Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 75 973
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
ммм, аз мисля, че "грижа за косата" е по-добре, но може и да са добавени трите други думи

# 691
ще ми се някоя от вас да я направи  Wink
аз не разбирам много от тези неща  Embarassed
мисля, че е по-добре потребител, който следи конкретната тема и може да помогне повече на някой търсещ, защото от толкова теми често забравям кое къде съм чела  и това, че темата не ме вълнува много, допълнително ще ме затрудни

Алена, 'грижа' ще се припокрива с 'тайната' според мен

нещо от типа: 'въпроси всякакви за боядисвне, къдрене и изправяне'  Laughing

# 692
  • в 1001-та нощ
аааа, ти имаш предвид - тема - отделна от тази ли?

защото аз имах предвид - тази настоящата - да стане "грижа за косата" и да включва дребните питания - и без това си обсъждаме всичко друго за коса - маски, третиране ...

и без това - тази тема е обща за коса - какъв е смисълът да има и втора  newsm78 - мисля, че е една тема е достатъчно - иначе хората ще питат и в двете теми  Mr. Green

# 693
ако мислите, че тук е добре да добавям теми от типа:
Римувър без да изсветлява
или
ТРАЙНО ИЗПРАВЯНЕ И ОБЕМ С КЕРАТИН

за мен е още по-лесно, но се притеснявам дали на вас ще ви бъде удобно  Wink

# 694
bubanka, ще пусна тема със заглавие - Въпроси всякакви за БОЯДИСВАНЕ, КЪДРЕНЕ И ИЗПРАВЯНЕ
а ти ако искаш събери всички малки темички и ги премести в тази.
Трябва ли да напиша нещо в първия пост? Аз си мисля, че ще е добре да има препратки към другите теми  newsm78

# 695
няма да събирам вече съществуващите теми, защото ще влезат в темата преди твоя начален пост  Wink
може да ги сложиш/м като линкове

благодаря ти!    bouquet

пп просто напиши с две-три изречения за какво ще става дума в темата, за да знаят потребителките защо ще им пращам темите в нея  Joy

# 696
Ох не знам дали сме се разбрали правилно.
Сега ще направя опит, а ако не ти хареса, то можеш много бързо да изтриеш темата.  Simple Smile

# 697
  Определено да се слее "Хенаприатрастени" с друга тема за боядисване ще е пълен провал. Ще се получи сблъсък на интереси и освен един "плювалник" нищо друго няма да излезе

Иначе да се сменя името на тази тема ми се струва излишно. Това е като някаква книга която всяко от нас има в къщи. Интересува те нещо за косата... погледни в "Тайната..." Само дето ни липсва съдържание  Mr. Green

# 698
идеята ми е за съвсем нова тема, няма да пипаме старите периодични теми, а само ще намираме местенце на всички бъдещи мънички темички, за да не се загубват лесно  Wink

'хена' си остава 'хена' и т. н.

# 699
Пуснах темата, но след като я пуснах видях, че малко тъпичко съм го направила.  Embarassed
Забравих да добавя "на косата"

# 700
чудесна е темата  Wink

# 701
ммм, аз мисля, че "грижа за косата" е по-добре

И аз. Това обединява всичко. Може отделно да има за боядисване/къдрене/изправяне, както е предложила модераторката.  Peace

# 702
  • в 1001-та нощ
е, дори да се пусне отделна тема  за третирането - боядисване/къдрене/изправяне - ако никой не е писал в последните часове - ще си потъне назад.... и едва ли спешно питащите ще търсят, за да пишат  нея ... ще си пуснат пак нова темичка  Mr. Green

аз продължавам да съм на мнение, че една тема за грижите за коса е достатъчна - с всякакви теми в  нея, но "ми е все едно какво ще направите" - дали 5 или 10 теми още - аз ще пиша, където ми е удобно; трудът ще е за който ще лепи после  Hug

ако има тема за грижа за косата, то би могло в началото да са обобщени общите 'теми" за коса - по-които все се пита ...макар, че по мои наблюдения - малко се чете отпред и назад - всеки нахлува и пита и иска конкрерно да му се отговори
а и не знам кой би се наел ...доста отговорна работа ... и мнения разни....но общите положения поне може да се опишат, но не знам кой би се наел  newsm78

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 06:09 от a.l.e.n.a

# 703
Проблемът е, че се появяват непрекъснато нови и нови теми свързани с косата и bubanka не знае къде да ги слага. Хората не четат и не търсят къде биха могли да попитат, а директно си пускат тема с въпроса, който ги интересува или пък са на мнение, че като пуснат отделна тема, то е по-вероятно някой да им отговори.
Темите от типа "Харесах си две преси и не знам коя да избера" се сливат с темата за пресите, но когато някой пусне тема: Как да постигна този цвят, а цветът нито е рус, нито е червен, то тогава не се знае къде да бъде преместена тази тема - дали в темата на блондинките или в темата на червенокоските.
Преди време имаше 3 еднакви теми с различни заглавия - 3 дами си бяха изгорили косата и си бяха пуснали тема. Тези теми къде да отидат? Не може всеки, който има някакъв проблем с косата си да си пуска тема - просто ще станат прекалено много.
Темите за коса никнат като гъби.
Ето да видите една от любимите ми теми  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537401.0
А темите за отделните марки бои изобщо не знам колко са, но са много. Дори и аз съм допринесла за големият им брои.  Confused
А последната мода е да си пуснем тема за определена марка шампоани и маски за коса  Laughing

# 704

А последната мода е да си пуснем тема за определена марка шампоани и маски за коса  Laughing

тези се намират лесно с търсачката, за това не са ми 'грижа'  Wink

Общи условия

Активация на акаунт