Някой ползва ли уреди на Eurolux

• 48 904
  • 42
  •   1
Отговори
Здравейте,
бихте ли дали мнение за продуктите на Eurolux. До колкото прочетох аспираторите са им добри. А фурните за вграждане и плотовете?
Някой който ги ползва ще е добре да сподели впечатленията си.

Има ли горди собственички на следните модели?

Какви функции ползвате на вашите фурни? Кои са полезните?

# 1
На вилата имам стъклокерамичен плот с два котлона. Доволна съм, в смисъл, че не намирам някакъв дефект, или че работи по-зле от другите, които ползвам в София. Спрях се на точно този не заради марката, а защото най-много ми пасваше. Аз повечето неща таки си ги избирам - първо гледам дизайн, после цена. Екстрите не ме вълнуват чак толкова, защото не съм готвачка и ми е все тая на каква печка ще сготвя елементарната си манджа.

# 2
Съдомиялната и аспиратора са ми от там. С миялната имах проблеми - чуваше се някакво бръмчене като от програматора, идва техник и не установи повреда /то и при него не се случи де/. В интерес на истината се отзоваха веднага. С времето спря да издава такива звуци. Аспираторът ми е от там, но е LINO, по евтиният вариант, защото го избирах по красота, а нямах много пари  Laughing Единствената ми забележка е, че е шумничък. Миризма - никаква, при все, че помещението кухня-хол ми е обединено и доста голямо.

# 3
Имам печка,плот,аспиратор,съдомиална и сега чакам и хладилник!В един момент бях избрала и други марки но реших да са от тези като ми се увеличи гаранцията на 5 години а освен това ми направиха и 5% отстъпка при закупуването на уредите.Времето ще покаже дали е грешка или добра инвестиция.Засега поне нямам забележки или нещо да не ми допада!!!

# 4
  • София
Абсорбатор, уж това било новото име на Фабар- много бучи, иначе работи много добре.

# 5
По настоящем имам само вграден абсорбатор без забележки   Peace

Поръчала съм всички уреди (фурна, котлон, абсорбатор) + композитна мивка със смесител на Фабер от АИКО и си ги чакам. Уредите ми ги дадоха със 7 % отстъпка. Дано не съм направила лош избор....

# 6
Всичко без пералнята у нас е Eurolux и да чукна на дърво до ден днешен нямам забележки Praynig. Аспираторът дърпа супер, а на нас това ни е важно, тъй като сме хол и кухня в едно. Фурната готви добре – ползвам предимно вентилираното печене, но имай предвид, че не съм експерт-готвач  chef. И другите ми уреди са техни – хладилникът е за вграждане, плотът ми е стъклокерамичен, но като че ли най си харесвам мивката – композитна е и се чисти за секунди. Аз държах да сме с дълбока мивка, че предишната беше само 16 см и целият шкаф ставаше мокър – новата определено е по-удобна в пъти Hug.
Иначе за 2 години, един път ми се наложи да звънна на сервиза им след като прекалих с пускането на кости в мелницата за отпадъци и реагираха на момента. Много точни момчета – дойдоха на място и макар, че аз съм „технически инвалид“, си личеше, че си разбират от работата. Успех в избора!  bouquet

# 7
Още един глас за уредите, макар че моите са Нарди, но и те са от групата е Евролукс. Сервизът им е безупречен. Спечелиха ме най-вече с това, че се отзовават незабавно и отстраняват проблема бързо и компетентно. При нас имаше грешка в монтажа на миялната, извършен от мебелната фирма. Мръсната вода беше свързана към мелницата, на която бяха забравили да разпробият отвора. В резултат водата изби и трябваше да се подменят уплътненията на машината. Смениха ги без да вземат и стотинка, въпреки че според мен гаранцията не покрива щети от неправилен монтаж. Една година вече нямаме никакви проблеми с уредите.

# 8
Записвам се да следя темата, че ми предстои закупуване на кухненски уреди.  Flutter

# 9
Моята фурна е тази http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=1&pid=910 още не е монтирана и нямам впечатления,но на външен вид е чудесна.Останалите уреди, без хладилника също са на Лекс груп.

# 10
Калисто, ще се радвам да споделиш впечатленията си, когато ти ги монтират Simple Smile

# 11
обезателно,надявам се това да е следващата седмица  Peace

# 12
  • Sofia
Ние току що си купихме фурна за вграждане на Евролукс, още не съм я ползвала, но ще споделя...Миялната също ни е от тази фирма.

# 13
моята пералня е електролукс а вие коментирате еуролукс това една марка ли е или различни  newsm78

# 14
различни са Peace

Общи условия

Активация на акаунт