"Системата минус 60" - Тема №15

• 33 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро.
emanuella_85 , мюсли мисля само за закуска може. Вечеря от 1 ябълка или киви и айрян НЕ Е ВЕЧЕРЯ. Ако ще вечеряш с вариант "Плодове и млечни", гледай максимално да комбинираш разрешените плодове във варианта, към млякото може и извара да добавиш Peace
Аз днес закусих с пържени филийки с желе от дренки - от снощи си ги бях намислила, чаша нектар от кайсии и мляко с нес и кафява захар.
Лек ден Hug
много ти благодаря за бързият отговор, махам мюслито и се ориентирам към салатата и айран за обяд, а за вечеря, ще комбинирам млечни и плодове, да това ми е идеята, но не обичам извара Sad ще измисля нещо друго Wink благодаря още веднъж Hug

# 46
салатата и айран за обяд, а за вечеря, ще комбинирам млечни и плодове, да това ми е идеята, но не обичам извара Sad ще измисля нещо друго Wink благодаря още веднъж Hug
И сега без да ми се сърдиш - твоето ядене не е по принципите на Система Минус 60. Тук се яде, неможе само с айрян и салата да се изкара, и айрян с плодове за вечеря. Разгледай старите теми, виж Сиси, Жанета, Жасмин и другите какво ядат и вземи пример от тях. Никога не са стояли гладни и имат страхотни резултати Peace

# 47
салатата и айран за обяд, а за вечеря, ще комбинирам млечни и плодове, да това ми е идеята, но не обичам извара Sad ще измисля нещо друго Wink благодаря още веднъж Hug
И сега без да ми се сърдиш - твоето ядене не е по принципите на Система Минус 60. Тук се яде, неможе само с айрян и салата да се изкара, и айрян с плодове за вечеря. Разгледай старите теми, виж Сиси, Жанета, Жасмин и другите какво ядат и вземи пример от тях. Никога не са стояли гладни и имат страхотни резултати Peace
не се сърдя, напротив, благодаря ти за съветите, нали затова пиша тук, за да се консултирам с вас  Simple Smile

# 48
  • ВАРНА
Добро утро.
emanuella_85 , мюсли мисля само за закуска може. Вечеря от 1 ябълка или киви и айрян НЕ Е ВЕЧЕРЯ. Ако ще вечеряш с вариант "Плодове и млечни", гледай максимално да комбинираш разрешените плодове във варианта, към млякото може и извара да добавиш Peace
Аз днес закусих с пържени филийки с желе от дренки - от снощи си ги бях намислила, чаша нектар от кайсии и мляко с нес и кафява захар.
Лек ден Hug
много ти благодаря за бързият отговор, махам мюслито и се ориентирам към салатата и айран за обяд, а за вечеря, ще комбинирам млечни и плодове, да това ми е идеята, но не обичам извара Sad ще измисля нещо друго Wink благодаря още веднъж Hug

За обяд се опитай да хапнеш някакво ядене, в това неприятно дъждовно време нашето тяло си има нужда от нещо топличко и засищащо...  Вечерта опитай  да разбъркаш извара с кисело мляко и с този бъркоч залей плодовете  Grinning  Пробвай, така изварата не се усеща много, а пък си е "по-нахранващо" отколкото само кисело мляко  Peace

# 49
много благодаря за съветите, и такааааа с ваша помощ измислих следното за обяд: зеленчукова супа, салата и айран Grinning
За вечеря ще пробвам това с изварата и плодовете  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 13:10 от emanuella_85

# 50
Здравейте,

Пу, пак не съм мръднала надолу днес. Simple Smile

з. три парченца шоколад; паничка спагети; малко по-късно капучино
о. сухари с млечна салата, айрян
в. салата домати и краставици, извара

emanuella_85, номера е да си направиш такова количеството на храната през деня и вечерта, така че да не огладняваш прекалено между яденетата и да можеш сравнително лесно да издържиж до следващата сутрин. Ако ядеш много малко рискуваш да огладнеш много и да се "нахвърлиш" на нещо след 18 ч., а ако ядеш твърде много - знаеш си.

# 51
Здравейте, момичета!
Стремя се от около 10на дни да съм режимна, но нещо не успявам до край, явно. нямам никакви минуси, а и освен това чакам да ми дойде МЦ, който пропусна предния месец ConfusedНе знам при вас как е, но на мен това адски ми влияе..всичко ми се обърква тотално, чувствам се като плондер.... ужасно чувство, всичко ми е опънато по мен... а за кг да не говорим. Не съм бременна за всеки случай. Явно е от промяната на сезоните и аз не знам. Трябва да издържа стоически, а от друга страна не искам и чак толкова да се задълбочавам в това, след като не е нещо обезпокоително.
Забелязвам във вашите режими, че вечерята е почти нищожна... как се свиква с това?! Съвсем сериозно питам, колко време ви отне, за да свикнете с този начин на хранене? Аз вярвам много в принципите му, просто ми е трудно да привключа явно...Sad
иначе за днес:
з: мюсли и прясно мляко + л.мед
обяд: домати+краст.+сирене+ банан
вечеря: таратор
...момичета, дайте кураж че се успява!!!

# 52
allstar, вечерята не трябва да е нищожна. За всеки количеството е различно и трябва да си прецени как му е най-добре. Аз, например, като съм написала салата и извара, имам предвид - огромна купа със салата (500-600 гр.) и поне 100-200 гр. извара. За мен това количество хич не е малко и даже понякога ми става тежко.

Ще успееш, разбира се... виж колко мацки има тук със страхотни резултати.

# 53
allstar, вечерята не трябва да е нищожна. За всеки количеството е различно и трябва да си прецени как му е най-добре. Аз, например, като съм написала салата и извара, имам предвид - огромна купа със салата (500-600 гр.) и поне 100-200 гр. извара. За мен това количество хич не е малко и даже понякога ми става тежко.

Ще успееш, разбира се... виж колко мацки има тук със страхотни резултати.
да и аз такива салати обичам 500-600 гр си е екстра  Laughing Laughing yes yes yes

# 54
  • ВАРНА
Здравейте, момичета!
Стремя се от около 10на дни да съм режимна, но нещо не успявам до край, явно. нямам никакви минуси, а и освен това чакам да ми дойде МЦ, който пропусна предния месец ConfusedНе знам при вас как е, но на мен това адски ми влияе..всичко ми се обърква тотално, чувствам се като плондер.... ужасно чувство, всичко ми е опънато по мен... а за кг да не говорим. Не съм бременна за всеки случай. Явно е от промяната на сезоните и аз не знам. Трябва да издържа стоически, а от друга страна не искам и чак толкова да се задълбочавам в това, след като не е нещо обезпокоително.
Забелязвам във вашите режими, че вечерята е почти нищожна... как се свиква с това?! Съвсем сериозно питам, колко време ви отне, за да свикнете с този начин на хранене? Аз вярвам много в принципите му, просто ми е трудно да привключа явно...Sad
иначе за днес:
з: мюсли и прясно мляко + л.мед
обяд: домати+краст.+сирене+ банан
вечеря: таратор
...момичета, дайте кураж че се успява!!!

Няма такова нещо, като задължителна "нищожна" вечеря. Даже е задължително, да се нахраниш толкова добре, че да издържиш спокойно до сутринта. Можеш да изядеш цяло печено пиле (без кожата) или две-три печени риби, или  две чинии ориз със зеленчуци.... Grinning

5) Няма определено количество храна, което човек да трябва да изяде на едно хранене – зависи от човека и от неговите потребности. Хората са различни, с различна активност и обменни процеси. Желателно е, да се стремим да свикваме с по-малки порции.

Но няма нужда да се стремим към по-малки порции още на втория ден. От април се храня по системата, отслабнала съм към 12-13 кг (толкова имах за сваляне Wink) и все още в дните преди МЦ ям като за последно...  Grinning  И аз се учудвам на изключително леките, чак диетични вечери... според мен не можеш цял живот са се храниш с някакви миниатюрни порцийки и ако гладуваш умишлено, това винаги е стрес за организма... ама кой както го разбира...  Peace  Но особено в началото малкото като количество хранене е напълно забранено  Hug

# 55
Здравейте   bouquet

allstar наистина е добре да хапваш ор разрешените храни в големи количества. Аз също скоро започнах и поне при мен действа номера с преяждането, гледам да ям малкооо повече от колкото ми се яде за да успея да издържа  Wink

За довечера съм замислила едни пълнени чушки с ориз и праз? Дали може?

# 56
  • ВАРНА
Здравейте   bouquet
........................

За довечера съм замислила едни пълнени чушки с ориз и праз? Дали може?

5 вариант "зеленчуци и зърнени"
1. Зеленчуци всякакви, освен:
- Картофи
- Грах
- Царевица
- Гъби
- Тикви
- Патладжани
- Авокадо
- Бобови
- Нищо мариновано, пушено или солено!
2. Ориз, по възможност да не е бял
3. Гречка (елда)

Щом сред забранените няма праз  Wink, значи би трябвало да може. Ако имаше някакъв лук, да се замислим, ама като няма - готви и яж смело  Peace

# 57
Мляко с нес абе и аз така реших, ама някъде лучищата ги дават като подправка  Grinning А пък ако беше само малко нямаше и да питам, ама ще сложа доста праз 1:1 с ориза, та за това  Wink

# 58
  • ВАРНА
Мляко с нес абе и аз така реших, ама някъде лучищата ги дават като подправка  Grinning А пък ако беше само малко нямаше и да питам, ама ще сложа доста праз 1:1 с ориза, та за това  Wink

Така и предположих, затова гледах разрешените зеленчуци  Wink Grinning Но, според мен и  като подправка да е, пак ще може
      - може да се използват всякакви сухи билки и подправки, чесън, зелени подправки (магданоз, копър). Изкуствени добавки, като кубчета бульони и вегета не се използват

# 59
Чета чета и викам край и аз минавам на този режим на хранене дебела съм много 105 килограма
Здравейте момичета моля ви приютете ме  Дюкан Емилова Дюкан Емилова писна ми все съм в двете крайности на Дюкан ям до прасване на Емилова се спуквам от глад
Искам да се храня нормално не през 2 месеца: дебела ... по малко дебела и пак дебела ...по малко дебела ...

Общи условия

Активация на акаунт