Лакове за нокти - тема 16

• 40 862
  • 701
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Гласувах и аз - сини и зелени нося, макар и не много често. И точно вчера пътьом забърсах по един от двата цвята от брокатените на Голдън Роуз Crystal Color, имам и лилав от тях и сега се чудя каква дивотия да сътворя като комбинация  hahaha Също така си взех и един червен с металикови оттенъци от Керамик серията, както и матовия топ на Есенс, да видим дали наистина е толкова ужасен и прави проблеми  Thinking

И да, имам няколко лака за експресно лакиране - всички Suede на Мода, защото съхнат адски бързо и не слагам топ, както и един холограмен лилав на Катерин Арли - съхне бързо, не се цапам с него, докато се лакирам, дори и да има леко мръдване от контура, не личи особено  Blush

В The Mall в Лили също има намалени Перфект и Катерин Арли по 1.79 май бяха, доста цветове... ама нямах време вече, на пръв поглед не успях да засека нищо, което да нямам и да искам.

# 151
  • Варна
Някой да знае дали в Бг има Chanel Black Velvet?

# 152
  • София
Така.. говорих с мацката в кафето и няма проблем, така, че:

sohappy Малко частно лаково парти:  sohappy
  pletka30 октомври 15.30ч. Бистро Росини. Бул. Мадрид, до Фантастико, срещу Малък Градски Театър. pletka

Само се притеснявам , да не сме повече от 10-15 девойки, защото заведението е мъничко.

# 153
Супееер,аз мисля ще успея д адойда. Пък и да сме повече,тъкмо ще ние задушевно и надрогирано от тези миризми!

# 154
  • Belgium
Майка Зайка  Hug

Аз предлагам, като наближи датата, да всеки, който ще ходи със сигурност, да пише едно ЛС на Майка Зайка, за да знаем бройката.

И по-нататък да се уточнява кой кои лакове да носи  hahaha

# 155
  • София
Fiama, твоя тъмно син руфиан много ми хареса и реших аз да го направя само че с друга основа.

# 156
И аз използвам матове и велури за експресен маникюр - нито основа, нито топ, пък и изсъхва светкавично  Peace

# 157
  • София
Пампита, страшен е! И аз съм си правила такъв, комбинацията много ми харесва!   bouquet
Основата е China Glaze Millenium, нали?

# 158
Така.. говорих с мацката в кафето и няма проблем, така, че:

sohappy Малко частно лаково парти:  sohappy
  pletka30 октомври 15.30ч. Бистро Росини. Бул. Мадрид, до Фантастико, срещу Малък Градски Театър. pletka

Само се притеснявам , да не сме повече от 10-15 девойки, защото заведението е мъничко.
newsm51 newsm10 smile3501
Ще се съберем.

Мариша, мисля че го няма този Шанел.

Харесва ми доколкото мога да видя Опи Тексас.

Руфиана и на Fiama и на Пампита са прекрасни. Искам и аз, но няма да мога да го направя сигурно.

# 159
  • София

После като си правя ежедневната обиколка в мола ще мина да погледна... Mr. Green

# 160
  • София

Не, но е от същата колекция - Metallic Muse.

# 161
  • Бургас
Здравейте искам да попитам някоя от вас дами може ли да сподели имали опит с тези лакове, ще ви бъда много благодарна  Simple Smile http://www.stargazer-products.com/details/?id=3&sub_id=34&am … d=6&style_id=

# 162
  • София

Не, но е от същата колекция - Metallic Muse.

Аха, сещам се  Peace Браво, браво!  Simple Smile

# 163
  • Варна

После като си правя ежедневната обиколка в мола ще мина да погледна... Mr. Green
ще ти бъда благодарна, дано да го има, въпреки че аз като чаках Парадоксала питах и за този, ама продавачките твърдяха, че няма такъв изобщо  ooooh!. Та Денси може и права да излезе в този смисъл.
Да кажа, че дуото не е мръднало до днес, но довечера ще го махам и ще се лакирам с кожения диван.

# 164
  • София
Майка Зайка  Hug

И по-нататък да се уточнява кой кои лакове да носи  hahaha

Аз за теб ще нося нюдчето на Ести Hug

Общи условия

Активация на акаунт