тя също мислила за дш гел.)
Душ геловете са приятни...мазни едни такива, син някакъв и портокалов...допадат ми, не му дразнят и не му сушат кожата.
Вчера за първи път го намазах и с крема за слънце 30 е, но за пролет в града ще свърши работа... нямам идея обаче колко пази...поне вс е без парабени....

Имат ли други детски неща там? добри ли са?

харесаха ми и едни бонбони вит. С за смучене с някакви горски плодове...направо се пристрастявам към тях Simple Smile ужас.

преди време си бях взела за мен тяхно тоалетно мляко с бял чай и лайм, но не ми хареса.

исках да питам някой пробвал ли е тяхното кокосов крем за тяло, в едни големи кутийки...дали е хубаво...изобщо имат ли хубаво мазило за по-суха кожа?

Здравей Angel Dust, аз имам дъщеря на 4,5 год и покрай нея се пристрастявам към детските серии на дм. За момичета имат Prinzessin Sternzauber - от шампоани, душ гелове, течен сапун, през разни соли за вана и кремчета за лице до стик за устни и един сапун като паста за зъби в тубичка (казва се Malseife) - розови са и с едно момиченце с вълшебна пръчка в ръка. Друго, което и купих беше миналата пролет - чадърче многоцветно, но беше с мечето. Мечето също има много стоки - душ гелове, соли за вана, едни пукащи солички, като се изсипят във ваната и цялата започва да пука (забавно е), едни оцветители за водата, също така -мокри кърпички и тоалетна хартия за деца със страхотен аромат. Най-великото беше един душ гел с мастилен цвят и аромат на боровинки - още се къпем с него, но май беше само за определен период от време в магазините.
С мечето има и пасти за зъби и четка и малко пясъчно часовниче, с което да учиш детето колко време да си мие зъбите. Пясъка изтича за 1 минута и е сладичък.
Наскоро писах, че има една тоалетна хартия - 6 бр в пакет с това мече и с едно мишле. Купих и започна игра, а не употреба по предназначение, като с книжка с картинки. Занесох и в детската градина. Госпожите споделиха същото. Joy

# 472
Да похваля също един препарат с оцет,който го ползвам отдавна,но миех с него само мивката и банята.Той е против котлен камък.Вчера реших да си измия прозорзите с него.Разредих го с малко вода.Резултатът беше невероятен.И като започнах да чистя с него:микровълновата,фурната отвън,каната за вода.А бе що видях уред пред мен,всичко минах с него.А си мислех,че е само за баня.

# 473
  • София-в сърцата на моите деца
Да похваля също един препарат с оцет,който го ползвам отдавна,но миех с него само мивката и банята.Той е против котлен камък.Вчера реших да си измия прозорзите с него.Разредих го с малко вода.Резултатът беше невероятен.И като започнах да чистя с него:микровълновата,фурната отвън,каната за вода.А бе що видях уред пред мен,всичко минах с него.А си мислех,че е само за баня.
Е, кой е той,де??? PeaceПокажи...

# 474
Търсих назад в темата, но не можах да открия, моля ви кажете ми какви са вашите отзиви за техния бебешки прах за пране.

Иначе и аз купих от препарата за фурни показан по-горе и се надявам този уикенд най-накрая да го изпробвам.

# 475
Здравейте, аз искам да споделя че съм много разочарована от ДМ!
Преди седмица излизахме с една приятелка и тя ми показа нов продукт за петна Spotpen който изпира изцапаното още докато си в ресторанта. Отидох в ДМ да го потърся, но го нямаше а намерих подобен продукт от тяхната марка DM.
Е, оказа се бълен боклук! Нямаше нищо общо с продукта на моята приятелка. Проблема е че на нея са и го подарили и тя не знае от къде може да се купи. Някой да помогне?

спотпен купих от Карфур има адрес отзад spotpen.bg отпред има три W не го изписвам нарочно като линк.Не съм го пробвала,но описанието е,че моментално премхва петна в офиса,ресторанта на парти..  Grinning

Здравей, днес ходих до Карфур в София, но не го намерих. Ти в софийския магазин ли си го намерила?

# 476
Е, кой е той,де??? PeaceПокажи...
Ще го снимам днес и ще ви го покажа[URL][/url]

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 14:03 от pyfa

# 477
  • Пловдив
В ДМ има ли биоразградими мокри кърпички?  newsm78

# 478
Да, на Natracare

# 479
  • Пловдив