"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 813
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Здравейте!
Извод след вчера - никакъв ориз на вечеря повече. Днес се събудих с +  Rolling Eyes Явно на мен не ми се отразява добре. Ще продължавам да вечерям по вариантите с мляко, плодове и зеленчуци.
Относно разразилия се спор- пас. Който иска да пита, който иска да отговаря. Ако някой не желае, да не го прави. Подминаваш и толкова. Защо трябва да спорим за такива неща и да превръщаме темата за взаимна подкрепа в в арена на бушуващи нерви и хормони  Crazy
Като учителка предлагам на всички другарчета да се помирят и пак да си играят заедно   friendship  hug

# 496
  • ВАРНА
             Открих една много поучителна тема  Wink. Много ми беше интересно да прочета, как момичетата от  собствен опит на принципа "проба- грешка", са стигнали до същите изводи, които Мириманова е написала в книгите си.  Ако някой има малко повече свободно време - приятно четене.  Peace

# 497
Така... и аз не пиша много, а съм от тези дето използват труда на другите  Joy Жасмин   bouquet

Ама само да ви кажа нещо. Нали ще позволите?!?

Темата досущ заприлича на тази на дюканките, от която избягах ужасена преди време заради негативизма там, заради заяждания от сорта "ти първа страница чете ли" и заради тупания в гърдите "аз направих това, ти какво направи?".

Знам, знам досадно е да виждаш, че някой не е оценил труда който си положил и не е прочел внимателно текста на първа. Но и вие бъдете милостиви. На мен лично ми трябваха няколко седмици за да съм напълно уверена, че правя нещата абсолютно точно. И аха да задам въпроса - Може ли на вечеря в салатата от домати да си сложа белени слънчогледови семки?  Joy hahaha Joy  chef  chef  chef

Пожелавам ви слънчев и ползотворен ден и малко повече положителни емоции!
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 13:45 от Анонимен

# 498
  • ВАРНА
.....................
 И аха да задам въпроса - Може ли на вечеря в салатата от домати да си сложа белени слънчогледови семки?  Joy hahaha Joy  chef  chef  chef

bouquet  bouquet  bouquet

Ако питаш сериозно, недей слага семките  Grinning  Ядки вечер не ядем, а и точно слънчогледовите, доколкото знам, са висококалорийни, така че не си заслужава. Докато отслабваме, най-добре е полезните ядки за закуска  Peace

# 499
.....................
 И аха да задам въпроса - Може ли на вечеря в салатата от домати да си сложа белени слънчогледови семки?  Joy hahaha Joy  chef  chef  chef

bouquet  bouquet  bouquet

Ако питаш сериозно, недей слага семките  Grinning  Ядки вечер не ядем, а и точно слънчогледовите, доколкото знам, са висококалорийни, така че не си заслужава. Докато отслабваме, най-добре е полезните ядки за закуска  Peace

Знам, знам... ама е много вкусно. Сега си закусвам салата с домати, семки, домашно песто и сиране.  Joy Но наистина щях да го задам този въпрос въпреки, че бях прочела доста пъти инфото на първа. Просто дадох пример, как не сме напълно уверени в себе си и имаме нужда от малко подкрепа, че правим нещата вярно.

# 500
Здравейте.....менюто ми до сега

з: дюнер+фаворитки+мн малко кит-кат
О: плод+вода+зелен чай
В: незнам защо но последните 2 дни не ми се вечеря изобщо....сигурно и днес няма да съм гладна...Мноого съм жадна-това май е добре  newsm78 newsm78 

Късмет   chef

# 501
  • ВАРНА
        Между другото, сега се замислих аз как научих правилата... Ами четях ужасно дългата тема за спадовете в руския форум, а там колко тъпи  и безброй пъти дъвкани въпроси има.... Наистина, на моменти имах усещането, че има хора в руския форум, които никога нищо за Системата не са чели или чували и дори и те самите не знаят, какво правят там. Вярно, че е дразнещо... Затова съм на мнение, че който има възможност, задължително трябва да се запознае с книгата на Ек. Мириманова, за да разбере основните принципи на Системата. После са правилата, които явно са се променяли с времето. Моите са преведени и в една папка на десктопа. И на една-две флашки, които раздавам на впечатлените от положителната промяна във външността ми  Crazy  Grinning   Не си спомням какво беше написано за разрешените продукти в книгата, на моята, в опит да пропагандирам режима, отдавна съм и загубила следите  Grinning, затова ми е трудно да проверя. За разбиращите руски е много лесно - има ужасно много информация и цял форум с много строги правила  Grinning. За всички други е малко по-сложно - трябва да разчитат на нечия помощ...  Ноо... Человек желающий, найдет 100 возможностей, человек нежелающий — 100 причин.   Hug

Габсити (извинявам се, ако бъркам, но ми е сложно името ти Wink), храним се задължително ТРИ пъти на ден, като трите хранения трябва да са относително равностойни като засищане . А дюнер и глад за вечеря не са едно и също май, така че ти днес се храниш по-скоро диетично, отколкото системно...  Прочети пак правилата Grinning

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 15:00 от Мляко с нес

# 502
Здравейте Hug
Направо тези дни ми остава много малко време да ви пиша...чета и гледам бързо да влизам в час с новата работа (от две седмици съм вече на работа) WinkWhistling
Изчетох ви сега на бързо. Кофти ми стана че са се завихрили спорове Sad
Много ми се иска темата да е ведра, позитивна и да няма такива разправии. Знам че често се случва да се задават въпроси без да се чете увода. А в увода наистина е всичко, всичко за Системата.
От друга страна.... всеки новозапочващ системата е трудно съвсем в началото да свикне с начина на комбиниране на храните. Аз също съм бъркала Peace Но всеки имащ желание бързо се научава и влиза в ритъм с правилата. Нека сме търпеливи всички един към друг и да си помагаме Hug
Хайде сега изчезвам да си прибирам децата. После пак ще ви нагледам Hug Hug Hug

# 503
Аз сам тук 4есто влизам да ви видя и се радвам за ва6ие резултати.Все по4вам и все се провалям ,но сега са сериозна ,4е сам станала слон.режима деиства остава да свиикне на него и готово,Наистина на парва пи6е  вси4ко преди да ям не6то гледам даали е позволено  Rolling Eyes.Аз сам в Испания и няма от каде да я купя ,но ако се прибера задалжително си я купувам.Хаеде много -  Hug

# 504
  • Варна
днес:
З:сандвичи със запекан кашкавал и чай със захар
О:варени картофи с кашкавал и сирене
В:запекани домати с праз и 2 ябълки

# 505
здравейте,

тази седмица както обе6тах съм системна и няколко грама от дупето ми ги няма  Mr. Green

От4ета за днес:

закуска: два запе4ени сандви4а с ка6кавал и пуе6ко филе.
обяд: айрян, 2 ябълки и 2 сухара ( много ми е трдно да обядвам като хората в офиса, нямам обедна по4ивка  Sad)
ве4еря: 2 пе4ени пил. бут4ета

Hug

# 506
  • ВАРНА
          Радвам се, като виждам, че обясненията са имали смисъл  Grinning    Ето и едно представяне на системата и запознаване накратко с правилата и лично от Екатерина  … 86;ва  Има и кадри от няколко предавания, в които тя показва елементарни физически упражнения.

Dealema, много лошо това с липсата на обедна почивка. Няма ли начин да си носиш нещо готвено?  Поне да беше добавила и малко сирене или кашкавал...  Обаче вечерята ти е била добра  Wink  Peace

# 507
Леле, влизам за хубав повод, а вие сте се изпокарали!  #Cussing out #2gunfire

Влизам да почерпя, че малкото ми момче навърши годинка.... вече вчера...

Да ни е жив и здрав, най-вече! Правихме и прощъпулник, хвана се първо за кола, а после си гепи и питката... Laughing

За Системата - днес бях минус 500 гр...  Wink

Момичета, моля ви, имайте уважение към хората, трудили се за тази тема. АКо не бяха те, аз имах само една книга, а руски не разбирам и сигурно отдавна щях да съм се отказала.... Тук намерих подкрепа и опора....

Хайде гуш на всички и мир, моля ви!  Hug

# 508
Мляко с нес- а аз не съм сигурна дали съм ги научила все още ..сигурно понеже ми е 5-ти ден....знам само че до 12 мога да ям каквото ми се иска, до 2 мога да ям сосове,до 6 мога да вечерям...3-те хранения трябва да са горе доло равностойни, за обед не трябва да смесвам макарони картофи спагети и тн с месо и риба,а за вечеря да си избера един от вариантите...(аз лично не мога мн мн да вечерям и дали ще е възможно за вечеря да ям плодове(мандарини-обожавам ги,а и сега им е сезона ))

днес закусих-2  ръжени препечени филии със салам и кашкавал,но приятеля ми знае че съм на диета и до 12 мога да ям,при което ме изненада с торта-гараж(хапнах 2 парченца  Embarassed) май доста обилно закусих, За обед ще ям 1 варено яйце и салата от зеле с моркови,
за вечеря ще хапна мандарини(а за тях имам въпрос..мога ли да си взема примерно 1 килограм?  newsm78 Embarassed)

Това е от мен.Пожелавам ви системен уикенд  Hug Hug

# 509
  • ВАРНА
Мляко с нес- а аз не съм сигурна дали съм ги научила все още ..сигурно понеже ми е 5-ти ден....знам само че до 12 мога да ям каквото ми се иска, до 2 мога да ям сосове,до 6 мога да вечерям...3-те хранения трябва да са горе доло равностойни, за обед не трябва да смесвам макарони картофи спагети и тн с месо и риба,а за вечеря да си избера един от вариантите...(аз лично не мога мн мн да вечерям и дали ще е възможно за вечеря да ям плодове(мандарини-обожавам ги,а и сега им е сезона ))

днес закусих-2  ръжени препечени филии със салам и кашкавал,но приятеля ми знае че съм на диета и до 12 мога да ям,при което ме изненада с торта-гараж(хапнах 2 парченца  Embarassed) май доста обилно закусих, За обед ще ям 1 варено яйце и салата от зеле с моркови,
за вечеря ще хапна мандарини(а за тях имам въпрос..мога ли да си взема примерно 1 килограм?  newsm78 Embarassed)

Това е от мен.Пожелавам ви системен уикенд  Hug Hug

Аз малко по-различно бих обобщила правилата  Wink За деня имаме три хранения. Задължително закусваме, без значение какво и как е приготвено, може всичко, което ни се е прияло. Ако ставаме рано, са позволени две закуски - една по-лека и една основна. Обядваме по правилата за обяд и вечеряме до 18ч по някой от 7-те варианта. Щом толкова обичаш мандарините, можеш да хапваш и на обяд, и на вечеря, но аз лично не бих прекалявала с количеството... Не знам как ще е комбинацията ориз и мандарини или кис.мляко, извара и мандарини, или зеленчуци и мандарини...  Thinking Опитай, все ще е по-насищащо, отколкото само мандарини  Peace
         Днес си закусила доста добре и съответно обяда и вечерята ти хич няма да са равностойни на закуската... Вярно, че до 12 можем да ядем всичко и по колкото ни е необходимо, но все пак не е препоръчително да се преяжда. Нали сме тръгнали да слабеем. Признай си, че от второто парче торта си нямала нужда, него си го хапнала само от лакомия Wink Grinning

Леко системстване през този чудесен слънчев ден. Повече разходки и положителни емоции ви желая  Hug

Стеле, да ви е здраво и щастливо детето и само радост да ви носи!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт