126-Българки в САЩ

• 31 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
благодаря за силно-позитивните мисли  Hug пу пу дето се вика...

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 05:42 от Лeни

# 91
Лени, всичко да мине по вода. Пу-пу. Подозирах аз отдавна. Laughing

# 92
Лени Hug няма да честитя само здраве ще ти пожелая и Ноли да те слуша повече Peace
Цонне хайде твой ред е Wink

# 93
Лени,аз не бих,по-скоро бих занесла диплянката и я метнала в кухнята/кафе рум, който иска да даде + емайл по темата евентуално с дейността на организ за к събирате,инак е по-задължаващо,поне за мен.
Стеф редовно убива баща си, за да може да има куче ,последно му заръча да се гътне ако обича преди Коледа че да може да получи бебе пес за празника,та се радвайте, макар  изгонени и набити,но поне живи ви оставят..

# 94
Ще ме гътнете от смях по сутрешно му  с вашите хлапета  Joy

Лени и аз мисля ако ги сложиш на неутрално място ще е по-апроприат  ,може  да сложиш табелка с надпис до тях и  толкоз.

ММ ентусиаст голям на моменти да учи БГ но това за 1-2 дена и после пак по старо му.Така вече 10 год и като гледам до никъде не е стигнал.То желание се иска повече от учебници.Иначе гледам ме разбира като говоря на малките,връзва за какво иде реч,та ми е достатъчно за да не трябва да превеждам постоянно какво съм казала. Laughing

# 95
ЛениHeart Eyes с много стиснати палци и положителни мисли!
Агент, и за твоето ммомиче  Heart Eyes

# 96
Стиснати палци на Лени, пу-пу!

Мики, ако имаш възможност за масаж или хиропрактор за схващането, силно препоръчвам.

И мен вчера ме изгониха. Дойде баба й, донесе й книжка, и мойта каза "маммма", отвори вратата и ми показа да излизам навън. Много отрано започваме....  Thinking

# 97
Стиснати палци на Лени, пу-пу!

Мики, ако имаш възможност за масаж или хиропрактор за схващането, силно препоръчвам.

И мен вчера ме изгониха. Дойде баба й, донесе й книжка, и мойта каза "маммма", отвори вратата и ми показа да излизам навън. Много отрано започваме....  Thinking
Joy лЕлЕ Яна стягай си багажа Mr. Green
Я ми кажете какви сайтове ползвате за търсене да дилове за почивка?

# 98
Вики, Анет, мерси за препоръките. И аз смятах да слагам в кофи ериата + имейл, но ще помисля още малко по въпроса.

Миме, аз ползвам експидиа, и си търся сама вакейшън пакети.

благодаря отново за добрите мисли  Hug

# 99
Зора, снощи като видях новината на Лени, се сетих за теб и се зачудих дали и ти не си по стъпките на  Пумпал, Агентката и Лени Simple Smile

Мерси за споделените случки с децата, иначе си мислех, че моето ме мрази. Като тръгне да излиза с баща си вечер и ми се нарежда, ти стой вкъщи и чисти, аз отивам с дади за фън. Ако гледат нещо, пак ми казва да се изнасям.  Всеки понеделник сутрин е драма като отида да го взема от кошарата и разбере, че баща му е на работа, става едно тръшкане, мрънкане, претенции, разногледа ставам.

Да го похваля сега, най-накрая просветлението дойде и реши да използва тоалетната, в нашия случай абсолютно никой от триковете за приучване не проработи, докато сам не реши.

Мерси пак на всички за инфото за протектори.

# 100
Бенс, браво на детето  Heart Eyes

Тук небето се разцепи хора, то не бе валеж, не бе чудо. Такива гръмотевици, такава буря... направо страшно. Големият, безстрашен Аксел се беше скрил в нашия клозит и нищо и никой не е в състояние да го измъкне от там. Чикен харт му викаме от вчера   Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 18:08 от vanhorne

# 101
  • The QC to be!!!
Лени  Praynig Praynig Praynig (засрамих се, че напомних за ?са) Blush

Solley  Hug благодаря. Да мисля, че това беше уеб сайта. А кой от тези без допълнителна 'възглавничка' бихте препоръчали  newsm78 Преди имахме с двойна 'възглавница' и от двете страни и не мисля, че ми се иска пак таква, та дори и само от 1 страна.

Аааа Атланта, ние Яна мой ди го поделим, 6 месеца в ЕС, 6 в щатите  Mr. Green

# 102
Bensон, много се радвам за Ей Джей. Е, на това му се вика успех.

Миме, сладуранка си ти. Mr. Green Никакво забременяване за мен в следващите 5 години. Съжалявам ,че те разочаровам. Ако има нещо изненадващо непременно ще споделя. Laughing

Марлела, днес след тридневно носене на писмото в чантата, най-накрая го извадих и пуснах. Жди ответа как соловей лето. Laughing Извинявай за протакането.

# 103
И аз смятах да слагам в кофи ериата + имейл, но ще помисля още малко по въпроса.

Лени, girl scout бисквитките обикновено така се разпространяват.

# 104
Браво на Ей Джей! Голяма стъпка си е това, да не говорим за майките какво облекчение е. За мен поне, поти трейнинга си беше много отвратен период....
   Ще чакам Лени да даде карт бланш за честитене, до тогава пращам тон позитивни мисли...

Мониторът ще го биде. С гумичка се махаше самия пастел, но остава една мазно-зацапана следа. Отказах се от този метод, и купих специален препарат, който се продава с малка кърпичка. Та с него падна търкане. Инструкциите казват, да се бърше в определена посока, но моят арт гений е полагал щрихите под какъв ли не ъгъл, та търках в каквато и да е посока, докато се махне...
  Поостана още малко тук-там.... но оставих за по-късно. Надявам се накрая да не стои на мазни следи....

Общи условия

Активация на акаунт