"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 768
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • ВАРНА
Rolling Eyes Добре де, а какво да правя, като се прибирам толкова късно  Twisted Evil Дайте съвет, моля!
Пак за протокола - кантарЪТ днес показваше  -0.200 
Лек ден на всички! Hug

Аз всеки ден вечерям на работа и въпреки това успях да отслабна  Wink  Днес, понеже се замотах нещо и в последния момент се сетих, че нямам нищо за вечеря, мушнах в единия джоб на якето 5-6 сухара, в другия една Екскуиза и хукнах. Преди малко приключих с вечерята  Grinning Peace

# 586
   Добра вечер! Наминавам бързо да се отчета за втория си ден. Леле, колко енергия имам..а ми дойде и обикновенно съм парцал..за втора вечер не ми се спи, не ми е отпаднало..ех , че е хубаво. Щях и тиквеник да правя, но долу в магазина само замразени кори, та ще остане за утре вечер това удоволствие. Стопли се времето и я карам два дни на плод и мляко..чудя се за утре дали да не си взема за вечеря един ориз със зеленчуци, но ме е страх цял ден да не му стане нещо в офиса.

Отчета за днес:
з- 1 банан, 1 кекс Идеал
о- картофи с чесън и копър, плочка сирене, малка шопска салата
в- активия ананас

За утре е ясен само обяда, а в къщи имам страхотни пълнени чушки и ако не ми е странно бих закусила с тях Simple Smile)))

Хубава вечер мили момичета!

# 587
  • ул. "Мечтание"
Кашарел, много як аватар!  Mr. Green

# 588
  • Варна
днес малко ме е срам да си напиша менюто.......... Embarassedсистемна бях по отношение на вода храна,но не и на количеството.......с смисъл мн малко ядох......
З:сандвичи с кашкавал
О:вчерашното ми подобие на зелеви сърми,ама буквално,фактически и дефакто само 2 големи хапки
В:1/2 кис.мл. и няколко парченца ряпа

# 589
janeta* да усещам че не е най-доброто...но в 6 часа изобщо не съм гладна...не съм свикнала толква рано да вечерям ooooh!,но от утре наистина ще хапвам повечко за вечеря а по малко за закуска,че май прекалявам  Embarassed То позволено,позволено ама аз имам чувството че се тъпча...всеки ден или дюнер или сандвич,може би заради това неми се вечеря..
-утре на обед съм на ресторант и нямам никаква идея какво да ям...колкото пъти отида и се картофи със сирене и кашкавал.Но вече знам какво ще вечерям-ролца от раци   chef

Много минуси от мен   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

# 590
Привет мацки   bouquet

Аз не съм писала от няколко дни, но е време да дам отчет за днес:
з: две малки принцески с кашкавал + мляко с нес
о: бяла риба + салата от зеле
в: ябълки и грейпфрут

Днес направо се насилвах да ям, защото вече втора седмица ме мъчи ужасна хрема, наследство от една настинка Sad не мога да дишам изобщо
Мога да обобщя следното: вече 9 дни съм на този режим, чувствам се перфектно/като изключим настинката/ и резултата е -1,5кг  Peace

Искам да ви питам - мога ли да хапвам телешки суджук и предварително се извинявам за въпроса /сигурно съм поредната/ но може ли да ми кажете какви са сухарите, които си купувате?

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 20:39 от Meli5a

# 591
  • ВАРНА
......................

Искам да ви питам - мога ли да хапвам телешки суджук и предварително се извинявам за въпроса /сигурно съм поредната/ но може ли да ми кажете какви са сухарите, които си купувате?

Тези са системните, но момичетата купуват и някакви други, които също са ръжени. А суджука на обяд, да приемем, че може по малко Thinking Wink

# 592
  • София
Здравейте момичета,чета ви от един месец,идвам след свалени 10 кг за да продължа със свалянето.До сега съм вечеряла преди 18ч и това няма да ми е трудно по скоро комбинациите за вечерята ще са ми проблем.Какво е количеството на обяда и вечерята?
Ще напиша какво ще ми е менюто за днес а вие ще ме поправяте  Praynig
Закуска две филийки с пастет и банан.
Обяда към 13-13,3ч пилешко със задушени зеленчуци/броколи,зелен боб гъби и карфиол/
Вечеря показаните в предния пост сухари 3 бр и малко сирене.
Ще помоля ако някой има на файл менюта да ми ги прати,знам че има в първия пост но имам едни двама в къщи които не ми оставят време за готвене
Благодаря ви,надявам се да ме приемете.Започвам от 63кг искам 5-7кг да сваля

# 593
Иве, за какви менюта питаш? Няма такива по принцип.

Имаме тема с рецепти: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501041.0

А наскоро излезе и книгата на Мириманова с рецепти по системата: http://www.book.store.bg/p46261/recepti-kym-sistemata-minus-60-e … a-mirimanova.html

10-те килограма със Системата ли ги свали?

Вечерята ти е малка май. Сухарите можеха да бъдат 4-5, а и да хапнеш кисело мляко освен сиренето. Или прясно мляко също можеше.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 09:49 от Анонимен

# 594
  • Варна
днес имам още -700г...........  love001
вече съм 69 и нещо кг.........

# 595
  • София
Жасмин с 90 дневната свалих.Менюта имам предвид нещо бързо ресторантско.Чела съм няколко нейни рецепти обърквам се предпочитам вашите.Колко кис.мляко да прибавя към вечерята?
Калинка малинка браво.

# 596
  • ВАРНА
          Иве, няма ограничение в количеството. Ядеш колкото ти се яде. Дори е разрешено да се натъпчеш, ако имаш нужда - ПМС например си е много уважителна причина  Peace
          А идеи за бърза вечеря - задушени замразени зеленчуци, поляти с разбъркана извара с кис. мляко, печено пиле, печена риба, ориз със зеленчуци....

Калинка - малинка, newsm10

# 597
  • София
 Embarassed а може ли 5 кюфтета за вечеря-само те?

# 598
  • ВАРНА
        Ако са печени и са само от месо, най-много с едно яйце за спойка и не са много мазни и солени, може  Peace

# 599
Здравейте Hug
Иве добре дошла Hug На въпроса ти за кюфтетата-ами защо да не може....Храни се така че да се почувстваш сита. Малките количества храна не са добра идея. За менюта-аз имам събрани за период от около 4 мес. Може да ти пратя на ел. поща. Прати ми на ЛС ако искаш мейла си Peace
Калинке страхотно ново минусче. Страхотни менюта и страхотни минусчета Hug Само днес не ограничавай като вчера количеството Peace

Системки много съм доволна от факта, че от началото на миналия месец си задържам сваленото без проблем. И си признавам че понякога се случва да омешам храни, които не са добра идея за мешане. Но пък кантара си стои в границата на 68кг. Party Да си призная очаквах да се стрелне нагоре.....но истината е че през тези системни месеци съм си яла абсолютно всичко каквото ми се яде и макар че спрях със ситемата тялото изобщо не го прие като нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт