Лакове за нокти - тема 16

• 40 868
  • 701
  •   1
Отговори
# 285
viv_pl, днес в ДМ гледах и преди 2дни в новата верига Лили, ама и там го нямаше. (((

Аз имам черен мат на Мода, пробвах го само на един нокът, но нещо не се възприех.
Ако някой го иска, мога да му го изпратя.

# 286

Сивото е супер! Точно такова си търся, даже май леко лилавее  Heart Eyes И синьото има потенциал да ме изненада приятно на живо Simple Smile

# 287
Я кажете, харесвате ли такъв тип маникюр?
http://woman.-hotnews/n/stilleto-nails--dulgi-i-zaostreni-nokti.5051.html  - линка го копирайте, но без чертата преди hotnews
защото на мен ми изглежда....определено кофти и някак нечистоплътно.

# 288
  • Стара Загора
http://woman.-hotnews/n/stilleto-nails--dulgi-i-zaostreni-nokti.5051.html  - линка го копирайте, но без чертата преди hotnews

Никога не бих си направила такъв тип маникюр. На Риана ръцете изглеждат като на вещица, ОГРОМНИ ЛАПИ.  Mr. Green На Фърги качели по-добре стоят, но определено не ми харесва.  #Crazy Преди 2 лета една съученичка беше с такъв тип и беше  Sick

# 289
А, не ги харесвам! Харесвам ги, бе! Ама не съм видяла никъде. При нас Мода май няма. И въобще мат-лакове няма, като изключим ОПИ и Ревлон.

Мариша, как да няма, аз точно черния мат си купих от Варна  Wink Само че адресът май ще ти е неудобен - от пазар Панелчето (Младост) си взех моя.

ПС: Ти проверявала ли си за матовия топ на Есенс във Варна, дали е дошъл? И защо наистина не си вземеш такъв топ, вместо да си купуваш един по един цветовете?

# 290
  • София
Тия заострени нокти са толкова гнусни, че няма накъде Sick

# 291
Аз също никак не харесвам заострен маникюр.

# 292
А на мен ми харесват ужасно много. Sunglasses
Заглеждам ги упорито от известно време и ако пръстите ми го позволяваха, веднага щях да си пилна една острота.

# 293
  • София
Стои неестествено  Rolling Eyes не си давам четвъртития маникюр за нищо на света  Blush  ама пък фешън диктаторите се чудят какво да измислят и да наложат, последно се дивих на един маникюр с обратна извивка - навътре, като рогца  Grinning
Мацнах се с Керамика на ГР №141 - СТРАХОТЕН цвят и много хубав металиков блясък, особено на слънце  Heart Eyes

# 294
Ох, изчетох ви.  Peace
Тая тема май върви най-бързо от всички предишни..
Снимката на маникюра не ми се отваря, но разбрах за какво сатав дума, точон и аз скоро се чудих на тоя маникюр. Въобще не ми харесва, като някаква вещица.
Аризона, да не си посмяла да си пипнеш прекрасните нокти. Peace

# 295
Тези остри нокти са толкова грозни, че няма до къде....  Sick
Днес си бях намислила да ви питам нещо, ама съм забравила какво  newsm78 Laughing

# 296

И на мен не ми харесва не бих се направила така. Crossing Arms

# 297
  • София

Стилетите са страхотни, аз съм носила такива и много си ги обичах... Най-добре стоят с някакъв вариант на френски обаче, с един цвят на целия нокът не ми харесва на мен....

Стилето стоят на по-тясна и дълга нокътна плочка, в общи линии това е формата, за която са необходими най-хубави нокти...

Аризона, на теб биха стояли, имаш чудесна нокътна плочка...

# 298
Noir, моята нокътна плочка също е дълга, но такъв маникюр не бих си направила. )
Потресаващ е. )

# 299
Моми4ета от къде мога да си купя матовия топ на Еси и колко пари е? Има ли ги по магазините или само от интернет може.. Аз съм от София .

Завиждам ви за срещата,но няма да мога да дойда  Rolling Eyes

Ина4е редовно ви 4ета ,но не съм от пишещите и съм пристрастена към темата и красотите които ни показвате на нас пасивните  Peace

Общи условия

Активация на акаунт