Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сушилните?
Какви са препоръките за облекчаване на болката и дискомфорта по време на бременност, включително подходящи упражнения?
Какви са мненията за лекцията на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сушилните?
-
Какви са препоръките за облекчаване на болката и дискомфорта по време на бременност, включително подходящи упражнения?
За облекчаване на болката по време на бременност могат да се използват хомеопатични средства, гараги и сребърна вода за гърлото. Споделят се съвети за разделно хранене за намаляване на киселините и обсъждат се лекарства като упражнения (поза на колене и лакти, лежане/спане на лявата страна, разкрачване на краката и поставяне на корема между тях) за намаляване на болката в краката и дискомфорта при бременност.
-
Какви са мненията за лекцията на 9 месеца?
-
Какви са препоръките за закупуване на еднократни болнични дрехи?
-
Какви са мненията за изненадите по повод рождени дни?
? 
То и ние с мъжо, сме както и други мами споделиха, не толкова романтични, аз за малко и да забравя че ни е годишнина, но все пак си е повод, та няма кой знае кво да правим, че да го отпразнуваме, но поне ще се погушкаме 

А ти изглеждаш супер свежо!

, а още не съм си приготвила бебешките дрешки
, отидох и ми казаха, че е много рано да ми казват каквото и да било. Понеже термина ми е на 19-ти, казаха да отида на 9-ти за да направят нужните изследвания и прегледи със специалисти - алерголог, анестезиолог и хирург за хернията и тогава ще решим на коя дата да е секциото. Та, пазарлъка ще е тогава някъде
Ако не ви мерна ден и половина във форума или фейс-а, със сигурност вече сте в Шейново
Докато обърна на него и натисна старт и той корема спаднал