"Системата минус 60" - Тема №15

• 33 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Aaaaand finally!!!!

66.9  newsm44

Най-накрая съм си на лентичката! Толкова не съм била от 5-6клас (98-99год.) ^___^ Пфууу тоя тъп плюс го разкарах! Рязко ги свалих тия 2кг в началото, после бързо ги върнах и ето - близо три седмици се борех, но кантарът си седеше забит на 67.9 или68.0-.05 Но тази седмица нещата тръгнаха бавно надолу  moresmile

-----

Маик, ЧРД на душичката! Дано да направите страхотен купон!  

Ванче, и моят кантар беше така - гадините не искат да ни зарадват, но имай предвид че те играят с около 100гр. така че ако ти сочи 70.00, приеми го като 69.90  Wink

А на Нес  Hug за подкрепата!  hug

Be.free, киселото зеле си го накиснах и измих, така че когато го ядох въобще не беше солено. Може и да не е системно, но при мен доведе до минус 400гр от вчера до днес. Осолено не може, защото води до задържане на вода, но водата си е вода и рано или късно ще се махне. Благодаря ти все пак за намесата.

# 361
  • ВАРНА
       Нашето кисело зеле на руски е "квашенная капуста". Вярно, че е по-солено и може да задържим течности, но мисля, че е разрешено и може да се хапва и на вечеря, естествено без да се прекалява  Peace

Izu ,  thumbsup

П.П. Може би фразата " Ничего соленого, маринованного, копченого НЕЛЬЗЯ!" е по-правилно да се преведе -  "Не трябва да се яде нищо  осолено , мариновано или пушено".

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 11:17 от Мляко с нес

# 362
А и мисля, че това правило е по-скоро за месото, защото соленото месо (например разните му колбаси и сушени мезета) се усвоява много по-трудно... поне при мен винаги е било така. А марината... преди месец слушах как едни баби правят разни туршии и направо ми стана лошо (добре че по принцип не обичам и не ям такива неща) - слагат по 1-2 бутилки олио, 1-2кг сол, захар и разни други такива страшни неща  Crazy А пък руснаците сигурно ги правят още по-тежки. Ако солено не можеше да се яде, то тогава и киселото мляко трябва да е забранено - и то е супер солено, и сирената...  Wink Просто така си мисля - може да  греша, но все пак всеки организъм си е различен.

Нес  Heart Eyes

# 363
Здравейте Hug
Изу то и нашето зеле ще го слагаме тези дни, още не е слагано. Но пък как ми се яде вече домашно кисело зеленце Crazy За сега си хрупкаме вечер праз Peace Честито минусче и вече кантара да върви надолу без да играе да те ядосва Hug
Ванчето имай търпение и ще станат нещата Hug
Маик да ви е жива и здрава рожденничката и много да ви радва Hug  bouquet
Бубето странна работа с тази елда Thinking Да са спряли в момента да зарежда...може Thinking

За киселото зеле-ами ние си правим домашно и освен сол в него няма друго. Пък и не е кой знае колко солено. Единственото поражение от него би било задържане на вода на другия ден. Така че зелето за мен си е зеле и макар и малко солено мисля, че няма проблем да се хапне от него на вечеря Thinking Peace
Но всеки в този случай сам трябва да си прецени за себе си Peace

# 364
Нямате изчитане!!!

Нощни очи, janeta* мерси за съвета, естествено че не смятам стриктно от веднага да спазвам режима. Но като четох началната страница и аз горе-долу спазвам подобен режим. Пример З:овесени трици с кисело мляко, О: крем супа (зеленчукова) и салата, В: яйца със салатка.
Е напоследък ми се дояждат много ябълки и тиква и си позволявам и малко сладко... сега изобщо не тренирам преди ходех редовно на фитнес и не ми беше грях на душичката, че хапвам сладичко  Mr. Green

Определено ми хареса това което виждам тук и само да се роди малката мишка веднага започвам да прилагам стриктно  newsm68

# 365
  • Бургас
Здравейте!
Наминавам да се отчета:
з: 3 филийки "Вита" с млечен крем и петрохан, кафе със сметана;
о: варени картофи със сирене;
в: мляко с нес, кисело мляко.
Лека вечер!

# 366
Абе какъв е тоя хляб "Вита" дето всички ядете  Grinning

# 367
Абе какъв е тоя хляб "Вита" дето всички ядете  Grinning
Ми такъв диетичен. Аз даже днес си взех 2 броя ръжен "Вита" от Метро. Има с пшеничен зародиш, с кълнове, 6 вида семена и не знам с още какво.
За киселото зеле - за обяд да, за вечеря ако толкова ви се яде го измийте с повече вода да не е толкова солено Peace

# 368
Момичета привет и от мен   bouquet
От утре се присъединявам към Вас. Режимът ми се струва супер практичен и лесен за изпълнение и мисля да се пробвам и аз. Лека вечер Ви желая  Hug

# 369
  • ВАРНА
Момичета привет и от мен   bouquet
От утре се присъединявам към Вас. Режимът ми се струва супер практичен и лесен за изпълнение и мисля да се пробвам и аз. Лека вечер Ви желая  Hug

Здравей  Peace

За едни лесен, за други - не чак  толкова... но е един от малкото, в които се яде и се отслабва  Wink

# 370
За едни лесен, за други - не чак  толкова... но е един от малкото, в които се яде и се отслабва  Wink
За мен е лесен, защото не трябва да меря 30гр от това, 50гр от онова и т.н. или да мечтая за хапка шоколад или пък баничка.  Wink ....естествено тепърва ще видя как ще се справя с изпълнението

# 371
.......не трябва да меря 30гр от това, 50гр от онова и т.н. или да мечтая за хапка шоколад или пък баничка.  Wink ....естествено тепърва ще видя как ще се справя с изпълнението
Това е точно така Peace
Няма мерене, няма лишения и ограниченията са съвсем малко. Стига да искаш ще се справиш перфектно с изпълнението и със сигурност ще останеш доволна. Започвай от утре и споделяй меню за да видим дали не бъркаш някъде. Добре дошла и успех занапред Hug

# 372
хайде да сервирам закуската, че днес съм най-ранобудна май  Laughing

Izu , много се радвам за твоето постижение  Hug

# 373
Добро утро!

Светлане - Мерси за закуската!  Hug

Ние се завърнахме, взех си изпита, остават още 3 бр.

Отчет за днес: Сутринта ми дойде МЦ, от двата кг плюс от миналата седмица сега остана само 1.

Адаш - ако искаш отбележи плюс, ако не го остави така, както прецениш!  Hug Hug Heart Eyes

# 374
Добро утро  Hug
в крайна сметка минуса не можах да го запазя, в ову съм- чувствам се подута и пия много вода... Със сигурност нещата ще се нормализират до няколко дни.
Steletu и този кг ще падне  Hug
Meli5a добре дошла и успех!
Лек ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт