Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 028
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
Резултатът от маската е положителен. Косата ми е мн жива и мека.

# 16
  • София
Lady Brinne - благодаря ти...Ще го пробвам.

Сега съм решила по съвет на a.l.e.n.a (  bouquet) да започна масла преди миене със загряване (предполагам става с кърпа и малко сешоар върху кърпата) като от време на време добавам и тривитаминол. Яйца и други продукти няма да добавям, за да не прекаля, а и яйцето сваля боята, доколкото помня.

Професионална козметика съм решила да си подаря за празниците, пък да видим......предполагам при фризьори трябва да я търся тук.

# 17
  • В къЩи.
Днес си взех стимуланта за коса на Икаров.
Ще продължа с тривитаминола докато изхабя шишенцето и после в почивката ще полвам стимуланта.
Ох,и мен много ме сърби главата откакто започнах с маската,но си заслужава,ефекта от нея е страхотен Peace Не мога да разбера от какво е  сърбежа, защото слагам доста неща.
http://www.zoya.bg/%D0%A1%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD-%D1%88%D0%B0%D … 80%D0%B8%D0%BD.88 този сапун къде мога да го намеря?

# 18
Moята коса определено расте от маските, с които я запотя, а и е в много добър вид. Напоследък тривитаминол не слагам, защото ме мързи да отида и да си купя. Затова с бадемово масло и зехтин.

# 19
Наскоро запо4нах да ползвам новия шампоан против косопад и за укрепване на Phyto-Phytolium.Много съм доволна.Косопад нямам ,прави мнооого плътна и обемна косата,което е много важно за мен,тъй като съм с много рядка коса.
Искам само да попитам на колко време да сменям шампоана , за да не привиква  косата към него??? newsm78

# 20
  • В полите на Пирин планина
*Л-и-я* аз си поръчвам сапуните от сайта зоя.бг, но мисля, че в София има магазини...

allexa27 аз смятам, че това с привикването е мит  newsm78

# 21
  • в 1001-та нощ
но и косата се променя с времето и под въздействието на продуктите (които се ползват), третирането, времето, храненето......

аз лично бх препоръчала да имаш няколко шампоана, които редуваш - примерно през месец или според състоянието на косата

# 22
   В тази насока с шампоаните да споделя, че от Клорана с Манго не съм доволна. Прави косата ми прекалено мека и хвърчаща. Клорана с хинин ми допада, но не обичам и аз да ползвам един и същ шампоан постоянно. Мисля и аз като Lady Brinne да минавам на сапуни. Сега ползвам този http://www.edenallurebg.com/soap.html основно за тялото, но когато съм с маска го използвам и за косата, защото измива добре маслата и косата ми се чувства добре с него.
  Мислех си да пробвам прехваления на Орзен с бира, но нещо не се престрашавам

# 23
аз също имам наблюдения, че използването на един и същи шампоан прекалено дълго я кара да привикне с него  Peace аз използвам шампоан от даден вид докато свърши шишенцето, а свърши ли го подменям с нов  Peace Wink и аз сега съм на стимулант на икаров и на масла (в почивката си от тривитаминола) дано косата ми пак стане чуплива, защото това я прави да изглежда по-гъста  Praynig както спомена в предишната тема една наша съфорумка от маслата се изправи и се залепи за главата, което не компенсира това, че стои подредена и с блясък  ooooh! поне аз не съм по-доволна... с толко права коса не ми отива  Confused

# 24
Аз Орзен шампоаните не ги харесвам. Правят ми косата смачкана и увиснала. В оследно време много ми допадат Garnier Ultra Natuals, особено този с авокадо. Ползвам го, когато си правя маска с цел по-добро измиване, а и понякога ми се иска да се измия с шампоан, вместо със сапун.

# 25
ако може даите някои съвет как да и придавам малко повече обем в корените, но да се ограничим със тупиране и тн, че не съм фен на този вид "обемиране"  Laughing някакъв продукт, които придава обем без утежняване на косата или нещо подобно, ЧЕ КОСАТА МИ Е МАЗНА  Grinning

# 26
И мен много ме интересува това,4е винаги в корените ми е залепнала за главата ,а надолу обемна.

В никакъв слу4ай вафли4ки,защото това адски скапва косата.Напатих се достатъ4но.
Има хубави шампоани,които задържат обема в корените  2-3 дни.(поне примен):
L`occitane за обем
Phyto за обем
Phytolium

# 27
еxtasy_kn, задължително е да си измиваш скалпа 2 пъти като правиш масаж поне 2 минути.

Косата не може да привикне към шампоан, защото тя е мъртва структура и не реагира по никакъв "жив" начин. Това е абсолютен мит. Да привикне косата към шампоан означава, той да престане да я мие. Все едно подът ми в хола да привикне към препарата за миене.

Но! Има шампоани, които са със силикони, протеини, масла и т.н. и да има ефект на натрупване, но тогава още по-добре. Но не и косата да привикне. По-скоро от смяната на шампоана да има положителни последици от добавянето на нови елементи. Аз никога не повтарям един и същи шампоан един след друг, защото ми омръзват.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 16:01 от Люляковa

# 28
  • София
аз мога да препоръчам нещо от което косата става бляскава и жилава, а и расте нова
бутилка 0.7л водка или чист спирт се пълни с корени от коприва, преседява 14дена на слънце, след всяко измиване се втрива в корените без отмиване
 Peace

# 29
аз мога да препоръчам нещо от което косата става бляскава и жилава, а и расте нова
бутилка 0.7л водка или чист спирт се пълни с корени от коприва, преседява 14дена на слънце, след всяко измиване се втрива в корените без отмиване
 Peace

И аз съм го чувала това. Но от къде корени от коприва?

Общи условия

Активация на акаунт