Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- Тема 9

• 38 758
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Добрютро, Мацунки! Честита ни темичка!  bouquet  bouquet
Сега да си задам питанката, ако Елена е наистина майка на Алекс, защо все тя и е трън в очите? Или не и дъщеря или елена си е гаднярка.

# 16
  • София
Има още някаква тайна, но може и да не са я измислили.

Дайте да им помогнем!  Joy

# 17
Добрютро, Мацунки! Честита ни темичка!  bouquet  bouquet
Сега да си задам питанката, ако Елена е наистина майка на Алекс, защо все тя и е трън в очите? Или не и дъщеря или елена си е гаднярка.

Много ще се изненадам от Елена, ако извади от някой ръкав  майчински чувста.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 10:19 от galia_mi

# 18
Аз донякъде оправдавам Елена за поведението и спрямо Алекс и връзката й с Хари. Живота е много труден. Алекс изобщо не е наясно, защото винаги е била задоволена отвсякъде. Пък и Хари като го гледам какъв е. Нито си търси работа, нито дава на нея да работи. Никаква мисъл за бъдещето с нея, освен на палатка на някой остров. Сори, ама така не се живее.  Crossing Arms

# 19
Не знам, ама Калин и Асен бяха влудяващи заедно на екран в тази серия, дойде ми в повече даже- твърде секси за понеделник вечер, причиниха силен сърцетуп на изстрадалото ми самотно майчино сърце...цяла нощ се въртях и сън не ме излови...
Но мислите ли,че това е вярно въпреки източника...? http://skandalno.net/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE/ … D1%82%D0%B0-11994
Освен това открих и други 2 факта, които не ми дават мира - хванала съм Асен Блатечки в кадър на една кинопремиера  Heart Eyes и един от операторите на сериала беше оператор и на моята сватба  Crazy Blush
Относно сюжетната линия- смятам,че просто образите на Камен и Чарли са като ин и ян, пълни противоположности-които във всеки един момент могат да разменят ролите си на добро-лошо момче...чак съм в чуденка кой да избера (Girls love bad guys Simple Smile)
Боряна направо си е измекярка за мен, вбесява ме още от първата серия на този сезон, иначе харесвам много актрисата, но нещо ми е много праволинеен нейния образ. Смятам обаче, че младите се справят най-добре и най-естествено, свалям им шапка!

# 20
Цитат
Въпреки скандалите, продуцентите обещават много вълнуващи моменти през новия сезон наесен. Любовта между Камен и Боряна ще претърпи пълен обрат, като персонажът на Калин Врачански ще изпита нова любовна тръпка, водеща до сериозни сътресения в отношенията им.
ей тва е готено, ама кога ще стане. Нали с кимоната Бубето и Камен си викаха, че се мразят - обрата в чувствата им. А новата любовна тръпка - аз лично не мисля, че ще е сестрата. Даже се съмнявам да се появи такъв персонаж. А може да се лъжа, незнам.  newsm78 newsm78 newsm78

# 21
  • София
Да се запиша в новата темичка,страшно ми хареса последния епизод!На мен всички образи ми харесват,винаги най-съм се кефела на героя на Христо,не знам защо,но този актьор страшно ми харесва как играе!И лафовете на Елена много ме забавляват.Като цяло много харесва сериала и нищо лошо няма да кажа,каквото и да стане.

# 22
аз не вярвам на вестниците, какво ли не пишат за кого ли не, даже ми се струва че тънко намекнаха чрез секретарката и това което четеше, че жълтите вестници публикуват измислици, Калин и Асен нямат много общи сцени, достатъчно заети са, не зная, те какво ли не пишат, докато не чуя /даже в интервютата във вестниците понякога вкарват измислици/ не вярвам на нищо, сега са известни и се чудят какво да пишат мисля аз

# 23
Според мен и Христо и Чарли имат по някаква тайна ,Чарли е поел вината на Христо с обещание и неговата тайна да се пази.Майка им не знае за това .Все пак Христо се опитва да го защити пред майка им.Дали Чарли е баща на Алекс.. newsm78 не знам,но и двамата използваха думата обичам ,което не е маловажно .Лично мен най тъмен ми е Камен.. Rolling Eyes

# 24
Според вас кой купи галерията на Боряна. Аз доколкото разбрах е Камен.

# 25
Според вас кой купи галерията на Боряна. Аз доколкото разбрах е Камен.

da!

# 26
Много харесвам Христо като актьор. На сниките на живо е още по-величествен и интересен.

# 27
  • КиТ
Оооооо нова тема Mr. Green

Има още някаква тайна, но може и да не са я измислили.

Дайте да им помогнем!  Joy

Ние кво ли не въртяхме и сучихме,а те накрая ще ни пуснат няква бомба сто на сто Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Това за вестниците и аз съм съгласна,не случайно беше включено и в самия сериал! Wink Peace Тъй че не ми се вярва Mr. Green

И според мен само Христо и Чарли знаят за кво става дума,дори и майката си няма хал хабер кво е станало за нея Чарли е черната оФца,а Христо доброто детенце...макар,че като са били малки сигурно е било обратнто щом е казвала на Христо:"Не ядосвай Чарли!" Thinking

Слънце ей първа би  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И накрая да ви почерпя имма Рд днес Sunglasses Flutter Flutter Flutter

# 28
  • Бургас
Героинята на Елена нещо е в застой,какво ли ще измислят,че да си покаже рогцата отново.От самото начало си е студена с дъщеря си,според мен не знае как да обича,някъде в миналото й има много студени родители или разбито сърце.

# 29
Записче. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт