Любители на кучета-16

• 62 011
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Cофия
А6 стискам палци, да се оправи куч  Hug
Всичко ще е наред!

# 556
Здравейте дами,
Първо се извинявам, че ви нахлувам в темата, но бих искала да помогна на едно хъски. Животното в момента е във вет.клиника, не е сигурно оцеляването му, но ако евентуално му се размине и има шанс за живот бих искала да направя каквото е по-силите ми да му намеря дом. Хъскито е женско, не съм го виждала/по-скоро не ми дават да не се разстройвам докато не закрепне/, намерено е в безпомощно състояние, било е бито жестоко, останало е без едно око. Момичето, което го е намерило в момента поема всички разходи по лечението му, както и самото лечебно заведение, и също му търси дом. Ако някой изяви желание да си го осинови да моля пишете ми на лични.

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 15:47 от !Diva!

# 557
Здравейте дами,
Първо се извинявам, че ви нахлувам в темата, но бих искала да помогна на едно хъски. Животното в момента е във вет.клиника, не е сигурно оцеляването му, но ако евентуално му се размине и има шанс за живост бих искала да направя каквото е по-силите ми да му намеря дом. Хъскито е женско, не съм го виждала/по-скоро не ми дават да не се разстройвам докато не закрепне/, намерено е в безпомощно състояние, било е бито жестоко, останало е без едно око. Момичето, което го е намерило в момента поема всички разходи по лечението му, както и самото лечебно заведение, и също му търси дом. Ако някой изяви желание да си го осинови да моля пишете ми на лични.

НАПИШИ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ НА СТРАНИЦАТА НА " ЗАЕДНО СРЕЩУ НАСИЛИЕТО НАД ЖИВОТНИТЕ " ВЪВ ФЕЙСБУК ! ТАМ СЪЩО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ !
http://www.facebook.com/?ref=home#!/BulgarianAnimalLiberation

# 558
Привет!
Хайде и аз да се запиша във тази темичка . В къща живеем , на двора имаме 3 кучета . не са породисти  . Искаме да си вземем за вътре някое кученче , малка порода . Но много скъпи ... ужас.. та търсим някой ако подаряват .. от Русе ще се радваме .

# 559
A6, и аз стискам палци кученце да се оправи. Praynig
!Diva! , дано душичката се оправи и по-бързо намери нейните си хора. Praynig Heart Eyes

При нас нищо интересно, нямам поводи за оплакване. Blush
Карина си расте, като че ли мирясва лека-полека. Навън си е същата хала де, ама пак има някакво подобрение.
Струва ми се дебела, и колкото и да го коментирам с вета ни, той казва, че си била ок. Ама като я сравнявам с други голдъни на нейната възраст, ми те са по-стройни някак. Нашата изглежда мноооого дундава, но при пипане й се усещат ребрата. newsm78 Казват ми, че и козината й я правела такава, ама аз не мисля така. Иначе по всички таблици с размери, кг са ок. newsm78

# 560

ЕТО ГИ И МОЙТЕ ПОСЕРКОВЦИ , ИЛИ ПОНЕ ЧАСТ ОТ ТЯХ Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 13:57 от PRINCESSA DE

# 561
  • София
 Confused
още сутринта отидох в клиниката, включиха го на система, дадоха му бариева каша, след системата той протече буквално от дупето, много кървят червата
доктора каза да се прибираме и ако направи още две такива локви - да го водим веднага, иначе девечера е за антибиотици и евентуално оставяне в клиниката. Вета каза, че от системата може да живне, нищо подобно, лежи и не мърда, изпуснал се е малко както си е лежал - кървава слуз, но не много като количество.
Попитах в прав текст, има ли шанс да не се оправи - да, има, но минимален. Колко минимален, не знам, много бях разстроена да питам, много съм песимистично настроена за изхода.... Cry

# 562
 Момичета , как да вмъкна снимка ?

A6  - ще се справите !!!!!!!!!! СТИСКАМ ПАЛЦИ !!!!!!!!!!!!

# 563
# 564

Пише, че съдържанието е недостъпно.
Интересувам се от състоянието на хъскито. Моля пишете за него в темата.

# 565
argun Има вече жена която го иска Simple Smile Сега стискаме палци кучето да се стабилизира ! Дива наистина се е заела сериозно и съм сигурна че всичко ще е наред !

# 566
Стискам палци за куч  Peace Hug

# 567
Arguun, благодяра ти за загрижеността, и на всички момичета. Една кандидатстопанка се обади, за което съм й много благодарна, дано не си промени мнението, неудобството е че малко отдалеч жената. Моля ви ако някой проявява силно желание да гледа това пострадало същество нека ми пише!
Искам да благодаря на Принцеса публично, веднага се отзова с желание да съдейства с каквото може, Благодаря!

Тази година, не знам как стана бях свидетел на две кученца, които пострадаха по жесток начин, обвинявах се че не направих най-доброто което можах за тях, починаха много неловко. Оттогава си дадох обещание, че вече ще правя всичко по силите ми, защото тези невинни същества, често стават жертва на човешка безотговорност или насилие, а не заслужават това има достатъчно добри хора, които биха им станали прекрасни стопани, просто не знаят за съществуването им.

# 568
  • Плевен
A6 моето куче е в същото състояние в момента, до вчера беше започнал да се оправя, но днес е много зле...безжизнен е много ме боли Sad Cry Cry Cry почти умира...много ми е мъчно. Сега го затоплям с топла вода, лекарите му сложиха някакви лекарства и ни пратиха да се прибираме. Незнам с какво да му помогна, дано изкара ноща, аз ще бъда до него...стискайте палци Praynig

# 569
  • София
оставихме го в клиниката, много ми е тежко,
отпуснат е много, повърна част от кашата, която му дадоха, диарията е изключително кървава, положението му е много тежко
пак му напарвиха ренген, има задържане в края на стомаха на част от кашата, което може би се дължи на някакво запушване, ще повторят пак каша и пак ренген, ако са сигурни, че е запушен, утре ще пристъпят към операция. Не е сигурно, че ще се оправи, имало много варианти, лекарят и мъжът ми не искат да са черногледи, но е факт, че има и много АКО..
разговаряхме с вета, да не би просто изядения диван да е съвпадение, а причината да е друга, не отрече варианта и евентуално ще му направят тест за парвовироза.
утре сутрин преди работа ще отида да го видя,
в къщи е много тежко и едвам се държа за пред децата,
гушнете си кученцата и от мен, аз моето не мога...... Cry

Общи условия

Активация на акаунт