НОЕМВРИЙСКА тема 15

• 22 365
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Ще почвам в списъка за сънуване да ве записвам, че много станахте вече  Mr. Green

Кьолшесче и останалите загрижени мами, да ве утеша за водите, че не е задължително като изтекат и веднага да се грабва чантата и да се бяга към болницата... Най-смешен ми е примера с майка ми, като е била бременна със сестра ми, и събудила се жената сутринта за да ходи на работа, обаче изтекли и водите баш като по филмите...сложила си жената няколко превързки без много да се замисля, не е мислила че може да е нещо страшно защото е била все още в 7 месец...подготвила е мен за в яслата и ме е занесла, след това се сетила, че е обещала за онзи ден тя да им купи баница за закуска на колежките, та отишла да я купи баницата, и я пратила по някоя от колежките. Тя си се върнала в къщи, изкъпала се жената и без багаж, без нищо, заминала в болница, все още не мислейки че е време за раждане  Mr. Green  Разбира се, там са я задържали веднага, но никой нищо не и е казал, защо ще я задържат, и тя след 1 час като питала, защо и до кога ще лежи, и те най-смирено и отговорили, като и почнат контракциите и като роди   hahaha

И дано и без моите сънища, всички да си родите, когато сте си замислили  Hug

# 616
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
В голямо приключение се е забъркала майка ти  Joy
Въпреки, че аз съм чувала, че щом водите ти изтекат трябва веднага да се ходи в болницата, защото детето вече не е защитено...Но като се замисля като ида в тая болница надали ще започна веднага да раждам и надали лекарите ще сложат предпазни маски, дрехи и шапки на бебето, за да не му стане нещо  Thinking

# 617
  • 42.016399,23.101179
janeta24 Честит рожден ден и от мен!!!
Много щастие, късмет и най-прекрасния подарък в скоро време!!!

booboo's mama честита кухня! друго мислех че ще ти честитим днес, но тези дни ще е, няма къде да ни се скриеш. Wink
Aneeto, добре дошла отново! И аз чак разказа ти около събитието с интерес.  bouquet  bouquet  bouquet
И на мен с Вики водите ми се спукаха някъде съм 11 ч сутринта, мислех че веднага трябва да отида в болницата, но докторката ми каза по телефона чак към  14 ч. да отида. Та така имах време за всичко, даже и през черквата минах, взех си душ, справих се сама с бръснача и чак тогава поех за родилното. Родих вечерта в 22,30ч. Laughing
Този път се надявам обаче да не ми изтичат и най-вече бебка да си собърне отново с главичката надолу. Laughing

# 618
  • В две мънички очи...
Значи да не се притесняваме толкова че трябва да бързаме Simple Smile
Ох аз много съм се стресирала тази настинка ли е грип ли е да не ми изиграе някоя лоша шега и да не тръгне непредвидено да се ражда. Добре че постоянно ме поритва че да си мисля че всичко е наред.
Мама Дори дали не са я изписали с бебчо? newsm78

# 619
Вестителска новина

Днес мама tanta86 е родила момченце 2800гр, 49 см. Да е жив и здрав, на нея бързо да влиза във форма
smile3525 smile3525 smile3525

П.С.Благодаря на всички за хубавите пожелания за РД  Hug

# 620
  • София
хайде честито и на новата мама да и жив и здрав малкия принц

# 621
tanta86, честито момченце мила. Да ти е жив и здрав сина и много радост в къщи да ви носи.

# 622
Честити бебчета на Дъгичка и танта86  newsm51 smile3525

# 623
Честито на мама Танта86, да и е живо и здраво момченцето, и мнооого да ги радва и мама и тати!!  

# 624
ЧЕСТИТО НА МАМА ТАНТА Hug НЕКА МАЛКОТО МОМЧЕНЦЕ ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И САМО ДА ВИ РАДВА newsm07 newsm07 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 625
  • София
ЧЕСТИТО, МАМА ТАНТА86! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СЛАДУРА! БЪРЗО ОПРАВЯНЕ И ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ!  Tada

# 626
Честито ви момченце , Танта86 , да ви е жив и здрав и само радост да ви носи   bouquet

# 627
Страхотноооо!!!! Още 1 бебок!!

Честита рожба на мама tanta86!! Много да я слуша и радва   bouquet

Честит Рожден ден, janeta24 !!  newsm59

Днес добре се разходих и сега съм изморена и много доволна!! Ако знаете Витоша колко е красива в момента!  Heart Eyes  Качла съм снимки в групата във фейса, за да придобиете представа  Mr. Green
Тука гледам, че се редите и се пазарите коя след коя, аз от къде да си взема от последните номерчета?  Mr. Green

# 628
  • София
Честито, Танта!  smile3525
Да сте живи и здрави двамата и много гушки! И, как се казва?
/моето Мъренце се роди с почти същите мерки преди 4,9 год. - 2750 гр и 49 см./

Айде всички които бяха с болки в гърлото веднага да кажат с какво се оправят, че от тази сутрин съм с болки и аз!
Засега карам на чай лайка и смуча мед, мисля, че успокоява гърлото, но все пак като преглъщам си боли...

Ние днес бяхме в зоопарка, страхотно време беше, чудесна разходка стана!

# 629
Здравейте пак от мен. Днес няма следа от болка, е контракцийки си имам, ама рядко.
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА ТАНТА86!!! Да й е жив и здрав, а на мама бързо възстановяване (и после да разказва  Wink )    bouquet
Кьолшес, то не се знае, някой път без никакви предшестващи симптоми тръгва раждането  Mr. Green
За раждането - не се притеснявайте, непременно ще разберете кога се случва  Peace Болките са такива, каквито не сте изпитвали до сега като сила и интензитет. Освен това изобщо не е задължително при първи симптоми да тръгвате за болницата, не ви пречи да изчакате часове (както направих аз) да се уверите, че няма връщане. Колкото повече време прекарате в къщи с болките, толкова по-бързо ще се развият нещата в болницата (в къщи все пак е по-уютно). А за водите - ако изтекат се обадете на лекаря си, но не е задължително да тръгвате веднага. Вземете си душ, направете си тоалета (че в болницата тази процедура е ужасна  Sick ) и тогава.
Дидка, и аз се учудих на себе си колко съм спокойна, но по принцип съм решила да изчакам в къщи докато мога, за да отида с максимално голямо разкритие и да е в ход раждането (за да имат по-малко време да ми измислят причина за секцио  #2gunfire ).
Хайде, до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт