Любители на кучета-16

• 62 105
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia

Ако под "безразборно" имаш предвид бял хляб, салам, яйца, нещо сготвено - права си, не й трябва  Hug

Да, това имам впредвид, много е досадна и като седне някой да яде застава на задни лапи и проси до като не и дадеш.

# 391
  • Бургас
Да, Деси, ние отдавна гледаме ТВ с интерес! След като преживя страха, когато лае куче по ТВ /страхът беше някой да не навлезе територията му/ сега започна с интерес да гледа филми и даже мърмори под носа си някакви звуци.

Фламбе, даже не бях се замислила. Като ми писа на ЛС за това че мога да го позная по това, че носът му все е заврян в земята и аз вече знам на 100 %: МЪЖ е, ама вече наистина. И оттогава почна така да ми прави с храната. Много си ми полезна, мерси за хубавите лампички   bouquet

Пепито, овчарката е супер, баща ми имаше на кораба овчарка. Уникални кучета са! А Зарка сигурно страхотна торта е измайсторила, хубавицата  Mr. Green

Краси, мама и малките да са ви живи и здрави и да са ви верни приятели още дълги години. Викаш майка героиня е!

# 392
Виждам нови потребители! Ми уелкъм, дет' се  вика! Дано намерите нещо полезно тук!

КиФла, определено спри да храниш безразборно. Или поне прави плавни преходи от един вид храна към друг. Смяната на диетата при кучетата хич не е добра идея. За хляба, подправките и човешката храна като цяло забрави

Понеже много ми знае устата, се оказах с проблем да му... #Cussing out Започнахме малък ремонт, поради което Атина бе преместена в друга стая. Дебне ме прасето да изляза и моментално се монтира върху спалнята, а това е много забранено. Растлала се е като 5 пари в кесия, мръсницата! Когато вляза, тя бърза да слезе от леглото преди да я изгоня, поради което падна 2 пъти от сутринта. Ама здраво се изсипа! Ще се осакати накрая говедото му с говедо! .... Дали да не преместя нейния си фотьоил се пита в задачата

# 393

Ако под "безразборно" имаш предвид бял хляб, салам, яйца, нещо сготвено - права си, не й трябва  Hug

Да, това имам впредвид, много е досадна и като седне някой да яде застава на задни лапи и проси до като не и дадеш.
Преди години имахме булонка, същият досадник беше цял живот. Ох, как ме влудяваше. За това сега тоя го учим всичко дуго, но не и просене, че то не е досадно само за вас, ами и гости като ви идват. Дара е мъничка още, мисля че може да я отучите докато е време.  Hug

# 394

На всички празнували /моля за извинение за закъснението/,пожелавам много радост ,много щастие и щастливи мигове за вас и всички около вас!
1000 пъти влизам да пиша и все не мога да довърша започнатото.
Фламбенце ,благодаря за отговора ,ама туй френските булдоци много своенравни .Аз съм инат ама тоя моя още по голям.Възпитанието е докато му бутна някое лакомство и след 10 минути" старата песен на нов глас".
Относно немските овчарки ,това са велики кучета ,страхотни пазачи и страшно превързани към стопаните.За съжаление нашата овчарка е вече на 14 години и сигурно няма да изкара тази зима.Много ни е мъчно , гледката е мъчителна ,краката почти не я държат,не чува, не вижда добре и почти не може да лае,,но все още става да се храни сама и да ходи по нужда.
  А сега по същество .Да ви почерпим всичките ,защото днес навършваме 1 година.Джестър Ван Крюгер стана голямо момче.

Такава торта избрах ,защото рожденника е малък на ръст ,но с лъвско сърце.

# 395
  • Пловдив
Изградихме сайт за хотели (pets359.com), в които можете да се настаните заедно с вашия домашен любимец. Ето линк:
www.Pets359.com

Чудесен сайт, веднага си го записвам  Grinning Вижте тези теми,  има интересни предложения:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447836.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500878.0

Понеже много ми знае устата, се оказах с проблем да му... #Cussing out Започнахме малък ремонт, поради което Атина бе преместена в друга стая. Дебне ме прасето да изляза и моментално се монтира върху спалнята, а това е много забранено. Растлала се е като 5 пари в кесия, мръсницата! Когато вляза, тя бърза да слезе от леглото преди да я изгоня, поради което падна 2 пъти от сутринта. Ама здраво се изсипа! Ще се осакати накрая говедото му с говедо! .... Дали да не преместя нейния си фотьоил се пита в задачата

Joy премести й го де, не я карай да хитрува  Mr. Green

# 396
Изградихме сайт за хотели (pets359.com), в които можете да се настаните заедно с вашия домашен любимец. Ето линк:
www.Pets359.com

Чудесен сайт, веднага си го записвам  Grinning Вижте тези теми,  има интересни предложения:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447836.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500878.0

мерси, violenza, ще разгледаме и ще ги включим в сайта.

# 397
Дари, да ти е живо и здраво момчето! Дълги години да ви радва  Hug

# 398
Имам нужда от вашето съдействие.

www.Pets359.com

На сайта вече има около 200 хотела и къщи, които са ни казали, че приемат гости с домашни любимци.

Моля да предложите други хотели/къщи, които са подходящи, а не са на сайта. Ще се радваме да бъдем по-изчерпателни, за да ви е лесно когато си планирате почивката.
Аз имам въпрос. В сайтът са събрани хотели, които на 100% приемат кучета, без значение от порода, възраст и размери ли?
На мен лично ще ми е от голяма полза този сайт, само дано при позвъняване за резервация да ми откажат кучето. Tired
Иначе супер, сега сядам да разглеждам и може да я уредим дивачката с празнуване на Н.Г. на хотел. Wink

# 399
Благодаря за милото посрещане! Да страшна майка е нашата, като се има предвид, че живее на вън и сама си се справи със всичко, последното кученце се роди мъртво  Sad Sad е както се казва всяко зло за добро, сега си имаме прекрасни кученца
ето малко снимки
http://i150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/kusadasi/ALIM2 … .jpg?t=1289324661
http://i150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/kusadasi/ALIM3 … .jpg?t=1289324661
http://i150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/kusadasi/ALIM3 … .jpg?t=1289324661
http://i150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/kusadasi/ALIM2 … .jpg?t=1289324661
Гледам коментирате яденето, ако знаете с тия 11 кучета колко беше наедряла нашата, а после стана кожа и кости, не мога да й смогна  с яденето, за 3 седмици е изяла 30 кг гранули плус какви ли не още манджи, които и готвя специално. Малко по-малко взе да си връща старата форма. децата много се радват на пълната къща, вече почнаха да вършат бели кученцата.  Crazy Преди имах черен пекинез, той живееше в къщи, когато някой ядеше нещо тя не скимтеше или нещо подобно само сяда до теб и те гледа с едни големи тъжни очи, а като я погледнеш отвръща поглед, много беше сладка и естествено ядеше всичко вредно. Живя доста години, за куче болно от епилепсия  Sad

# 400
Момичета,включвам се, за да попитам нещо  за психологията на песа)

Моята кучка се качва на котарака и .. как да кажа, извършва характерни съвукоплителни движения с него.
Първо е женска, второ той е котка! Как е възможно. В началото не вярвах, че го прави, но напоследък апетитите й към него да го .. се увеличиха, и сега като го види първата й работа е да му се нахвърли! Това нормално ли е, на какво се дължи? Трябва ли да се коригира?
Далеч е от разгонване, т.е не е.
Да си призная първите 2 пъти ми беше забавно, сега вече не ми е толкова смешно.

# 401
Моята кучка се качва на котарака и .. как да кажа, извършва характерни съвукоплителни движения с него... Първо е женска, второ той е котка!
Доминира. Другото няма значение

# 402
  • Варна
arcana ме е изпреварила. Твоята кучка нарежда приоритетите в своята глутница.

# 403
Моята кучка се качва на котарака и .. как да кажа, извършва характерни съвукоплителни движения с него... Първо е женска, второ той е котка!
Доминира. Другото няма значение
Ако не друго, поне това взех да разпознавам. Доминира над него, това е. Peace

Да ви разкажа за тазвечерната разходка на Кари. Фен-клубът й се увеличава, като в него вече е и една мноооого известна личност. Голям майтап беше, ама незнам до колко е редно да пиша тук кой беше. newsm78
Отделно вече много хора ме спират да ми казват каква красавица е (дано не прозвучи много нескромно), но само аз си знам какво чудо отглеждам. ooooh! Все бях чела, че хората ще я харесват, ама такова чудо не е било. Crazy
Сега върви подир мъжа ми и го ближе където свари. Crazy

# 404
  • Бургас
Да се похваля какъв напредък имаме: тази вечер само 1 мезе успя да измъкне, дано скоро да се наложа над нарушителите!
Лека нощ на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт