Някой ползва ли уреди на Eurolux

• 48 905
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
те са от една групата с FABER, NARDI, EUROLUX и LINO аз имам аспиратор EUROLUX много е добър

# 16
те са от една групата с FABER, NARDI, EUROLUX и LINO аз имам аспиратор EUROLUX много е добър

Да, така е една група са, на нашите кумуве са с уреди EUROLUX, печка, керамични котлони, аспиратор и миялна и са много добри  Peace

# 17
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета!
Аз също съм горд собственик на фурна и котлони Eurolux и съм доволна от начина, по който се справят с готвенето. Котлоните са ми тези http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=12&c=25&pid=924, а фурната ми е този модел http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=1&pid=89. Имам и аспиратор Faber -  дърпа отлично, даже се шегуваме, че в дневната, където се храним, ухае повече на манджи, отколкото там, където ги приготвяме. Искам да използвам темичката и да попитам и тук - може ли някой от вас, който има този или подобен модел фурна да ми помогне с таймера. Изглежда елементарно, но не работи - включва се фурната, пече, но нито уведомява за край на готвенето, нито помръдва от мястото, където съм го поставила, нито фурната се изключва след определеното време. Моля ви, момичета помогнете, ако можете -  много ме тормози, че новата ми фурничка има нещо, което не работи или аз не мога да подкарам  Sad Praynig

# 18
Предварително се извинявам за спама:
ivka03, доколкото видях в книжката с инструкции на твоя модел, първо трябва да настроиш желаната температура и след това да завъртиш врътката на таймера до желаното време за приготвяне на  яденето (в твоя случай май максимумът е 120 мин.). Ако таймерът е настроен правилно, когато се върне на положение 0, броячът трябва да звънне и фурната да се изключи. В случай, че нещо не ти се получи – звънни на сервиза им – много са любезни и ще ти съдействат...  Peace

# 19
ivka03 кой модел е аспиратора ти?

# 20
ivka03, аз също имам фурна на еуролукс. Таймера първо трябва да се завърти по посока на часовниковата стрелка до 60мин./моя е да 60мин./ и след това в посока обратна на часовниковата стрелка до желаните минутки за готвене. И аз се чудих доста за този таймер, но като прочетох внимателно инструкцията,  проработи. Дано съм ти помотнала.

# 21
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, момичета   bouquet
AmeliaAK, не желае да работи и по този начин. Явно нещо не правя като хората, иначе четох инструкцията 100 пъти, пробвах какво ли не и не иска да тръгне. Засега си готвя на ръчен режим и ми върши работа. Ще звъня в сервиза явно. Благодаря ти все пак.
Калисто, моят модел аспиратор е този: http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=270 - дърпа доста добре, но и кухнята ми е малка и капацитетът е почти тройно по-голям от необходимия за моя обем - просто нямат по-малък.

# 22
Като видях темата, не можах да се сдържа... Вече има две години от както у нас сме с Eurolux. Поръчахме уредите на едно Стройко след дискусия със съфорумките и не мога да се оплача... Hug Искам обаче да споделя, че миналата седмица ходихме със свеки в една мебелна фирма, за да поръчаме аспиратор и шкаф за тяхната кухня. Чудихме се между 2 модела вградени абсорбатори на Eurolux и Teka с еднакви капацитети и характеристики и малка разлика в цената. Няма да правя реклама на фирмата, но проектантът ни е познат и ни показа на място как работят свързаните мостри. Не знам дали сте го пробвали това, но абсорбаторът на Eurolux направо залепи хартийката за филтъра, а при другия листчето си остана на ръката. Както и да е, ясно е какво вземехме, ами ме е яд, че все ни взимат за шарани и всеки си пише каквото си иска.... #2gunfire

# 23
Ще се присъединя и аз с едно "За" за уредите на Leks group. От месец ползвам фурната и котлоните, аспиратора също ми е от тях, но не е монтиран още. Навих се за тях, защото от двама познати чух добро мнение за фурните им. Освен това визията на фурната и аспиратора ми допадна най-много. Направиха ми и 5% отстъпка за сума над 1500 лв, и като бонус получих и 5 години гаранция. На една приятелка в Бургас пък и намалиха до 9 %, ако можете, пробвайте  Money

# 24
Здравейте,
бихте ли дали мнение за продуктите на Eurolux. До колкото прочетох аспираторите са им добри. А фурните за вграждане и плотовете?
Някой който ги ползва ще е добре да сподели впечатленията си.

Има ли горди собственички на следните модели?

Какви функции ползвате на вашите фурни? Кои са полезните?

Аз имам от един месец първата фурна. Възползвах се от предложението-като закупиш 3 уреда и ти дават 5 години гаранция. Честно казано съм готвила само на функцията"пече от горе и от долу", а и веднъж на грил с конвекция правих пържоли, но нещо сухи ми станаха. Още и аз не съм й хванала тънкостите. Единственото, което ме притеснява и не знам дали да не се обадя в сервиза е, че от дясната страна изпуска малко течност при печене и ми капе на пода. Незнам  дали уплътнението не изпуска  newsm78 . Но в крайна сметка приятел, който се занимава с изработване на кухни и предлага и ел.уреди за тях ми я препоръча и не мисля, че ще съжалявам.

# 25
Здравейте ! Всичко освен хладилника ми е Евролукс. Много съм доволна , но за съжаление ми ми трябва упътването на съдомиялната , а го няма никъде. Ако някой го има, моля да ми пише . Моделът е  DW9-CBE7.
 newsm17 newsm17 newsm17

# 26
# 27
  • Бургас
Имам аспиратор,плот и фурна.Уредите са много добри.

# 28
Имам въпрос към ползащите плотове и фурни от тази фирма.
Преди месец и аз се сдобих с плот, фурна и аспиратор.
Сега е доста топло и не готвя. За първи път ползвах плота преди 2 дни. Направо се изнервих. Котлоните на максимална мощност загряват бавно и не поддържат висока температура.
В общи линии Супата "къкри", но бурен процес на кипене липсва.
Направих експеримент - 2 литра вода завират на голям котлон за 22 минути, а на малък за 23  Rolling Eyes
Обадих се във фирмата и ми обясниха, че независимо от модела големите котлони са 1800 W, а малките 1300W.
Моля ви за мнение - тези плотове са слаби или аз имам проблем?

# 29
Здравей,Мам-Ам. Според мен нещо не е наред с котлоните ти, защото при мен на малкия на девета степен водата завира до няколко минути буквално-не съм засичала. На големия става по-бавно, но със сигурност достига до кипене и едва ли за 20 минути. Ще си поставя за цел да проверя за колко време кипва водата, но така или иначе аз винаги работя с по-големи количества вода. Ако питаш мен- да дойдат от сервиза и да го погледнат.
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=12&c=36&pid=758
Между другото това е моят плот и дори е по-малко мощен от твоя.

Общи условия

Активация на акаунт