Лакове за нокти - тема 16

• 40 742
  • 701
  •   1
Отговори
# 405
А вие сте много лоши-сега си харесах и този флормар №21.Ако милото ме изгони,някоя от вас трябва да ме приюти заедно с всичките ми лакове и други джунджурии Joy

Моят още не ме е изгонил, но крия истинската бройка на лаковете, гримовете, парфюмите и шнолите ми за коса.

Лаковете са ми прилежно прибрани в пластмасов контейнер малко разбъркано, за да не изглеждат много на брой, под дивана - там той не бърка! Но те не са и много - поддържам бройка около 50 - 60 откакто си купувам лакове!

Ехаааа  Joy Joy Joy Joy ти направо ме разби!  Joy Joy Joy Joy много сладко!
Ивче, сигурно е така, аз нали съм си шматка небесна, или не съм попитала правилно или не съм чула правилно. Whistling

Мариша, браво на теб! Как така не забърса нищо? Ама наистина ли? Аз освен трендсетера си закупих и един много сладък гланц за устни на есенс с дъх на горски пловоде! И познайте - постоянно си облизвам устните... Crazy

Аааа, Вики, ъъъ аз лично смятам, че ако ще трябва да те приютяваме с лаковете никой няма да има нищо против, даже да не се наложи да си те менкаме от къща в къща!  hahaha

# 406
Охх аз пък сега си харесах и този http://emeraldsparkled.blogspot.com/2010/08/notd-mannequin-hands.html #2gunfire.
Обаче мацката е писала че е Флормар 344, а аз като гледам сайта с цветовете, номер 344 е лилав  newsm78..има неква грешка в системата  Laughing.

Аз днес не посмях да излезна, че както съм си набелязала 5,6,10 лака, незнам, какво щеше да се случи  Blush.

И аз съм на седмица лак ии днес ще го махам да си оправям ноктите и утре мисля да пробвам шоколадовия Есенс. Макар че нямам кафяви дрехи, ама ми е много мерак  Embarassed. Дано не ми падне и на мен бързо Sad.

п.с. трябва да спра да гледам тези сайтове, че до утре ако продължавам, ще съм си харесала поне ощя няколко  Mr. Green.

# 407
  • София
Аууу Вива Пинк е отврат просто  hahaha.
Ей така си ми седи, позлвах го няколко пъти с идеята да свикна да се гледам с този цвят, ама не и не, седи ми като на цигане  Laughing.
Ще взема да го омешам с нещо, та поне ли да го хвърля или да стане нещо добро...някакви предложение със какъв цвят да го смеся  newsm78?

Вива Пинк на мен ми е любим. Особено лятото - постоянно съм с розови нюанси. Моля те, не разваляй хубавия цвят.  Mr. Green
На мен пък белите лакове не ми харесват.

Аууу, а този ейвънския Green with envy, ако наистина е толкова тъмно зелено, го взимам веднага. Тъкмо да ги комбинирам.  Blush Проблемът е, че искам и тъмно синия.  Mr. Green

Имам си два Art de Lautrec-а
Кафявият ми е подарък Heart Eyes , а другият си купих днес. Много ми харесват!
Лилавият е уникален цвят. Със синкав метален отблясък е. А кафявият е със скейл частици.
Номера - съответно №65 и №46.

Toзи лилавия и аз го имам, от миналата зима още. Наистина е страхотен!!!

http://img253.imageshack.us/i/231020101645.jpg/ - и накрая аз, набързо намазана с новата ми придобивка  Mr. Green

Kазвай бързо какво е това!  Grinning

# 408
  • USA, Steak State
Абе вие нямат спиране, 5 страници!!!!  Praynig
Едва ви изчетох.

# 409
  • София

Намерих една по- реална снимка на Supershine 21 на Flormar. Peace

# 410
Бебсън, това е тредсетер на Есенс.

Абе нещо не ми работи смяната на клавиатурата на латиница, затова пиша на бг.

# 411
Аууу Вива Пинк е отврат просто  hahaha.
Ей така си ми седи, позлвах го няколко пъти с идеята да свикна да се гледам с този цвят, ама не и не, седи ми като на цигане  Laughing.
Ще взема да го омешам с нещо, та поне ли да го хвърля или да стане нещо добро...някакви предложение със какъв цвят да го смеся  newsm78?

Вива Пинк на мен ми е любим. Особено лятото - постоянно съм с розови нюанси. Моля те, не разваляй хубавия цвят.  Mr. Green

Еми няма да го развалям тогава и като се видиме на тортичка, ще ти го дам, да си имаш повечко  Mr. Green.

# 412
  • София
Бебсън, това е тредсетер на Есенс.

Абе нещо не ми работи смяната на клавиатурата на латиница, затова пиша на бг.

Ако не забравя следващия път като минавам през щанд на Есенс, ще го погледна. Харесва ми, много е изчистен.

Някой питаше за Динамо, на Ейвън:

И тук:
http://4.bp.blogspot.com/_nYMXzOcLl-I/So7uJUIukjI/AAAAAAAAAVo/HO … 0/Imagens+006.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_nYMXzOcLl-I/So7slbBjJOI/AAAAAAAAAVY/4k … 0/Imagens+007.jpg

# 413
  • София

Намерих една по- реална снимка на Supershine 21 на Flormar. Peace

Така още повече ми харесва Heart Eyes Heart Eyes

# 414
  • София

Еми няма да го развалям тогава и като се видиме на тортичка, ще ти го дам, да си имаш повечко  Mr. Green.

Ама да не го забравиш!  Crossing Arms

А аз имам един светъл, даже не е ползван. Ако ти харесва, твой е - Sheer Pale Pink:

# 415
  • София
Ето един интересен цвят на Шанел, който ми прилича на лака на баба ми  Embarassed

И един лак който получих вчера и не знам защо реших, че не е моя цвят. За да го пусна в разменките, лакирах 4 нокътя, да покажа как стои, а той се оказа страхотен! OPI Significant Other Color

# 416
  • Стара Загора
Кога изписахте пак цяла страница. Фурии с вас.  Crazy  Mr. Green
Този белият Флормар не е за мен. Бели лакове не обичам, приличат ми на вар.  Mr. Green

От този тъмният на Ейвън май ще си направя по-светъл.  Simple Smile  Laughing

# 417
Не знам кой е лака на снимката, но имам почти същия- на флормар selection- със златиста капачка, номер023. В момента съм с него даже.
Ето как седи http://media.snimka.bg/7440/021136338-big.jpg][img width=300]http://media.snimka.bg/7440/021136338-big.jpg

[/quote] shhht.secret , мерси много за снимката  bouquet Лака е много хубав, даже повече ми харесва от ейвънския.
bebsun , мерси и на теб Hug 

# 418
nad_tab, този на Шанел е много грозен. )
Имаме дин такъв на Римел, направо ми изглежда еднакъв. На нокти стои....много кофти. )

# 419
  • в Кошера
Хвърлям ви тайно по едно око от доста време  Mr. Green
Флормарския ми хареса и днес го взех - стои много добре, не белее изобщо  Wink Не се сдържах и метнах в торбата още един - коралов (S 15 - Perfect) Shocked

Набелязала съм и този  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт