Лакове за нокти - тема 16

• 40 733
  • 701
  •   1
Отговори
# 360
Хм, и аз съм го поръчала тъмния на Ейвън, но така като го гледам на снимки нещо не ме впечатлява. Дано на живо да е по-хубав.

# 361
  • София
Ноарче, благодаря ти за предложението от вчера   bouquet Наложи ми се спешно да изляза и затова не ти отговорих. Вероятно ще поръчам на Еси матиращия топ от Ибей  Simple Smile

Аз днес ти пуснах лака, и понеже до пощата има разни магазинчета, минах и набрах една Мода Мат - черна - да видиш как стои и дали ще ти допадне черен мат...
Да пишеш като пристигне и се намажеш с него... макар че по-скоро ще налетиш на Formidable!, ама и за мата чакам отзиви... Mr. Green

на ГР дето имитира Спейс кадет,

Това е доста силно казано...приликата си е по-скоро бегла...

# 362
Този на Ейвън тъмния - Golden Twilight и аз ще го поръчвам .. много ми харесва.  Heart Eyes
Ама се чудя освен него кой друг да си поръчам ?
Някакви предложения ?

Хубави цветове са ти предложили, ето още два - mambo melon и green witn envy.

# 363
Хммм е как ще е бяло, при мен е жилтеникаво( не много), но си е нещо като бежов цвят  Mr. Green.

Като гледам цветовете май червеното на Ейвън ще мацна аз. Макар че и преди имаше едно такова червено, но по светло със златисти частички, него много си го харесвах.
Пишете като ви дойдат добри ли са  Praynig.

Я вижте тук колко различни цвята има на тази картинка( която някой беше постнал по напред Simple Smile)
http://emeraldsparkled.blogspot.com/2010/10/grab-badge.html  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 13:38 от Jana d' Ark

# 364
  • Стара Загора
dollface, тези също са хубави, имам ги и тях.  Laughing Тъмнозеления си е направо като черен и може да не се лакирам с него изобщо.  Mr. Green Много искам Jade и Olive green от Щатско.  Mr. Green

# 365
Ето това зелено ми харесва :  Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 22:52 от bubanka

# 366
да се пофръцкам и аз с новата придобивка от седмицата:

ОПИ-Diva of Geneva - вече 2 цвята отШвейцарската серия много ми допадат Heart Eyes

# 367
Относно Ейвънските лакове, сигурно от година не съм си поръчвала, освен светло зеленият. На мен ми се нанася добре и дори един пласт е достатъчен, но по навик минах два пъти. Този на ФлорМар(21) на мен ми харесва, но тук не продават вече тази марка, така че, колкото и да точа лиги по него - ще си остана само с тях Crossing Arms
От вчера съм с новото Ревлонче, но още съм в чуденка да ли ми харесва достатъчно Rolling Eyes Цветът е много хубав, особено на слънце, но нещо май не е моят цвят Thinking

# 368
Оуу това бяло как ми хареса http://emeraldsparkled.blogspot.com/2010/08/from-vault-polish-ev … turkish-girl.html  Heart Eyes. Супер добре седи на мацката на ръката, и на къси нокти, толкова чистичко изглежда. За зимата се е утепало  Mr. Green.

# 369
ако ви кажа че от 10 г съм представител на ейвън и чак преди няколко месеца си взех техен лак   hahaha нещо им нямах вяра, първия който си взех беше пастелно розовия, подарих го скоропостижно, защото трудно се нанасяше, бавно съхне и ми стоеше зле...след това реших че лак техен няма да си взема, обаааче си взех делукса и не е лош....ще ги видим новите... Thinking
лаковата ми диета започва от понеделник  Mr. Green като всички диети  hahaha
този червенкия на ейвън не е лош бе какво не му харесахте....а тъмнозеления тука на снимката е излязъл черен... newsm78
а на флормара лака не е жълт а по скоро слонова кост, ама за мен си е бял де, с блясък..
а сега да видите новия ми франкен полиш  - реших да подобря андъруотър-а на есенс  bowuu
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2714/253755481017764824128783 … YFVeAjLThgvKb.JPG
не гледайте омазаното не съм се почистила още   Embarassed

# 370
  • Бургас
Тъмният на Ейвън преди малко ми дойде - много приятен цвят е поне в шишенцето (нЕма начин да се изтрия, за да го пробвам поне няколко дни Stop) - черен със златисти-медни блясъци:

А преди 5-6 дни след втория си опит за Руфиан, се събудих със сверски чаршафи и коси по ноктите:

които за минутка точно ремонтирах:

с онзи продукт на Ейвъм, за който бяхме споменавали преди и който е спрян за съжаление Tired

Аз проблеми с ейвънските лакове нямам и съм доволна от тези, които имам. Зеленият наистина е много тъмен - черно/зелен е за мен Peace

# 371
Може ли да ми обясните какво точно е франкен полиш, защото аз мислех, че е лак съставен само от брокат, но като гледам май нищо не съм разбрала  Embarassed
bradata, това с изглаждането на чаршафите ме изуми  Shocked

# 372
ми то не че аз съм специалист ама доколкото разбрах е лак който сама си забъркала или както при мен основен цвят с добавки: малко глиттър (тц тц обогатих си речника и аз  hahaha), малко червено и малко зелено....

# 373
Имам си два Art de Lautrec-а
Кафявият ми е подарък Heart Eyes , а другият си купих днес. Много ми харесват!
Лилавият е уникален цвят. Със синкав метален отблясък е. А кафявият е със скейл частици.
Номера - съответно №65 и №46.

# 374
  • Пловдив
bradata - искам само да споделя, че обожавам твоите нокти. Да ви питам, знам по принцип как да се грижа за кожичките си, но зимно време просто не успявам да ги омекотя достатъчно и постоянно са много сухи и се пукат, ако ги изрежа става още по-зле, защото се изсушават още повече и някак си пак почват да се белят. Някакъв съвет имате ли, по-достъпен, т.е. лесно откриваем крем за ръце или нещо за кожички. И да се уточня не говоря за кожичките в основата на нокътя, а тези отстрани и близо до ръбчетата.

Общи условия

Активация на акаунт