"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте системки! Simple Smile
Нямам много време за писане, но гледам да ви попрочитам.

Добре дошли на новичките!
Режима е чудесен и много бързо се свиква.

Аз съм системна, но не свалям кг. и мисля, че причината е в голямото количество сладки неща, които хапвам до обяд. Ще се коригирам, но обожавам сладко и ми е много трудно. Embarassed

Отчета за днес:
З: в 8-8.30ч. - 2 малки филийки бял хляб с масло и халва, редче черен шоколад, чай
    около 11ч. 5-6 шоколадови бонбона. Embarassed
О: 3бр. чушки с яйце и сирене, 1 домат
В: 1 ябълка
Обяда ми беше късен и нищо не ми се вечеряше.

Това е от мен за сега.
Хубава вечер! Hug

# 436
janeta* Благодаря ти много  Hug Hug

# 437
  • Бургас
Здравейте! Тук съм да се отчета:
з: 2 домашни курабии, 2 филийки "Вита" с извара и салам, кафе със сметана;
о: "Вита"с лютеница и сирене;
в: кисело мялко, 50 г сирене, сухар.
Днес просто нямах време и възможност да е друго и затова и на обяд бяха сандвичи. За утре ще е ориз. Продължавам иначе по 10 км на велоергометъра и 50 коремни преси.
Лека вечер!

# 438
  • Варна
днес:
З:принцеси от бял хляб и кайма
О:салата от варен грах и зеле(без олио) и  ябълка
В:печено пил.филе

# 439
Добро утро.
Още немога да свикна с новото време и се ококорвам в 7 часа ooooh! Поне закуска да ви поднеса

GaBsiTy`` , добре дошла. Жанито ти е казала вече за обяда. Освен системни сандвичи може плод и оризовки също така, кофичка мляко със сухари. За друго сега не се сещам, ама като се сетя ще добавя.
*Галка* , до 12 може всичко, ама все пак не трябва да прекаляваме. Всичко трябва да е с мярка, за да ни радва гея. Пробвай да ограничиш малко сладкото. Ако не ти се яде сладко няма смисъл насила да ядеш, за да не ти се прияде по-късно през деня примерно. Аз съм имала случай 3-4 дена да не ям сладко, а да имам цял шоколад в хладилника Peace
Ми това е за сега. Аз от понеделник мисля да влизам в релси.
Лек ден Hug

# 440
Добро утро!

Леле, Адаш, лигите ми потекоха!  Wink Sunglasses

Добре дошли на новите момичета!

Аз днес нямам промяна в теглото - 107,8, но поне нямам плюс!

Хубав ден!   bouquet

# 441
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!  Hug

Ето нещо интересно, което прочетох тази сутрин: цък

Бебо, мерси за закуската!  Hug

А чаршафите кога ще сменяш?  Flutter  hahaha

# 442
бебок - аз съм още по-зле май; събуждам се в 6.20 - преди ставахме в 7.20 и сега по инерция  ooooh!

аз продължавам да се изненадвам на женското тяло. вчера си легнах 2 кила по-тежка, а днес съм едва 200 гр. повече в сравнение с понеделника, а съм пред цикъл - подута, кисела и както там си е редно. та все така си се учудвам на тия метаморфози - нали това ми е едва 2рият цикъл, откакто съм на системата и явно още не съм свикнала.

и да питам: има ли някой друг, при който системата да (е) крета(ла) така, както при мен. храня се доволно, не гладувам, в допълнение и порциите ми не са големи (но пак казвам - не ставам гладна от масата и се храня пълноценно с разнообразна храна - мина периода на корнфлейкса за закуска и киселото мляко с плод за вечеря;), спазвам правилата (с леки изключения от сорта да вечерям 30 мин. по-късно, а не да се наплюскам с пържола с пържени картофи или да люсна стограмка), обядвам добре, дори закусвам вече! - защо тогава за почти 2 месеца не мога да сваля пълни 4 кила? ясно е това за спихването - че влизам в дрехи от преди 5 години, това е добре и ме радва, разбира се. обаче тоя кантар...
та след тия излияния - пак на въпроса - има ли някой, дето като мен да сваля/да е свалял с подобни миши стъпки? 8 седмици=3.5 кила не е ли прекалено малко. абсолютно демотивиращи резултати...

# 443
8 седмици=3.5 кила не е ли прекалено малко. абсолютно демотивиращи резултати...

Ама как ще е малко бе, човек? Я помоли в супера да ти претеглят 3,5 кила кренвирши и виж какво чудо си махнала от себе си!  Shocked
Защото, щом си се спихнала, значи си свалила ефективно - тлъстини предимно, а не течности.
Пък и колкото повече се доближаваш до целта, по-трудно става. Мириманова е имала 6 месеца застой - нали си представяш колко по-демотивиращо е това. Но не се е отказала и като е минал застоят, е продължила да сваля.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 09:21 от Анонимен

# 444
Жаси, ми чаршафите ще ми е трудно да сменя, накарай мъжо си Joy
Маик, аз свалям с миши стъпки - по макс 2 кг на месец. Радвай се, че в см. сваляш повече, защото там е важно. Топиш сланинки, които кантара неможе явно да отчете за голям минус и затова малко по малко. Ама все пак е нещо Wink
8 седмици=3.5 кила не е ли прекалено малко. абсолютно демотивиращи резултати...
Ама как ще е малко бе, човек? Я помоли в супера да ти претеглят 3,5 кила кремвирши и виж какво чудо си махнала от себе си!  Shocked
Ама защо кремвирши. По-добре 3.5 кила сланина, защото дефакто това е свалила(уж). Иначе аз предпочитам 3.5 кила свински врат да си направя пържоли Mr. Green
П.П.Що ви няма в лапацалника. Скучно ми е Cry

# 445
добри хора сте вие  Hug

# 446
Така си мислиш. Добре, че може да ядем сладко, иначе ставаме зли hahaha Joy Joy

# 447
Бебо, може и сланина, може и наденици, може и кренвирши, каквото намери по-сланинесто в магазина.  Laughing
Е сега гледах кренвиршите на тандем - 10 кренвирша са 250 грама, значи 100 кренвирша са 2,5 кг. А 3,5 кг. са близо 150 кренвирша. Аууу...
Вие представяте ли си цялото това безобразие налепенно по вас?   261uu
3,5 кила било малко...

Чаршафите моя няма да може да ги смени, силно го подозирам, че не борави с екселски таблици...   comp03

Нови снимки от форума на Мириманова: http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=&showtopic=131&vi … post&p=322338

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 09:48 от Анонимен

# 448
Здравейте Hug
Маик виждам че Жаси и Бебок добре са ти направили сравнението с 3.5кг. свалени. Представи си ги наистина като торба сланина ooooh! Лелеееее как да са малко. Радвай се на всяко дори и минимално минусче. За къде бързаш? Нали все пак се храниш нормално, не се лишаваш от нищо и дори отслабваш така Peace
Жаси страхотни нови снимки Peace
Бебо закуската и кафето са ммммм...супер Peace

Хайде изчезвам да чета. Ще ви пиша вероятно пак вечерта. Hug

# 449
Голямо затишие бе. Над 2 часа никой не е писал. Айде не така, моля ви.
Аз тъкмо се наобядвах - голяма салата от 2 домата, пресен лук, извара, купичка царевица от консерва и 2 оризовки. Къде го събрах това не знам Blush

Общи условия

Активация на акаунт