Лакове за нокти - тема 16

• 40 791
  • 701
  •   1
Отговори
# 135
  • USA, Steak State
Нови придобивки, които още са си в Бг. Онзи магазин срещи спортната няма нищо вече в него, избора е бил ужасно малък.

# 136
  • Стара Загора

122.  Peace

# 137
  • София
OPI ми се струва че прекаляват напоследък... пак нова колекция, този път посветена на Тексас.

# 138
Хаха, е щом е Тексас, ща, не ща - ще купувам ... местоположението го налага  Laughing Синьозеленият долу вдясно ме грабна. Някъде по сайтовете дали има вече swatches?

# 139
mishchitzata, незнам дали за същото червено става въпрос, но аз имах едно на Римел и не беше покривно, а и много оранжевееше. То зависи и какво търсиш де  Grinning

# 140
OPI ми се струва че прекаляват напоследък... пак нова колекция, този път посветена на Тексас.
http://i819.photobucket.com/albums/zz113/lacquerized/opi-texas-collection.png
Аз ще чакам да пуснат Аризона. Joy

# 141
Момичета, как точно се казваше "червеният диван " на Ревлон....търсих назад в темите, но не намерих истинкото му име....една приятелка днес е на Монтана и искам да ми го купи Simple Smile

# 142
Икка, името на Ревлон-а е Ruby Ribbon.

# 143
  • Belgium
Страшно харесах едно черно с тъъъъмно лилави отенъци на Есенс от серията Здрач, но шишенцето беше ожулено и имах чувството, че лака беше наполовина пълен  

mishchitzata
този лак на Есенс го имам, ако искаш мога да ти го дам  Laughing

Fiama, на мен ми харесва твоя ruffian, особено съчетанието на цветовете  Peace

# 144
ох хвърлих око на един заздравител на Арт деко за меки нокти...като цена е много по-добре от Мавалата, която си я поръчах в същия магазин, но няма да дойде....
някой да е ползвал такъв  newsm78

# 145
Икка, името на Ревлон-а е Ruby Ribbon.
Hug Ще й кажа...дано го има!

# 146
Е, Опи как може да са толкова креативни! Интересно дали повтарят цветове Laughing аз днес съм с любимото лакче на Wet`n`wild :

Установих, че това е лакът ми за спешни случаи-трябва да се лакирам много бързо и да изсъхна много бързо, това е лака! Мога да мажа както си искам, не си личи Laughing Вие имате ли си някакви такива спасители?

А миналата седмица бях с един лилав на ГР, който много ми допадна, но чак сега сварих да кача снимка:

И да ви кажа май и аз се запалих по манията с шоко-тоновете. Вчера видях една продавачка с такова прекрасно кафяво, искааааммм ooooh!

# 147
  • Belgium
Аз не мисля, че OPI са на често - все пак OPI Texas е чак пролетната колекция за 2011. Има доста време до тогава.

Estee Lauder Holiday 2010  – Extravagant Pearl & Extravagant Night

# 148
  • София
Аз не мисля, че OPI са на често - все пак OPI Texas е чак пролетната колекция за 2011. Има доста време до тогава.

Estee Lauder Holiday 2010  – Extravagant Pearl & Extravagant Night

Лу, то и OPI Burlesque е уж Коледна, а излезе в он-лайн магазините Септември, то по тази логика и Тексас ще може да се закупи през Ноември, какво и е пролетното  Laughing
И двата лака на Estee Lauder много ми харесаха!

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 11:04 от bubanka

# 149
  • Belgium
А не съм се интересувала кога ще излезе Тексас, нещо не ме грабна  Laughing

Нека си пускат хората, така има по голям избор  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт