"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен, момичета и добре дошли на новите!  Hug  Точно тук (в подходящото време и на подходящото място), се появявам аз, за да се отчета за протокола -0,600 тази сутрин от понеделник  Joy Умирам от щастие! Знам, че ентусиазма ми бързо ще секне, но просто днес съм в изключително добро настроение... Реших да го споделя с вас и най-вече с тези, които се колебаят дали да започнат...
Бях напълняла в пубертета (преди 15год.) и отслабнах много, като не ядях нищо след 4 следобяд. Този път ще се опитам тава да стане начин на живот.
Кажете как и кога ядете плодове, аз ги ям вечер, но се чудех дали може и като десерт...
Цунки и гушки от мен!

# 616
Здравейте на новите (и аз съм скорошна)  Hug , май не съм единствената след 90-дневната диета  Peace С нея свалих 10 килограма.
менюто ми днес
Закуска: 8:00 пица-лодка(малка,и не цялата)+бисквитки фаворит, в 11:40-една вафла(не цялата)
Обед:салата "пантофки"-картофи със сиренце и кашкавал-печени и покрай тях зеле.домати и краставици
Вечеря: 4 сухара със топено сирене..ама то е йогурт някакъв

аф момичета незнам...отчаяна съм-Буквално! Tired имам чувството,че не свалям нищо,дори точно обратното мисля че качвам..в момента нямам кантар и ще се меря с метър,вчера си взех мерките и след 2 дена пак ще се измеря  Tired Незнам много ме е страх,снощи едва заспах,само мисля за този бал,как всички ще са слабички а аз....шиши  Rolling Eyes
Много минусчета от мен и поздравления на свалящите   Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

# 617
Здравейте момичета аз съм новичка ,но съм чела доста от форумите на сайта дали ще може да ми кажете как точно се прави тази диетка  минус 60  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 618
Здравейте момичета аз съм новичка ,но съм чела доста от форумите на сайта дали ще може да ми кажете как точно се прави тази диетка  минус 60  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Joy Joy Joy

# 619
smile3515 smile3511 smile3513 smile3544 newsm77 afwitch

Нямаше да пиша ама не се стърпях

# 620
smile3515 smile3511 smile3513 smile3544 newsm77 afwitch

Нямаше да пиша ама не се стърпях

Ех, ама си лоша. Жената само за това се е регнала да пита, дай да й обясним за диетката.  hahaha Joy Joy

# 621
  • София
Преди да почнеш да ядеш броиш от 60 назад като стигнеш 0 започваш храненето.

# 622
Здравейте момичета аз съм новичка ,но съм чела доста от форумите на сайта дали ще може да ми кажете как точно се прави тази диетка  минус 60  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Joy
Не, по-скоро броиш, докато ядеш и като стигнеш до 60, спираш яденето.  Joy

# 623
Мерси за пояснението Simple Smile  и също така за милото посрещане Simple Smile

# 624
  • София
Мерси за пояснението Simple Smile  и също така за милото посрещане Simple Smile
Няма защо,прочети първия пост и може да те почерпим с мед и питка за закуска Laughing

# 625
Ще го прочета задължително  Simple Smile Simple Smile

# 626
Здравейте момичета аз съм новичка ,но съм чела доста от форумите на сайта дали ще може да ми кажете как точно се прави тази диетка  минус 60  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Joy
Не, по-скоро броиш, докато ядеш и като стигнеш до 60, спираш яденето.  Joy
За това не се бях сетила  hahaha hahaha Joy Joy

# 627
Мерси за пояснението Simple Smile  и също така за милото посрещане Simple Smile
Няма защо,прочети първия пост и може да те почерпим с мед и питка за закуска Laughing

Иве, кефиш ме, да знаеш!  tooth   bouquet

За това не се бях сетила  hahaha hahaha Joy Joy

Еее, ми ето - издадох малко секрети от кухнята на напредналите!  Laughing

# 628
Пфуу... зевзеци!  Laughing Joy

Нямам време да ви чета много-много, че утре имам контролно (с тежест 50% от изпита) и чета като луда за него. После друго контролно във Вторник... Луднала съм  Close Системна съм, въпреки че в Събота направих беля и вечерта си хапнах сладко  ooooh!

# 629
  • София
Жасмин Hug много мило подходи,мислиш за минусите на хората.Ако яде две минути пак ще отслабне Twisted Evil
Купувате ли от сухарите на била клевър?
Аз вечерям Laughing личи ли

Общи условия

Активация на акаунт