Любители на кучета-16

• 62 072
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
ИраМира,съжалявам!
Аз моите от страх дори зад блока ги водя на повод,където коли минават много рядко.

# 91
viv_pl : Много хубава новина за Арончо!   bouquet
ИраМира : Какво да ти кажа има хора,които си казват: "Е,голяма работа,едно куче..!!-чувала съм го с собствените си уши!!!!  Cry Много съжелявам и знам,че думите няма да ти помогнат много,но помни,че то е било много щастливо,защото вие сте го обичали много,много!Дано някой ден държавата се оправи и създаде един СТРОГ закон за насилието над животни   #Cussing out
Още веднъж много съжелявам и не се обвинявай!  Weary

# 92
ИраМира , много, много съжалявам за загубата ви мила  spoko . Загубих моята булонка по същият начин и знам колко боли  Cry .

# 93
  • Cофия
МОМИЧЕТА ВКЛЮЧВАМ СЕ С ЕДНА СПЕШНА МОЛБА!
В СЕЛА СЛАВОВИЦА ПАЗАРДЖИШКО Е НАМЕРЕНО КУЧЕ - МЪЖКО СРЪБСКО ГОНЧЕ
АКО НЯКОЙ ЧУЕ, ЧЕ СЕ ТЪРСИ ПОДОБНО КУЧЕ, НЕКА МИ ПИШЕ.
ДОРИ АКО ИСКА ДА ГО ВЗЕМЕ, ДА СИ ГО ГЛЕДА, ЗАЩОТО НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ НАМЕРИМЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ!

http://forum.dog.bg/topic/37583-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D … 0%BD%D1%87%D0%B5/

това е темата от дог.бг
моля разпространете го до колкото се може повече хора!

# 94
  Здравейте , аз влизам с малко тъжна новина , поне за мен , ще оперираме Рошко, защото зъбките не падат и може да се доформира челюста , което ни тревожи  Sad , много ми е тревожно така от вътре , с пълна упойка ще е , доктора каза , че колкото големи ги виждаме отвън и навътре са толкова големи корените , записахме час за утре в 17 часа  Sad

# 95
  • София
Шуши, много ти съчувствам!  Sad Аз говорих с докторите за нашите зъбки, казаха, че упойката не е пълна и излизат по-лесно от нея, а цялата "операция" отнема буквално 5 минути. Стискам палци да се чувствате добре и всичко да мине възможно най-леко  Praynig

# 96
опа, ето ме и мен  Hug
Шуши, съжалявам за Рошко, надявам се това да е рутинна манипулация и всичко да мине бързо-бързо. Praynig

Карина не я разбирам, ама хич. Вчера и на двете хранения ме нападна да ме хапе. Малоумна работа е вече нейното. Ама май аз съм по-голямата бяла птица от двете ни, защото не я набих, дори веднъж не я плеснах. Tired Незнам вече какво да я правя, то бива пазене, бива чудо, ама взе сериозно да ми писва вече. Crossing Arms
Иначе аз ходих до зооборсата в събота, доволна съм от цените.  Laughing Та мисля да им стана редовен клиент. Sunglasses

# 97
  Благодаря момичета , нодявам се всичко да мине нормално и леко  Sad

# 98
... Дано някой ден държавата се оправи и създаде един СТРОГ закон за насилието над животни ...
ГРЕШКА! Закон има и си е много хубав! И заповеди има! Има обаче и 2 съпровождащи проблема: 1. Няма кой да го прилага; 2. Разчита се И на съвестта на стопаните, което си е загубена кауза.

mmmshushy80, ще мине като мигване. Не е хубаво, че се стига до това, но ще мине, дреби ще забрави бързо.

Snarky Chimpfanny, вие все повече вървите към яко закършване. Заеми се сериозно и категорично

# 99
Шуши, стискам палци всичко да мине леко и бързо  Praynig

Момичета, аз имам проблем с поведението и много бих се радвала на съвети. Ето за какво става въпрос. Моята маймуна Кайра започна да прави бели когато я оставяме сама... До септември месец винаги имаше някой с нея. Когато децата започнаха у-ще започна да остава самичка за половин ден и така започнаха и белите. Накъса ми тапетите в коридора, изгриза контакта, раздърпа си постелката в леглото... лудница. Карам се като се прибера, тя свива уши и се опитва да ме докопа и да ме нацелува. Наистина не знам как да се справя. А иначе е най-невероятното куче, което съм имала. Много слуша, подчинява се, има си хигиенни навици, но тези белички... Знам, че хъскитата са беладжии, но все пак, бих се радвала на всякакви съвети  Hug
А ето малко нови снимки на хулиганката:
Тук малката й кака, вдъхновена от снимките на кучешки дрехи, облече Кайри в анурака си:

Тук спинка с голямата си кака - умира да я гушкат:

А ето го и тати Марк - плътно до нея, както винаги:

А може ли наградка за послушното момиче?

А след наградката ще покажа коооолко съм голяма и ще цункам татко  Flutter

# 100
Момичета аз не съм чела от няколко дни... И влизам и виждам това за Рошан. Шуши, стискам палци и лапи. Обаче точно за това исках да питам и аз. На прегледа преди седмица, най-после док успя да види зъбите на Дребен. Спомена, че ма два "бебешки", които трябва да се вадят. Сид е вече на три, закъсняли сме доста. Така или иначе ще се вадят, но въпроса ми е какво може да му причинят непадналите млечни зъби?

ИраМира, много съжалявам и ти пращам топла прегръдка и приятелско рамо.

# 101
Деси утре ще ходим отново на лекар ще говоря  да видим какво ще стане .Абцеса е като бучка твърдо е и се спука сам сега има едно петънце в средата където е като дупчица и от там тече бистра течност с антибиотика я мажа като излизаме на разходка за да не може да се ближе но прибера ли я няма как да я контролирам какво прави нали съм на работа .
ИраМира много съжалявам за Чочко добре поне че не се е мъчил милия но детанцето сигурно се е травмирало много .
mmmshushy80  не се притеснявай ще ги извадите зъбките и ще сте като нови Сарка като беше бебе и тя претърпя тази операция аз бях там лекарката се измъчи докато и извади бебешките зъбки наистина не беше напълно упоена по време на процедурата и аз много се тревожех да не я боли  .
Да ви кажа днес какво научих докато бях на фризьор човека гледа куче немска овчарка на село налагало се да го приспят било много зле милото от пет дни нито е яло нито водичка е пило .Лекаря отишъл сложил му лекарсвото и си тръгнал .Следобяд моя познат си отишъл пак на село да си погребе кучето тъкмо да го вдигне и то го погледнало и се раздвижило  и човека направо щял да получи инфаркт така се стреснал .Оказало се имало сега някакви фалшиви лекарсва внос от Китай и те попаднали точно на такова  дали и на Сарка ваксината не е била такава  newsm78.

# 102

Snarky Chimpfanny, вие все повече вървите към яко закършване. Заеми се сериозно и категорично

Ми то аз съм се заела, ама май нямам правилния подход. Tired Иначе всеки Божи ден едно и също, тренираме, няма прошка, обаче не мога да определя защо един ден е зле, а на другия е добре. Confused

# 103
  • София
Eлди, страхотна сладурана! Аноракът страшно й отива  Mr. Green

Raffaella Sanzio, забравих какво "три" - месеца или години. Те ги сменят до към 6-7 месечна възраст, така че няма страшно. Между двойния ред зъбки започва да се набива храна, която започва да се разлага. Резултат - лош дъх и развалени постоянни зъбки, да не говорим, че може да се изкриви челюстта.

galia69, при нас на този етап вече пробиха втората дупка и започнаха дренажите. Сега като я мажеш с антибиотик, всъщност не правиш нищо. Проблемът е вътре - трябва да се прочиства хубаво самия абцес, може да е направила вътре гнойни торбички, които също трябва да се махнат. Без да ти се бъркам, бих те посъветвала да отидете при друг ветеринар, защото това не се оправя с антибиотик. В най-лошия случай този антибиотик ще затвори дупката върху кожата, а отвътре ще остане течност (лимфа) и гной, които ще ви докарат ужасни проблеми. Абцесът не я боли, натисни го с пръст и виж дали ще изкара нещо друго освен прозрачна течност. Ако го разтъркаш съвсем леко с два пръста, можеш да усетиш, дали е направила гнойно топче - то е твърдо и подвижно. Него трябва да го махнат на всяка цена. Пиши какво са ви казали, стискам палци.

Шуши, с Джеска стискаме палци и на вас, също пиши как е минало  Hug

# 104
ИраМира, много съжалявам Hug

Общи условия

Активация на акаунт