Кексче "Пухче".

• 13 497
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  Lindita,пребързала си с клечката.Явно кекса все-още беше суров:бухнал ,но не окрепнал и затова ти е спаднал.

# 31
Lindita,на снимката,която представи в "сготви и покажи" кекса изобщо не изглежда спаднал!  Grinning
Друг път овалвай стафидите в брашно,за да не потъват.

viv-miv,и тук да кажа.Твоето "Пухче" изглежда перфектно!Браво!  bouquet

# 32
  • Torino,IT
Селма, благодаря ти   bouquet
Да, не си личи че е спаднал на снимката, но аз си знам защото щеше да е още по надут, ако не беше спаднала най горната част която като е обърнат кекса не се вижда, а стафидите не знам защо потънаха, овалях ги много старателно в брашно, абе както и да е важно е че е вкусен, за теб Селма  bouquet

# 33
Днес мисля да го направя кекса, после ще показвам снимки Simple Smile

Едит: Вече се пече, използвах нишесте Ванилия, настъргах лимонена кора. Мисля да залея със шоколаова глазура.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 12:55 от Red Velvet

# 34
а стафидите не знам защо потънаха, овалях ги много старателно в брашно, абе както и да е важно е че е вкусен, за теб Селма  bouquet
     Кой знае защо са потънали....Но не вярвам това да е провалило вкуса.  Grinning

Едит: Вече се пече, използвах нишесте Ванилия, настъргах лимонена кора. Мисля да залея със шоколаова глазура.
   Стискам палци и чакам да се похвалиш!  Hug

# 35
Страхотен   bouquet

По принцип не обичам цели кексове, падам си по мъфините. Този кекс, обаче ще се прави много често. Използвах нишесте Ванилия вчера, залях с готова шоколадова глазура на Йоткер, защото нямах нищо друго под ръка. Не съм яла по-вкусно нещо. Стана малко по-сладко отколкото ядем, но то е заради глазурата.

Поздрави за рецептата, записвам си я в най-любими. Снимки другия път, че нямах камера под ръка вчера, а после беше твърде късно.

# 36
Страхотен   bouquet

По принцип не обичам цели кексове, падам си по мъфините. Този кекс, обаче ще се прави много често. ...................
   Ми...    направи го на мъфини,хем ще ни кажеш колко бройки излизат!  Wink Hug

За глазурата....не знаех ,че съществува готова йоткерова такава.Благодаря,че сподели!  Hug
   Благодаря и за комплиментите,Red VelvetHeart Eyes  bouquet

# 37
Направих го снощи. Стана невероятен! Няма да казвам какъв аромат се носеше от печката, докато се печеше! Сложих нишесте  ванилия, нарязана на кубчета круша, овалях я в брашно, нарязани орехи и покрих с карамелена глазура. Изяде се светкавично бързо! Направих няколко снимки, ще ги пусна по-късно.

Благодаря ти Селма за чудесните рецепти, които споделяш!   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 38
Благодаря и аз,♥ Doro ♥Grinning
Ще чакам снимките ти!  Hug

# 39
И аз го направих пухчето,сложих му обикновенно нишесте ,но е жълт от домашните яйца.
Стафидите,нарязаните сини сливи и лимонови корички потънаха някъде и не се виждат,но вече е в историята.

И аз съм твоя почитателка с поредната твоя вкусотийка

# 40
Нишестето от кои е, обикновените или д-р Йоткер? (имат разлика в грамажа)

# 41
Нишестето от кои е, обикновените или д-р Йоткер? (имат разлика в грамажа)
   Каквото ти се падне. Simple Smile Да, имат разлика в грамажа,но 10-20 г разлика в случая не са проблем.  Peace

# 42
Di_Djina49,поздравления!   bouquet Кексчето изглежда много хубаво!  Heart Eyes

# 43
записвам си рецептата за "пухчето"  Grinning

# 44
  • София
Нещо не ми се получи  Cry
стана доста сухичко, подозирам че в мен е грешката де
сместа ми стана малко гъста та сигурно за това така се получи  Confused

Общи условия

Активация на акаунт