Някой ползва ли уреди на Eurolux

• 48 910
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Много благодаря   bouquet

Ще звънна в сервиза. Дано да отстанят проблема.

# 31
моля за отзиви уредите ,сега след години ползване.

# 32
Съдомиялната  не е мръднала за 3 години, перфектна работа. Миналата година взех за майка ми по-новия модел- още по-изпипан е . Аспираторът също няма грешка. Единствено котлоните ми идват една идея по-слаби. Работят по същия начин , както в началото, но за грил -тиган си иска време. Иначе за готвене и пържене големият е достатъчно бърз.

# 33
Гледам, че съм писала 2010 година. Нито миг не съм съжалила за избора си.

# 34
в нас печката ,котлоните, аспиратора и пералнята са eurolux. Да чукам на дърво вече втора година няма никакви проблеми. А и са с 5 г гаранция.

# 35
  • Варна
От месец ползвам уреди Еуролукс-плот, фурна, аспиратор мивка и смесител. Доволна съм, но те са и нови уреди, няма как да не съм. Забелязвам обаче че фурната ми прави конденз ако остане яденето вътре. Със старата фурна нямах такъв проблем. Това ме притеснява, да не се появи ръжда или да се развали по някакъв начин покритието на фурната отвътре. Имате ли такъв проблем?

# 36
  • до най-прекрасния мъж
Нормално е да прави конденз, щом яденето е останало топло вътре. За 3 години нямам ръжда във фурната, нито други проблеми - чистя я със силни препарати, не я жаля вече. Ако все пак те притеснява, открехвай лекичко вратата, да излиза парата. Относно старите фурни - също е нормално да нямат конденз, защото са сравнително по-проветливи от новите, защото не са толкова добре уплътнени. Зависи и с каква стара печка сравняваш всъщност.

# 37
  • Варна
Сравнявам я със свободностояща Индезит-8 години я ползвах и също бях доволна. Та именно тя никога не ми е правила конденз. Също забелязвам че фурната Еуролукс бавно изтива, което не е лошо, но просто не съм и свикнала. Като изключа може би 20 минути още ястието се пече вътре. Това сигурно е по скоро плюс, стига да се предвиди във времето за готвене. Simple Smile Печенето на 2 нива също още не мога да го овладея добре-долната тава се запича повече отдолу, а отгоре е сурова, а горната обратното. Тази функция я ползвам винаги с вентилатор, както е описано в инструкциите, но явно пропускам нещо.

# 38
  • до най-прекрасния мъж
Свободно стоящите са по-проветриви, а вградените са доста изолирани, заради дървенията покрай тях. За печенето на две нива - ползвам го само за курабийките на Великден. Пъхам първо тавата долу, като се запекат, качвам горе и допичам, а отдолу слагам друга тава. Не ползвам вентилатор. Вероятно ястията са неподходящи за печене на две нива. Но кои са подходящите - не знам  Simple Smile. Пробвай, докато не уцелиш.

# 39
  • Burgas
Искам да си купя бял плот за вграждане? Някои купувал ли е и доволен ли е?

# 40
Здравейте,да питам за мнението ви за тази фурна електролукс
http://www.emag.bg/el-furna-za-vtgrazhdane-electrolux-klas-a-ino … box/pd/EYV7KBBBM/

ако някой има такава да даде отзиви-дали е добра-плюсове и минуси..

# 41
  • до най-прекрасния мъж
Пепи, едва ли някой от тук пишещите ще може да помогне. Тук обсъждаме уреди Eurolux, а не  Electrolux. Пробвай в другите теми, имаше мисля теми за готварски печки, където момичетата споделят плюсовете и минусите на използваните от тях уреди.

# 42
Пепи, едва ли някой от тук пишещите ще може да помогне. Тук обсъждаме уреди Eurolux, а не  Electrolux. Пробвай в другите теми, имаше мисля теми за готварски печки, където момичетата споделят плюсовете и минусите на използваните от тях уреди.

ок,благодаря за насоката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт