"Системата минус 60" - Тема №15

• 33 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Sabrina87 за днес си объркала Системата. Обяда освен че е много късно е съвсем неситемен за този часови интервал. За обяд може картофи... но хляба не трябва да е този бял хляб. Може сухари-ръжени или ръжен хляб (а и може към тях да добавиш много продукти БЕЗ групата на месото). А това че си обядвала късно е лошо защото си отписала вечерята. А в системата са важни и трите хранения и е лошо да се пропуска. Дори сега е добре да хапнеш нещо отколкото да останеш без да си вечеряла Peace
Хайде утре с по-добро хранене Wink

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 21:13 от janeta*

# 406
  • ВАРНА
Здравейте момичета!Идвам и аз при вас! От няколко дни съм на системата, но от днес се включвам при вас!
 Моят отчет за днес:
Закуска: сандвич и 1 кит-кат
Обяд: беше към 15 - задушени картофки и филийка хляб
Вечеря: Ами пропуснах я
Знам, че е грешка, да пропускам вечерята, но днес не можах да обядвам по-рано и за това! Sad Задържаха ме на работното място и се издъних още в началото, от утре напълно системна Wink Търпя критики...

Днес системна ти е само закуската  Wink  Хляб на обяд не може.  Подготви се с нещо системно, което можеш да хапнеш на работа, ако се наложи пак да закъснееш - например пакет ръжени сухари и нещо млечно за намазване... А и Мириманова препоръчва часа на вечерята плавно да се мести до 18ч, затова бързам да напиша, че все още имаш време да хапнеш нещо и пак ще си системна  Peace

Сега видях, че е и Жани е на същото мнение, така че хапвай смело Wink

# 407
Мерси Жанета! Като си разбъркам храненията и имам чувството, че освирепявам от глад Simple Smile иначе имам 3 хранения и всичко е наред! Утре обещавам да съм системна, защото с постоянство и спазване на правилата знам, че резултатите са страхотни (свалих 4 кг за 1 месец през лятото със системата), но се отказах и аз незнам защо.... Този път с вас ще успея! Grinning Мляко с нес благодаря и на теб, публикувала си отговор, докато аз съм писалаSimple Smile

# 408
Да се оплача-днес не само,че нямам минус ,ами съм с  плюс. Знам,че не трябва ,обаче много се бъгясвам така...

# 409
  • ВАРНА
Да се оплача-днес не само,че нямам минус ,ами съм с  плюс. Знам,че не трябва ,обаче много се бъгясвам така...

Плюсовете и застоите калявали характера  Wink  Колкото по-малко му обръщаш внимание, толкова по-бързо ще се стопи. А при мен винаги е било така - грамчетата играят нагоре - надолу, докато не сляза твърдо на по-ниския килограм. После пак започват нагоре - надолу...  до следващия по-нисък Crazy

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 19:16 от Мляко с нес

# 410
Не обърквай жената. На първа страница пише "ръжени сухар, в краен случай ръжен хляб", което за мен значи, че може хляб. И картофи със сухари, ръжен хляб за обяд защо да е несистемно?
Да се отчета за целия ден
З: круша, ябълка, портокал, мляко с нес кафе
О: картофи на фурна, салата зеле със зехтин
В: 4 оризовки, салата домати

# 411
Малко спам Mr. Green

Знаете ли какво е диета- това е да умреш от глад за да живееш по-дълго hahaha

.....Та в този ред на мисли тук със сигурност няма да умрете от глад защото се хапват много неща и то редовно Peace И за новите системки го напомням-хайпнайте добре 3 пъти на ден с равна засищаемост и ще гледате как се смалявате неусетно Hug

# 412
за днес:
з: млека с кафета + като екстра имах и пакет заю' баю с шоколад  Wink
о: картофи + бамя на фурна + 50 гр. сирене
в: 2  млека с малко плодове;
килата ми са точно като цифрите от вчерашния отчет - ни надолу, ни нагоре. няма лошо. да не е нагоре само.

и да споделя - откакто бутнахме часовниците, следобед в 4 (демек 5 по старо време) направо освирепявам от глад. едва удържам до 5 без нещо и се мятам към намисленото. на вас отрази ли ви се часовата смяна?

# 413
  • ВАРНА
            Бебок, благодаря, че забеляза грешката ми  Grinning Ама така е, като съм се разбързала да напиша на момичето, че има време да хапне нещо за вечеря, да не стои гладна и, кой знае защо, останах с убеждението, че не е яла от "правилния" ръжен хляб.... пък бях и на работа, някакви досадни хора пречеха с исканията си на мисловния ми процес...  Blush Grinning
            И все пак, ако хляба на обяд не прилича на този (благо … 0;а  ), той не е системен. А и в правилата е написано - ръжен хляб само в краен случай. Като съм чела, крайния случай са тези, които не могат да намерят криспи в градовете, в които живеят. А пък и картофи и краен случай нещо не ми се вързаха.... за което още веднъж се извинявам  Grinning Peace

Ето мнения за  хляба на модератори в руския форум, само от една страница от последната тема за спадовете:

Цитат
Днем на обед криспами и тем более хлебом лучше не увлекаться. По возможности лучше их вообще исключить.

Цитат
Я сказала о том, что не желательно употреблять криспы с мясом на обед. В крупами и салатами - на здоровье, но опять же - без фанатизма. Все же это хлеб, а мы все же худеем. Ну и утром можно

Цитат
съедайте утром хлеб, в обед крисп

Личен опит - докато отслабвах, хляб съм яла само на закуска. Вярно, почти всеки ден, но само на закуска. Криспи съм яла три-четири пъти, може би защото не са ми вкусни. Отслабнах, ядейки всичко друго разрешено. Peace

Маик, пробвай да засилиш обяда. Или, за разнообразие Wink, хапни нещо на закуска, обядвай към 14 и сигурно ще издържиш до по-късно.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 22:50 от Мляко с нес

# 414
  • Бургас
Здравейте!
Меню за днес:
з: 3 филийки "Вита" с млечен крем и салам, малко мляко с мюсли - 3-4 лъжици, кафе със сметана;
о: варени картофи, салта от печени чушки, кафе със сметана;
в: салата от печени чушки с извара.
Лека вечер на всички!

# 415
Добро утро.
Защо нямаме закуска?

Мляко с нес, аз съм написала, че може хляб (ръжен) с картофи, ама не я знам мадамата какъв е яла Peace
Сега един въпрос - някой ръжена палачинка правил ли си е и ако да, как е на вкус? Върти ми се в главата палачинка със сладко за закуска, ама не знам ръжената ще ми хареса ли.

# 416
  • ВАРНА
...................
Сега един въпрос - някой ръжена палачинка правил ли си е и ако да, как е на вкус? Върти ми се в главата палачинка със сладко за закуска, ама не знам ръжената ще ми хареса ли.

А защо ти трябва да е ръжена палачинката? Щом хляба не бухва без бяло брашно, представям си палачинката на какво ще прилича  Thinking  Я си ги направи както там се полага  - с яйчице, с прясно мляко и масълце.... Да ти се напълни и душата, и коремчето...  Crazy Peace

# 417
Бебок , благодаря за елегантно поднесената закуска  Hug

вчера се теглих за първи път от началото на диетата и с ужас установих че не съм мръднала  Cry ,  и аз като Ванчето, страшно бъгясващо  Mr. Green ми подейства , но това не е мотив да не продължавам напред,а  ще видим кантара след 10 дни на къде ще наклони  Laughing

Маик , и аз откакто смениха часа, това си мисля, колко зле ми се отрази на храненето и организма като цяло!

# 418
  • ВАРНА
        svetlane, ако все още хапваш плод като следобедна закуска, защо не опиташ няколко дни без такава...  Thinking  А плода си го яж или на обяд, или вечеряй плодове с млечни или зърнени. Просто опитай, все пак ще е някаква изненада за тялото ти Peace

# 419
        svetlane, ако все още хапваш плод като следобедна закуска, защо не опиташ няколко дни без такава...  Thinking  А плода си го яж или на обяд, или вечеряй плодове с млечни или зърнени. Просто опитай, все пак ще е някаква изненада за тялото ти Peace

и аз до този извод стигнах, точно в този ред на мисли разсъждавах  Hug

Общи условия

Активация на акаунт