"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Добър ден и от мен на всички! Моля за благоразположението ви към новодошлите дебеланки като мееен! За протокола - стартирам от 91. 200, което си е... резил! Започнах вчера с кафе с мляко, разбира се и малко кекс. Към 14 хапнах едни тивички с кисело мляко на фурна (оваляни в брашно), а като се прибрах в 9, освирепяла от глад - кисело мляко и 2 чаши чай.  Днес закусих с 3 реда шоколад, кафе с мляко, една ябълка. Мисля да обядвам с яйца по панагюрски, а довечера пак ще се огранича с чай и кисело мляко, може и плод. Живея в чужбина, прибирам се късно... това ми е проблемът с вечерята. Как ви се трува? Критики приемам всякакви.
   bouquet

# 571
Мляко с нес благодаря ти! Да не бе6е мазен малко прясно мляко с нешесте Simple Smile импровизация на бешамел без масло.
Е аз имам предвид ,че тука по тея ширини го тачат и аз го харесвам в някои варианти та за това.Сигурна бях ,че не бива да се прекалява с него.

# 572
  • ВАРНА
Добър ден и от мен на всички! Моля за благоразположението ви към новодошлите дебеланки като мееен! За протокола - стартирам от 91. 200, което си е... резил! Започнах вчера с кафе с мляко, разбира се и малко кекс. Към 14 хапнах едни тивички с кисело мляко на фурна (оваляни в брашно), а като се прибрах в 9, освирепяла от глад - кисело мляко и 2 чаши чай.  Днес закусих с 3 реда шоколад, кафе с мляко, една ябълка. Мисля да обядвам с яйца по панагюрски, а довечера пак ще се огранича с чай и кисело мляко, може и плод. Живея в чужбина, прибирам се късно... това ми е проблемът с вечерята. Как ви се трува? Критики приемам всякакви.
   bouquet

Щом приемаш критики.... да почвам  Wink Grinning
       Първо - тук дебеланки няма  Grinning  Щом си започнала да правиш нещо по въпроса, значи вече си готова за положителни промени не само на тялото, а и в мислите си.  Peace  Както казва Мириманова:

1. Започнете от днес! Не от утре или от следващия понеделник! Ако четете тази страница - вие вече сте направили първата стъпка, продължете да вървите напред и задължително ще видите резултат.
2. Престанете да се обвинявате за натрупаните килограми. Всичко случило се в нашия живот има своите причини и последствия.Важно е не какво е било, а какво правите сега, за да отстраните проблема и какво можете да постигнете.

Храната при системно хранене не е нужно да е малко като количество. Дори отначало е напълно противопоказно - когато не си се нахранил добре, е много трудно да издържиш до следващото хранене, а ако си издържал, като дойде времето, се нахвърляш върху храната. Опасностите от ограничаването са много - лесно можеш да се изкушиш от нещо несистемно, на следващото хранене хапваш повече от необходимото, а и подаваш сигнали на тялото си, че ще се гладува... а това е много лошо за успешното отслабване. Брашно на обед не ядем, дори и само да са оваляни тиквичките в него. Вчера храненията ти за мен са били слаби, днес също...Не се ограничавай умишлено и не забравяй, че тук се отслабва по най-приятния начин - с ядене  Grinning Peace

# 573
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз пак за тоя ечемик. Той не е системен, но аз за себе си реших, че е много по- добър вариант от ориза. Като се сравнят съставките, излиза с много по- полезни вещества и повече фибри. Бих го хапвала на вечеря даже, но пак казвам, това аз съм си го решила за себе си, незначи че е режимно.
Нещо като с плочката ми сирене онази вечер с плодовете. Пак е малко подвеждащо, защото авторката казва, че след 18 може вино с малко сиренце. Ами за мен е по- добре да го съчетая с плодовете на вечеря и след 18 да не го ям например. Но пак всеки си решава за себе си и си търпи последствията  Peace

Мен пък многоме е яд, че тук няма елда. Никъде не се предлага, дори по здравословните магазини. Има само смес за палачински с брашно от елда, но пък тая смес е гъчкана с милион други химии  Rolling Eyes

Мляко с нес, такъв е обръча http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.chinawholesalegift … ed=1t:429,r:2,s:0, не е обикновен и казва момичето, че в началото е имала синини чак  Shocked. Щ ему дам шанс и ще видим  Thinking

# 574
Здравейте....пред МЦ съм и още не ми е много редовно и около седмица преди да ми дойде апетитът ми е ДВОЕН и днес хапнах стабилно..
Закуска: в 7:00 една ръжена филийка със пуешко и топено сирене(лисче);към 9:10- един дюнер
Обед:царевица и картофки със сирене и кашкавал
Вечеря: мандаринки естествено+мляко

-закуската ми е двойна понеже сутринта бях зверски гладна,защото вечерята ми беше дооста слабичка-нямах вере-вечерях  1 мандаринка с чаша мляко

Хубав ден  Hug Hug Hug Hug

# 575
 Екатерина Мириманова 09 ноември в 14:31
Да, болгарский сыр можно. Что касается ежедневного меню, я же нахожусь на этапе поддержания, поэтому я думаю оно будет неактуально))

# 576
  • ВАРНА
Да, болгарский сыр можно. Что касается ежедневного меню, я же нахожусь на этапе поддержания, поэтому я думаю оно будет неактуально))

Това в какъв контекст? Дай и въпроса  Peace

# 577

Това в какъв контекст? Дай и въпроса  Peace
Скажите, пожалуйста, можно есть на ужин болгарский сьiр, похожий брьiнзу?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sirene
Можно ли есть болгарский сыр для ужин в вариантах фрукты и молочные и овощи и молочные?
Вы можете дать мне ваше ежедневное меню на один ден?

# 578
Здравейте системки! Grinning

От днес и аз влизам в правия път. Laughing

Закуска: Филия бял хляб с маско, мед и сирене; парче торта
Обяд: Пържени яйца със сирене без мазнина, салата домати
Вечерята ще бъде голяма салата от домати и краставици с извара.

Добре дошли на новичките!  bouquet
Жане, мерси за пожеланията. Послушанието е много важно! Mr. Green

Хубав ден, момичета! Hug

# 579
Здравейте, момичета!
От няколко дни чета темата и реших да започна да се храня системно. Все още греша доста, но непрекъснато поглеждам менютата, разрешени за обяд и вечеря и се надявам бързо да влезна в ритъм. Струва ми се, че това е най-приятния и здравословен начин за справяне с нежеланите килограми.
Възхищавам се на търпението и на позитивизма ви!  Hug И аз самата, четейки, започвам да усещам как ставам сигурна в себе си, че този път ще успея, независимо колко време ще ми отнеме.

# 580
bob4enka Hugмоя обръч е по-жесток (и тежък) и прави синини отначало Mr. Green,но има ефект.
Упражнението с обръч на глезена (от Мляко с нес  bouquet)няма да правя Crossing Armsмил ми е животеца Laughing
достатъчно ми е падането от балона Mr. Green
няма ли руски магазини там при теб(в тях има елда)
  bouquet

# 581
  • Stavanger,Norway/ Varna
Таня, имаше един, освен елда, продаваха и наша лютеница, както и техните конфети, мммммм   chef
Ноо бяха с много надути цени и ниска посещаемост и го закриха магазинчето. Останаха турските магазини, от които се сдобивам с бяло саламурено сиренце, лозови листа, кисело зеле, кори за баница и други наши благинки, които ги няма по тези ширини. Освен да ги питам, дали немога да си поръчам по тях елада да ми донесат.  Thinking

Обядвах ябълки и кисело мляко.
Вечерята ще е пиленце май  Thinking

# 582
 Rolling Eyes Добре де, а какво да правя, като се прибирам толкова късно  Twisted Evil Дайте съвет, моля!
Пак за протокола - кантарЪТ днес показваше  -0.200  
Лек ден на всички! Hug

# 583
Здравейтееее Hug
eho82, Leticia добре дошли и успех  bouquet
Leticia ами ще трябва да се постараеш с вечерята. Просто тайната на отслабването в системата е в ранната и изчистена вечеря. Едва ли някой тук ще ти каже че може да продължиш да вечеряш в 21ч. Може ако искаш да помагаме с идеи за вечеря, която може да си купиш от някъде или да си носиш с теб Peace Иначе за другите неща Мляко с нес ти е казала.
GaBsiTy`` отново да ти кажа че тази вечеря само от плод или плод с мляко не е добра идея. Посторай се да има разнообразие. Аз миналата година декември се "опарих" само от мляко с плод. Свалих 2кг. за 10 дни и спрях да свалям. Храни се на вечеря така засищащо както през деня и опитай да редуваш различните варианти за вечеря Peace
snejana haj добре дошла и успех Hug Менюто ти е системно и хубаво Peace

# 584

Това в какъв контекст? Дай и въпроса  Peace
Скажите, пожалуйста, можно есть на ужин болгарский сьiр, похожий брьiнзу?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sirene
Можно ли есть болгарский сыр для ужин в вариантах фрукты и молочные и овощи и молочные?
Вы можете дать мне ваше ежедневное меню на один ден?

Казва, че може българско сирене за вечеря във вариантите млечни и зеленчуци и плодове и зеленчуци.
Колкото до менюто (нали я пита да си напише менюто) - тя ти отговаря, че в момента е на етап поддържане на теглото, затова счита, че то ще бъде неактуално - в смисъл, няма защо да ти пише сегашното си меню, защото с него не сваля, а задържа тегло...
Или не фомулирахме добре въпроса, или тя се прави на разсеяна - според мен, доста добре разбира, че ти се интересуваш от начина й на отслабване, а не от сегашното й хранене.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 18:27 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт