Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Пробвах J`Adore L`Or Dior. Луксозен, великолепен, кремест и много чувствен парфюм. Не харесвам J`Adore в никакви версии, но тази е най-добрата, която съм пробвала досега. Парфюм е и затова е само в 40 мл. шише. Всичко в него освен стъклената бутилка било правено ръчно, цветовете били събирани и подбирани така. Ръчно е направено и гърлото на бутилката.
Този аромат е толкова силен, че го усещам само него, а съм пробвала още едно Кензо и съм с CDG. Много хубав.

# 646
  • Германия
Натали, тази Carolina e само за отявлени почитатели на туберозата и мощните цветни аромати, ужасно е трайна, трудно ще я заглушиш.
Аз я харесвам и съм я носила  Laughing

Вси Светии! Бети - издигаш ми се в очите, трябва да ти връчат орден "Парфюмен стоик" - I-ва степен. Лошо ми е в съвсем буквалния смисъл на думата, а излязох изпод душа.

alethea, по твоята рецепта оцета да го пия или да мажа върху парфюмираните места? Майчице мила, не се шегувам... Sick Sick Sick

# 647
  • София
Изкъпала си се, това е добре.
Ако имаш лавандулов, или ментолов, или какъвто и да е спирт, се намажи по местата.

# 648
Отъркването в мокър от дъжда ротвайлер върши още по-добра работа Sunglasses
Кучето е единствения у дома, който не обича парфюмите Laughing

Да споделя, че тази Лунна нощ на Сисли още ухае силно..повече от 16 часа са минали Shocked

# 649
  • Враца
Carolina - така е то , като се мажете с парфюми с плъхове ...  ooooh!

# 650
  • София
Привет! Имам си три нови любови.. Mr. Green От днес.
Мания (старата), Венеция и Мажи ноар.
От вчера -Алшими.
Преди няколко дена получих камара проби от трансгранична изкусителка и сега ги изучавам. Hug  Hug Не знам до къде ще стигне листата с "искам" когато свърша с всички проби, които съм натрупала в шкафа (имам още 10-ина от друга фея, +още 10 ,стари, които съм душила само от спринцовката  Blush).

Венеция ми е страшно позната, обаче не мога да се сетя на какво друго ми прилича.Алшими също.  Thinking

# 651
  • София
Прибирам се чак сега от концерта  Party Вие хубаво викате Самсара, ама аз още съм в ремонт и не ми е лесно да си стигна половината неща. Трепах ги с Шалимар О Лежер и ми заспа идеално  Peace
Натали, тубероза казваш - аз я кльопам за закуска, на гладно  Mr. Green ако ми беше по-наблизо, веднага щях да дотичам и да те спася на секундата. Да те предупредя - никога не пробвай Фракас в такъв случай, поне не на кожа  Grinning
Гледам, че тази Каролина се предлага от доста време в размените... дали да не се пробвам да я подуша, почти сигурна съм, че ще ми хареса? Дали ми трябва още един дявол?  newsm78

# 652
Някой пазарувал ли е оттук?

http://www.parfumi-shop.net/bg/

И каква е разликата между Галиано тоалетна вода и парфюмна такава

мерси!!!

# 653
Хах - тази Каролина
http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Carolina-Herrera-286.html хич не е лоша - аз също обичам тубероза ( хаха Вили - явно и плъхове) и да, тази Каролина мога да я нося, дори введнъж поръчах грешно другата
http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Carolina-287.html и много ме е яд. Нея я носих малко насила, докато туберозената много ми допада Wink
Аз противогаз искам само за Хабанита  Laughing Laughing Laughing
А днес сложих последни капки от Цветния воал и все повече започвам да го искам  Thinking Thinking Thinking

# 654

За мен, голяма. ЕДП ме душеше с тамяна си, а ЕДТ го усещам точно 15 минути.

Ще си имам Алюр сеншуъл  Heart Eyes обичам размените.

# 655
Някой пазарувал ли е оттук?

http://www.parfumi-shop.net/bg/

мерси!!!

магазинът е много хвален, дори касова бележка получаваш  Wink

от едт са извадили всичко, което ми харесва в едп и после са измили бутилката отвън  hahaha
този парфюм е много коментиран - ако използваш търсачката, ще прочетеш десетки мнения  Wink

# 656
Aliena, честитка!  Simple Smile Аз тъй и не обявявам един Цветен Воал щото.... май не искам нищо  Mr. Green Чак да не повярваш!
Е, искам О де соар, ама дали ще се намери в размените  newsm78 Асинка, ако си търсиш, свирни, нови 30мл са  Hug

Още една причина да не гледаме сериалите по бтв, нова, стара и т.н.  Simple Smile У нас в 20ч се гледа CSI  Laughing Ако има други фенове, много ще ми е любопитно на какво ще ухае Хорейшио (особено като сложи ръцете на Ф и погледне из под очилата  Laughing) Аз още мисля...

# 657
  • София
Привет! Имам си три нови любови.. Mr. Green От днес.
Мания (старата), Венеция и Мажи ноар.
От вчера -Алшими.
Преди няколко дена получих камара проби от трансгранична изкусителка и сега ги изучавам. Hug  Hug Не знам до къде ще стигне листата с "искам" когато свърша с всички проби, които съм натрупала в шкафа (имам още 10-ина от друга фея, +още 10 ,стари, които съм душила само от спринцовката  Blush).

Венеция ми е страшно позната, обаче не мога да се сетя на какво друго ми прилича.Алшими също.  Thinking

Черната Мания ли?
Ох, как ми се иска пак да си я намеря - поне да я подушкам.

# 658
  • виртуално
Събота преди обяд смятам да се разходя до МОЛ цариградско - някой в района за по кафе ?

Някой може ли да ми опише T girl и Tommy girl - кой от двата става за 10г. момиче?

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:09 от Рапунцел

# 659
  • София
Събота преди обяд смятам да се разходя до МОЛ цариградско - някой в района за по кафе ?

Някой може ли да ми опише T girl и Tommy girl - кой от двата става за 10г. момиче?

и двата стават  Hug и двата са свежички, лекички, ненатрапчиви  Peace

Tommy girl е по-акватичен, докато T girl навява мисли за прясно окосена трева  Hug

аз лично и двата ги харесвам и нося с удоволствие, но само лятото  Blush в това време са нещо като нищо  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт