Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- Тема 9

• 38 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Плами ЧРД и от мен!!!!Пожелавам ти всичко най - хубаво да ти се случи!!! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm18 newsm18 newsm18

# 61
Плами, Честит Рожден Ден!   bouquet
Днес четох за Коки. Той бил син на двойката от дует "Каравел". Който желае да го гледа, ще участва в спектакъла на Мариус Куркински "Балкански синдром" и то в централна роля, на извънземно-алкохолик пристрастено към ракия.
hahaha Joy Супер!

Снощи бях на тази постановка, но не можах да го позная Коки. Жалко че нямам възможност да го гледам втори път. Спектакъла беше много хубав и различен от всичко което съм гледала до момента. Ако имате възможност не го пропускайте.

# 62
  • с/у ОколоМръсТното
В понеделник след 9:15ч. ми беше вече писнало от сериала...  ooooh! Tired
Чакаме го с нетърпение цяла седмица и накрая заради продължителността му ми писва. Все пак имам 2 ученика и чак до 22:00ч. да се отдам на ТВ не е по силите ми.

ТА, няма ли начин да се поразделят нещата. Поне 2 пъти седмично да го дават. И без това казаха, че един еп. трае по 48мин. Значи има начин  Thinking

# 63
Аз лично не мога да си представя как Боряна се е влюбила Димитър.
[/quote]

не се е влюбила, тя е благодарна на Димитър, това каза на Камен в 1 сезон, срещнала го е в труден за нея момент

# 64
  • София
Чакаме го с нетърпение цяла седмица и накрая заради продължителността му ми писва. Все пак имам 2 ученика и чак до 22:00ч. да се отдам на ТВ не е по силите ми.

ТА, няма ли начин да се поразделят нещата. Поне 2 пъти седмично да го дават. И без това казаха, че един еп. трае по 48мин. Значи има начин  Thinking

Шани, ако не бяха пусти реклами през 15 минути, серията щеше да е час  Confused. Иначе на мен пък ми харесва да са по-дългички сериите, но и на мен ми идва късничко, трябва да приспивам детенце.

За Димитър и Камен - той отдавна се е бил изнесъл от къщи и не е поддържал връзка с баща си.

# 65
А и аз малко посмятах - Камен е напуснал България пред 18 години. Боряна се е оженила за Димитър след това (въобще не знаеше за Камен в 1 сезон). А Дани е на 17 и малко години. Та въпроса ми е - ако Дани е син на Димитър, кога Димитър се е скарал с Камен, кога последния е заминал за САЩ, Димитъ се е оценил за Боряна, тя е забременяла и Дани се е родил. Не че не е възможно за 2 месеца след заминаването на К. да се запознае с Боряна, да се оженят да забременее и след 9 месеца - Дани, но нещо е много набързо всичко.
Как мислите?

Има логика в думите ти.  Thinking
Или сценаристите не са го доизпипали или нарочно са го направили така, за да вкарат в последствие още интриги. Кой, знае, може да изкарат, че Боряна е била любовница на Димитър още докато той е бил женен за майката на Камен.  Thinking

# 66
  • София
И аз тук да ви следя    bouquet

# 67
Абе аз да Ви кажа, какво си мисля за Боряна....
Мисля, че Боряна може да е била примерно с някакви психични отклонения и Димитър да я е приютил и да се е оженил за нея с две думи да я е спасил. И сега да и припомня, каква е била, като и прави номер с тоя пръстен, та Боряна да се опомни newsm78
П.С. Бас държа, че сценаристите ни четат Mr. Green

# 68
П.С. Бас държа, че сценаристите ни четат Mr. Green

Да четат, тъкмо ще направят сериала по-интересен. На тях просто им е бедна фантазията, колко ни е богато на нас въображението.  hahaha Joy Joy Joy

# 69
За какво започна това разследване Димитър как Камен е заминал, станало е преди толкова години, какво го интересува? Надяваше се нещо гнило да има ли? Не вярвам Боряна да е психочно болна или да е била, не би се оженил и не би имал дете от нея, може да са се познавали да, ако е вярно за предишната й професия може да й е бил клиент Embarassed
И аз мисля че може да ни четат сценаристите, но да следят реакции, иначе филма е доста напред заснет, направи ми впечатление тази серия която мина че Камен имаше тен, личи си че е сниман лятото след почивката им Sunglasses

# 70
  • КиТ
О има и анкета,аз гласувах за :"Той е виновен,за убийството което е извършил Чарли!" Peace

Слънцееееее благдаря ти  Hug Heart Eyes Hug

И според мен само Христо и Чарли знаят за кво става дума,дори и майката си няма хал хабер кво е станало за нея Чарли е черната оФца,а Христо доброто детенце...макар,че като са били малки сигурно е било обратнто щом е казвала на Христо:"Не ядосвай Чарли!" Thinking

Не е бил галеното детенце Чарли, по скоро е бил гамен и за това майката е предупреждавала Христо да не го ядосва- за да не си изпати от Чарли някой тупаник..... или нещо по- лошо....  Peace Peace Peace

Аха,да има логика Thinking Просто като си мислих,че нещата са били разменени Mr. Green

А и аз малко посмятах - Камен е напуснал България пред 18 години. Боряна се е оженила за Димитър след това (въобще не знаеше за Камен в 1 сезон). А Дани е на 17 и малко години. Та въпроса ми е - ако Дани е син на Димитър, кога Димитър се е скарал с Камен, кога последния е заминал за САЩ, Димитъ се е оценил за Боряна, тя е забременяла и Дани се е родил. Не че не е възможно за 2 месеца след заминаването на К. да се запознае с Боряна, да се оженят да забременее и след 9 месеца - Дани, но нещо е много набързо всичко.
Как мислите?

Хммм,виж това не се бях замисляла,верно много бързо са се развили нещата,май наистина ще се окаже,че Димитър е взел Борянка с вече родено синче...иначе много бързо са станали нещата(скоростно Crazy Whistling) или му е била любовница Crazy,но тя не е такъв човек newsm78
Сценаристите като четат поне да ни подскажат малко деее Mr. Green Rolling Eyes Flutter Laughing Laughing

п.п добре дошли на новите,айде включете се в разсъждения само със запис няма да минете! Naughty Hug
[/i]

# 71
  • Луната ни пази

Шани, ако не бяха пусти реклами през 15 минути, серията щеше да е час  Confused. Иначе на мен пък ми харесва да са по-дългички сериите, но и на мен ми идва късничко, трябва да приспивам детенце.

За Димитър и Камен - той отдавна се е бил изнесъл от къщи и не е поддържал връзка с баща си.
Стъклен дом - Сезон 2, Епизод 5  18.10.2010 / 92:10 мин (без рекламите). Не мисля, че са чак толкова много рекламите. Аз пък винаги не мога да гледам началото на серията, че обикновено мия и приспивам детето!

# 72
Запис  Hug (От новите съм Laughing)
Гласувах с трета опция - мисля си, че Христо е виновен по някакъв начин за това убийство - затова Чарли казва, че може да съсипе брат си само с една дума, но предпочита да го направи бавно и мъчително Laughing (Вмъквам, че аз също много харесвам Христо - и като актьор, и персонажа му.)
Относно Камен - добре ще е да се завъди някоя нова, да се опомни Боряна най-накрая! И все си мисля, че Димитър я държи с нещо - затова седи с него и не гъква.
Хари не ми харесва. Дани също. Алекс... трябва да се направи нещо по въпроса с косата й, не е хич добре така Peace Сияна е най-готина. А, Коки също, жалко, че го махнаха - беше връх: всичко това - според мен Peace
А за книгата нищо не знам.. Може ли да поясните малко? Simple Smile

# 73
# 74
Добре де... съгласявам се, че Чарли не е баща на Алекс. Но едно нещо не мога да си обясня  newsm78  Защо Чарли държи именно Алекс да научи за тайните на баща си. Защо точно с нея заплашва Христо. При положение, че нито майка му знае истината, нито жена му, нито съдружника му.... а?

Общи условия

Активация на акаунт