Лакове за нокти - тема 16

• 40 650
  • 701
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много, аз отдавна мислех да си го купя, сега нямам търпение да дойде.  Hug Laughing
Супер! GrinningЗначи ще чакам демонстрацията му и от теб. Hug

Наде,а имаш ли представа черният лак със златист блясък,който е от същата серия(с черната капачка) дали е плътен? Rolling Eyes

Ще го погледна днес и ще пиша, нямам го, но пък имам ДМ в съседната сграда  Wink

# 76
За срещата: ако сме наистина към 10 девойки, мога да говоря с една приятелка за 30.10. да направим едно "частно парти",т.е.да сме само ние. Кафето е много приятно, но е за не повече от 15 моми. Намира се близо до парка Заимов.

аз съм 'за'  Grinning
и предложеният час е добър

# 77
  • София
Миналия ден ходих да ме лакират в Експресния маникюр в The Mall, много хубав цвят OPI Ski Teal We Drop, но маникюристката никак не се постара, после вкъщи половин час се трих с четчицата и и сложи един ужасен топ от който лака ми стана на балончета. Опитах се да ги скрия с един слой OPI Catch Me In Your Net, въпреки че на средния пръст остана едно балонче. Ефекта, който се получи много ми харесва, когато са в сянка, ноктите изглеждат в един цвят, но когато ги освети светлината, заблестяват в тюркоазено.

# 78
nad_tab ,мерси! Hug
Pampita ,интересно се е получило съчетанието между двата цвята! Grinning Що ти трябва да сядаш на експресен маникюр,като ти се лакираш перфектно,за разлика от тази,която те е правила. SunglassesХич не е бил експресен,щом се е наложило да си  дооправяш лака после.

# 79
# 80
За срещата: ако сме наистина към 10 девойки, мога да говоря с една приятелка за 30.10. да направим едно "частно парти",т.е.да сме само ние. Кафето е много приятно, но е за не повече от 15 моми. Намира се близо до парка Заимов.

аз съм 'за'  Grinning
и предложеният час е добър
Аз също. Майка Зайка, благодаря ти много за инициативността. Hug  bouquet

# 81
Много хубава нова темичка  bouquet
Относно анкетата харесвам и се лакирам със сини лакове- от бебешко синьо до много тъмно синьо. При зелените работата е малко по-различна - рядко ще ми хареса зелено, но вчера, още преди да беше пусната новата тема, най-накрая се лакирах с зеленото на Ейвън и мога да кажа, че ми харесва Simple Smile
- в действителност цветът е малко по-светъл.

# 82
малииии хващам ви на 6-та стр....
аз харесвам всякакви лакове, може би само тъмнозелени не харесвам, а иначе синьото ми е любим цвят  Heart Eyes
сега напук на мрачното време съм с едно малиновко на КА, нещо такова

# 83
  • В полите на Пирин планина
Не нося сини и зелени лакове, но на чужди ръце ми харесват, особено по-тъмните нюанси на синьото. Аз предпочитам червено-лилавата гама.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 12:12 от Lady Brinne

# 84
  • Стара Загора
Току що се лакирах със http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21096156.big и сложих Сеш Вит отгоре, обаче явно не го нанасям както трябва. Появиха ми се балончета, на вас случвало ли ви се е?  newsm78 Докато бях само с лака без топа нямаше.  #Crazy

# 85
Нося сини и зелени лакове, часът и мястото на срещата ме устройват  Hug

# 86
  • София
Не съм се записвала в анкетата за срещата, но мястото, датата и времето ме устройват. Ако не излезне нещо спешно бих се включила и аз  Embarassed

И днес продължавам да си седя със сивият лак на Дивайн....тоя лак е вечен  Mr. Green

# 87
  • Стара Загора
mishchitzata, радвам се че ти харесва.   bouquet

Аз явно наистина доста харесвам зелени  http://ivchencetordv.snimka.bg/other/my-collection-nail-polishes … 2802.21096956.big  и сини цветове http://ivchencetordv.snimka.bg/other/my-collection-nail-polishes … 2802.21096990.big има и още неснимани.   Mr. Green

# 88
И аз на чужди ръце много харесвам син и зелен лак. Иначе имам два зелени само в моята колекция - по-светло зеления на Ейвън и велурената Мода, като Мода-та не мога да я възприема на моите ръце. Та май ще я пусна в размени ...

За лаковата среща ви завиждам благородно  Crossing Arms

iv4enceto_91 много хубави сини и зелени лакове  Hug

# 89
Най - после успях да се сдобия с черната матова мода  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт