Любители на кучета-16

• 62 036
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Нямам много добри снимки, но ето една - за запознанство Laughing
http://media.snimka.bg/7581/021418334.jpg

Голяма сладурка! Гледа доста дяволито като всеки редривър. На колко месеца е?

няма още три

# 466
  • София
Здравейте и от мен.
Рая сега е 10 кг точно, ще я караме на диета, да се разминем  Joy
Никакви наморници няма да слагам, това е смешно. Ако някога видя, че прояви агресия - да, но аз си познавам кучето... а и едва ли един кокер изглежда страшен, за да не могат да се разминат с нея  Crossing Arms

# 467
Дедо, добре дошъл! Глутницата е женска, или ще те изядем, или ще ни поведеш! Grinning  Дано все пак има нещо полезно за теб тук!

matze, завиждам ти за глутницата. Иска ми се да имах условия и сили да имам глутница. Няма по-естествено поведение на кучето. И ме боли за загубата искрено. Надявам се да се мяркаш тук. Склонна съм да вярвам, че хора като теб са имали възможност да наблюдават истинско поведение и да се учат. Сигурно има какъв опит да сподеим.

Snarky Chimpfanny, не си човек, да знаеш! Аз взех да слюноотделям; за кучето не знам как е издържало.

# 468
Синеоч, подкрепям останалите за това, че Рой е само един. Не търси да го заместиш, защото ще се разочароваш.
Смяташ ли, че сте готови да отглеждате питбул? Това са ... особени кучета. Искат много възпитание и опитни стопани. Не бих препоръчала точно питбул на хора с опит с малки кучета. Особено мъжки. Палето момченце ли е? Склонни ли сте да отглеждате женски питбул?
Бих ревизирала породата, но иначе идеята за нов приятел не е лоша ако всички са готови за това.

Аркана Рой беше питбул!!

Деси и аз искам друга порода и при това малка, но мъж ми рече и отсече, ако взимаме куче ще е Пак пит.  Crazy Ама аз за сега не поддавам, защото пак аз ще трябва да се грижа за него, но ще видим до кога ще остискам... ooooh!

# 469
  • София

Деси и аз искам друга порода и при това малка, но мъж ми рече и отсече, ако взимаме куче ще е Пак пит.  Crazy Ама аз за сега не поддавам, защото пак аз ще трябва да се грижа за него, но ще видим до кога ще остискам... ooooh!

Аха, и ще стане като с Джеси и моя съпруг - от многото обещания да се грижи за нея, сега аз си я гледам  Mr. Green Добре че не му се вързах за бордър-колито  ooooh!

Ето една прясна снимка от вчера (най-читавата от 12 снимки). Това куче за секунда не застава мирно  ooooh!

Момичета, вашите пинчери/дребни породи сядат ли?  newsm78 Джеси стои права - не съм я виждала да клекне или да легне настрани или по гръб (освен може би през нощта, но не я виждам тогава). От време на време "присяда", но за 1 секунда, след това се изправя и тръгва нанякъде и постоянно е в движение - тича, скача, върти се в кръг. Сега се замислих дали е нормално  newsm78 Иначе може да седи - когато е на ръце (както на снимката) или върху крака - седи клекнала

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 13:20 от -=Деси=-

# 470
Деси, много е сладка.  Hug

# 471
Аркана Рой беше питбул!!...
Алеле, убий ме, мислех, че е пекинез doh Rolling Eyes Голяма идиотка съм! Съжалявам.

-=Деси=-, би ли повторила въпроса? Не съм сигурна, че те разбирам правилно. И да, нормално е.

# 472
  • София /Абсурдистан
Да покажа порасналия Лео  Simple Smile

# 473
  • Бургас
Страхотни снимчици сте напускали. Много са сладки!
Дедо, добре дошъл в глутницата!  Hug
Снарки, жален поглед, тип "моля, помогнете, гладна съм"  Joy hahaha Joy
Ние се натичахме на село в градината като невидели. Градината беше изорана и цялата - на наше разположение. Сега си почиваме в къщи и си доспиваме  hahaha Даже като го разхождам не ме дърпа.
А по въпроса дали кокер може да изгледжа страшен - ми те мен понякога така ме заобикалят отдалече все едно питбул водя, а не кокер, чак смешно ми става  hahaha  Хора всякакви, страх ги е и от паяци сигурно.

# 474

А по въпроса дали кокер може да изгледжа страшен - ми те мен понякога така ме заобикалят отдалече все едно питбул водя, а не кокер, чак смешно ми става  hahaha  Хора всякакви, страх ги е и от паяци сигурно.
Да не ти казвам тогава, колко е страшен един 3 месечен йоркшир, дето не се вижда от земята.   Mr. Green Ама се скри зад оградата жената, докато успея да го хвана диването.  Laughing

Деси, аз не мисля, че на кучетата седенето е присъщо, освен ако не им е наредено. Но, може и да бъркам.  Rolling Eyes

# 475
  • Бургас
Да бе, ужас, това вече си е жива фобия! Болестно състояние.

# 476
  • София

-=Деси=-, би ли повторила въпроса? Не съм сигурна, че те разбирам правилно. И да, нормално е.

Моето куче не седи по дупе на земята (като Карина с мъфините или мъникът на Дедо), а стои изправено на четирите си лапи в 99% от времето. Също така не ляга да спи настрани или по гръб - лежи предимно по корем. Ама щом е нормално, съм спокойна, благодаря  Hug

Много е пораснал Лео! Нацункай го от нас  Hug

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 11:10 от -=Деси=-

# 477
Здравейте и от мен.Имам един въпрос и ще се радвам някой ако може да ми отговори.Намирам се на 6000км от Б-я.Искам да попитам възможно ли е по някакъв начин от там да ми пратят кучето (самолет може би) или няма такъв вариант.Благодаря предварително.

# 478
KaTy_BaBy със самолет мисля, че само ще стане. Четох в една тема, че изискват паспорт с ваксинации, чип, сертификат за преминаване на границата и клетка. Трябва да говориш с някой служител на летището, от което ще решиш да ти изпратят кученцето, защото всички летища имат различни изисквания. Преди време бях чувала, че животното трябва да е предварително 1 месец под карантина, не знам дали се отнася за кучета.
Нека някой по-запознат да каже. Мисля, че по друг начин освен със самолет няма да стане.

# 479
  • София
По принцип куче може да се изпраща със самолет, в клетка в багажното, задължително с чип, паспорт, ваксини, обаче трябва да се запознаете със законите за внос на животни на страната, в която живеете, може самите те да не позволяват или да налагат невероятни рестрикции, които да правят докарването на любимеца ви невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт