Любители на кучета-16

• 62 133
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Деска, Сид е на три години.

Ох, че съм идиот! То ти го пише в лентичката  ooooh!

Аркана, искрено ти се възхищавам!  Hug

ВитаминкаJoy hahaha Наистина е като стрела

# 121
  • София
Обувките и пречат само в зимането на завоите и спирачките  Joy

# 122
erota, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА СИМОНА! ЖЕЛАЯ Ѝ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО, ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ И ТАТКОТО! НЕКА ДЪЩЕРИЧКАТА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ, ГОРДОСТ И СЪЛЗИ ОТ ЩАСТИЕ!

lovedog, не съм аз мисля; някой друг е бил.

darito_71, красив е Джестър, не е просто сладък!

-=Деси=- , по-добре хич недей Wink Hug

Клипчето е забавно. Обаче аз нали съм черногледа и освен радост, виждам и доста усукване на задницата при въпросните завои и спирачки.

# 123
Здравейте, искам да попитам дали знаете добър ветеринар или клиника за кучета някъде във Враца. От друг град съм, но този ми е горе-долу по- близо. Имам проблем с кученцето си и не знам къде да го заведа, за да му помогнат както трябва Sad

# 124
  • София
erota, да ви е жива и здрава и само да ви радва!   bouquet

# 125
  Тук сме момичета , днес ни се размина операцията ходихме два пъти , но уви оперираха много спешно едно котенце с много проблеми и ние останахме за събота сутринта в 11 , за тогава молим отново за стиснати палчета и лапички.  Hug Благодарим за подкрепата Роши ви изпраща целувка  Hug

# 126
Вече почти убедих мъжа ми за мопс.
Моля хората, които са гледали тази порода да ми кажат вярно ли е, че хъркат и се лигавят newsm78

# 127
  • Бургас
ИраМира,съжалявам много за случилото се  Cry
За Чочко  Flowers Rose
Дано Титко го превъзмогне по-бързо и да не страда толкова за другарчето си  Praynig

Все пак в този ред на мисли, незнам какво ти е казала Аркана, не съм изчела всичко, понеже не бях на линия, но ако е казала нещо за отговорното държене на повод - ще я подкрепя. Не те съдя или обвинявам, съчувствам ти за загубата най - приятелски  Hug но отговорността си е отговорност! Моето куче веднъж избяга от мен съвсем неочаквано /вероятно се разгонваше така и не раззбрах причината/ и оттогава не мога да се престраша да го пусна сам без повод, някакси му нямам още доверие. И няма да го пусна преди да успее отново да спечели доверието ми, а за това трябва и двамата много да се трудим. Тъй като кучето си няма никой друг ние сме отговорни за него като за приятел!
Още веднъж  Hug

# 128
  • София
ИраМира, съжалявам за загубата!  Hug

Имам питане относно зъбки и аз: нашият юнак е на 8 месеца вече и горните му кучешки зъби изкараха. Проблемът е, че млечните така и не паднаха и сега е с 2 чифта кучешки зъби.
Сега зачетох и видях, че вие сте водили вашите песчета на доктор по повода. До каква възраст е редно да паднат млечните зъби и да чакам ли още?

# 129
  • София
Милинка, за съжаление май вече няма какво да чакате  Sad Не ги ли изкара до 8-9 месеца, няма да паднат самички. Все пак провери дали му се клатят, погледни колко са големи новите зъбчета, може би просто се развивате по-бавно. На Джеси й пораснаха два реда, но когато новите зъбки израснаха наполовината на млечните, млечните паднаха. Но ако на твоя юнак двата реда са с еднаква дължина, май ще ви ги вадят  Sad Още имате шанс да ги изкъртите, ние почти успяхме - останаха ни само горните предни три. Но три седмици дъвкахме разни твърди и вредни неща, а освен това играхме с въжения кокал - тя го дърпаше, а аз го поддръпвах от другата страна, за да се опитам да разклатим зъбките. Нашата ветеринарка каза, че ако до 8-месечна възраст не успеем да ги махнем, ще й ги извадят. Имаме още 2 седмици  Mr. Green

# 130
икка, дано ти е от полза. Какво му е на кученцето ти?

шуши, и лапички и пръстчета и ръчички и краченца, всеки в нашата къща ще си стиска по нещо. Да минава по-бързо. Прелестен е Рошан, пък аз се просълзих от кеф докато му гледах снимката... все едно си нямам пинчер. hahaha

# 131
  • София /Абсурдистан
За Чочко
Болничките да оздравяват Praynig

# 132
Аркана,Деси,Рафаела,благодаря за пожеланията   bouquet

# 133
  • София
Шуши, горкият гладен Ронко  Sad Стискаме палци за събота  Hug

Много се радвам на такива снимки, където кучовци лежат завити, гушнати и т.н. При нас при всяко появяване на човек Джескин излита от къщичката и започва да скача. Никога не съм я виждала легнала, нито седнала, все стои изправена, скача или тича нанякъде.

Освен това в последно време сама се е научила да не взима нищо от ръце. Чака да й го оставиш на земята, чак тогава си го взима. Изключение правят ябълките и морковите, и аз не знам защо. Тогава устата се отваря още във въздуха и е много смешно  Mr. Green

Да напиша нещо за мръзнещите кучета. Вчера питах нашата ветеринарка за водната грейка, каза, че няма проблем да се слага. Обаче да не се слага електрическо одеяло, защото увреждало бъбреците

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 11:17 от -=Деси=-

# 134
  • Бургас
Хахах, да много са сладки, Деси, нашия Роко е така с пресните чушки!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт