Любители на кучета-16

• 62 122
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • на плажа
 Благодаря на всички! От вчера се опитвам да напиша нещо и не мога. Тъжно ми е. Липсва ни. Детето не е наясно какво точно се случи. Пита за него къде е, къде е другата купичка, добре ли е. Първият ден му казах, че Чочко го блъсна кола и няма да се върне вкъщи. Казах му, че е отишъл на небето и вече ще живее там. Не знам какво е разбрал и какво си мисли, но не тъжи. Но другото ни куче е притеснено. Все още го чака, търси го из стаите, души по стълбите и като улови миризмата му я проследява като лекичко скимти. Тъгува много. Бяха си другарчета, макар и толкова различни.
 На Аркана ще кажа само, че е много лесно отстрани да съдиш някого и ще спра да пиша.
 Благодаря ви! Пазете се!

# 106
   ИраМира , надявам се времето да ви помогне с болката  Hug

Благодаря отново за стиснатите палчета и лапички , доктора каза, че е много важно да не е хранен и вчера в 20 часа му беше последното хранене , сутринта , доста се оглеждаше за купата , а аз  Whistling и така , днес в 17 часа трябва да сме в клиниката , надявам се всичко да мине нормално и да е добре . Дано не го възприеме като мъчение , ние го правим за него , защото виждам че го боли и вече не гризе кокала с тези зъби , а само с задните  Sad

# 107
  • София
На Аркана ще кажа само, че е много лесно отстрани да съдиш някого и ще спра да пиша.

Защо да спираш да пишеш? Нали имаш кученце, винаги можеш да споделиш нещо хубаво за него, да покажеш снимки, да потърсиш съвет, просто да разкажеш нещо за мъника и детенцето Hug

Шуши, нали му се клатеха, защо не паднаха? Джескина успя да изкърти всички кучешки, проблемът при нас сега са предните зъбки, защото отказва да захапва с тях

# 108
... На Аркана ще кажа само, че е много лесно отстрани да съдиш някого и ще спра да пиша...

А какво очакваш? Да те потупам по рамото? Да дращя псевдосъжалителни клишета? Да кажа браво, шофьора е идиот? Той е идиот де, защото не е внимавал и защото не е спрял да помогне. Но не е само той виновен. Съжалявам, но истината е това. Дали ще пишеш или не, откровено .... си е твое решение.
На Аркана ѝ е лесно да съди, защото Аркана е гледала как изтичат червата на майка, която лази да достигне бебетата си. После събра тия черва и отгледа кучетата. Аркана се е борила с ударено куче, за да бъде прегледано и лекувано. Аркана е евтаназирала ударено куче
И последно, Аркана ЗНАЕ колко ЛЕСНО всичко това може да бъде избегнато!

# 109
  • сусурлево
запис

# 110
  • на плажа
 Не ми е необходимо някой да ме потупва по рамото. Пускала съм ги без повод по простата причина, че при нас има поляни, улицата е наполовина асфалтирана и с дупки и никой нормален човек не кара бясно, още повече, че там е и единствената детска площадка в района, която построихме със свои средства и на свой терен т.е пълно е с деца. Нали не смяташ, че децата можеш да водиш на повод?! Още повече, че този ненормалник го направи нарочно. Вече съм абсолютно сигурна, защото и другите майки, които бяха там,  споделиха, че кучето не е изтичало пред колата. И двете стояха в края на асфалта ( Чочко явно е седял малко по-напред), а онзи просто е решил, че има място да мине или просто, че кучетата ще отскочат, но при тази скорост ... Дори не успях да видя колата. Това беше наистина последния коментар по темата.
 Колкото до опасността за децата - решихме да сложим спящи полицаи на асфалтирана част от улицата, въпреки, че самоволното им поставяне е незаконно, но след като има такива малоумници нямаме избор.

# 111
Привет на всички!Нямах време да ви пиша,но се промъквам и ви чета.
Съжелявам за загубата на ИраМира.Наистина това е много тъжно ,а за  шофьори малоумници - дал господ.Те човек прегазват камоли куче.Много жалко е наистина.
Всички болни динозавърчета да се оправят бързо,от сърце го пожелавам на всички!Елди,страхотни сте.Моя французин играе само с хъски от големите породи.Всички останали по високи от него го дразнят.
Белите при нас не са спирали.Изяде ъглите и краката на холовата маса ,килима и пътеката в коридора,ъгъла на стената /виждат се тухлите/и продължава да яде и разрушава.Има всякакви видове играчки ,кокали от най големия размер до най малкия,топки и какво ли не.Е няма и няма .Стоят в панера му като украса.Сега ще ходя да купувам спрей против дъвкане .Имало такова чудо .При нас обаче белите ги прави когато сме си в къщи.Когато е сам спи и няма проблеми.Сякаш иска  да се докаже,знам ли ?
Мацки ,някой нещо ще напише ли за тия пръскалки с отблъскваща миризма?
      Да ви разкажа вчера как изпаднах в паника.Прословутия френски пърдел има навика да спи в дупката на плика в който е опакована завивката ми.Като стана аз става и той ,докато пия кафе той ми носи топката хвърлям я пак я носи и така до безкрай.Представете си гледката рано сутрин - цигара ,кафе ,топка и разбеснял се френски булдог.Вчера като изпратих сина ми на училище ,си направих кафе и седнах да го пия.Минаха 10- 15 минути ,а няма топка няма куче.Станах и взех да го викам по име ,но уви.Шашнах се.Помислих си че докато е отворена входната врата и сина ми е тръгвал той се е шмугнал .Обля ме студена пот.Джестъра не може да се пази от коли  и е абсурд да го изведа без каишка.Облякох се набързо и хукнах.Виках навън близо 20 минути, обиколих карето ,слязох до две много оживени улици /помислих си че е станало най лошото/ няма и няма.Качих се горе у нас и взех да плача.Станах да си оправям леглото и да мисля какво да правя и познайте.Моя страхотен беладжия спи като пън м/у чаршафа и одеалото и не мърда.Изкарах си акъла ,Целувах го ,прегръщах го и като тръгвах за работа десет пъти отключих врата да проверя дали е вътре.
Ха сега вижте го моя хубостник .

http://darito71.snimka.bg/animals/djest-r-van-kryuger.544582

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 13:44 от darito_71

# 112
  Деси , на Рошанчо му се клатеха но с нарастването на другите , който вече са наполовина на млечните явно ги притискат и започнаха да го болят и вобще не иска да гризе на тях , за да помогне процеса на падането на зъбите. Сега като го сприщя да ги натискам и вобще не помръдват  Sad

Дарито голем сладурко  Hug Heart Eyes

galia69, дано скоро да мине на кучо , но споделям мнението на Деси за друг вет  Hug

# 113
Шушка ,благодаря ,то докато го редактирам 10 пъти ти си го видяла

# 114
Мацки ,някой нещо ще напише ли за тия пръскалки с отблъскваща миризма?   

Деси, Сид като беше бебе и оставаше сам също правеше бели. Взех стоп спрея на "Фрискис". Отказа го от лошите навици, а не беше скъп. Само това съм ползвала.

# 115
# 116
ИраМира,съжалявам много за случилото се  Cry
За Чочко  Flowers Rose
Дано Титко го превъзмогне по-бързо и да не страда толкова за другарчето си  Praynig

mmmshushy80,стискам палци за операцията  Hug

# 117
  Joy hahaha ай сега някой да каже , че им пречели обувките  Joy hahaha

# 118
Еротка, честита ви рожденичка. Да е жива и здрава, много щастлива и с безгрижно и спокойно детство.

Витаминке, клпа е адски сладурски и забавен. hahaha

Деска, Сид е на три години.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 17:01 от Raffaella Sanzio

# 119
arcana : Благодаря ти,че ме поправи,не съм се изразила като трябва!  Embarassed
darito_71 :Хубостника доста ти е изкарал акъла!Ама нали на него какво му пука,той си стои завит на топличкоо!  Laughing Ама си е наистина хубостник!  Heart Eyes
    като гледам с каква скорост се движат  hahaha
Поздрави от нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт