Бременни майки в чужбина - 32 тема

• 25 481
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Аз казах на доктора, че и да му се моля за упойка той трябва да прецени аз доколко мога да издържа и до колко мога да се правя на силна, защото имам още много да тегля в този живот и едва ли ще се оттърва така лесно  hahaha .Нищо, че си направих тестуване за поносимост на упойките ...за всеки случай де.

Трудно се вади хипопотам (аз) от вана с топла вода, fluffy Simple Smile

Аз не искам упойка, защото все не могат да ми преценят дозата (на зъболекар например). То аз един аспирин да изпия и ме държи по няколко дена пък какво остава за епидурална упойка  ooooh!

P.S. Добре, че таткото няма да присъства и да гледа сейр.

# 661
Няма лошо, ако можеш да издържиш на болката, ама аз не успях. Иначе уж топлата вода имала успокояващ ефект, ама при мен не беше така.

# 662
  • WA, USA
Браво на Терминатор! Да са живи и здрави и двамата  bouquet

Remedios, и аз бях хванала някакъв вирус преди седмица-две но се оправих за няколко дни с горещи душове и потене. Не знам дали са вредни, но на мен много добре ми действаха, особено с малко капки Евкалиптово масло на пода да дишам изпаренията. Освен това чайчета, солен разтвор за носа и люто за гърлото. Кашлицата ми премина след седмица някъде, но за нея нищо не правих. Дано се оправиш бързо!

# 663
  • Edinburgh-UK
Честит син Терминатор да ви е жив и здрав и да е гордостта на мама и тати!Бързо възстановяване и прибиране в къщи ще чакаме снимки
RemediosЗа кашлица много помага мед с ванилия.И аз бях настинала но ми мина само с чай,мед и ломони.бързо да се оправяш  Hug
ели топличко си е при вас,тука е 10-11 градуса през деня,но на мене не ми е студено явно  от хормоните  Hug
cutty и аз искам такива гости като вашите да носят готовата сготвена храна,чак се размечтах,свекървата готви много вкусно ,ммммм
Гледам че говорите за раждането,аз реших на момента да решавам дали ще има упойка,басейн и т.н че колкото и да го мисля не знам какво ме очаква,ще гледам да търпя колкото мога ако не ще искам упойка,мисля да седя в къщи колкото се може по-дълго.

# 664
Честит Роберто на Терминатор! Чакаме пикантностите скоро  newsm51

LadyDiDi ти в бг ли ще раждаш?аа забравих да ти кажа че и аз шия един гоблен,обаче скоро няма да го довърша много е голям и сега си плета килимче дано него поне го довърша докато се роди бебо.на мене първият гоблем ми беше мечо пух от този вид като твоят,хайде успех дано скоро го завършиш
Светле, в София ще раждам, че тук нещо им нямам доверие. Пък и няма да ми се налага да седя сама последните месеци, тук ми е пълна тъпотия и ще има кой да помага първите месеци с бебчо Wink
Гобленчето ще е готово най-късно до месец, като се прибера за Коледа в София ще купувам следващото хихихи Решила съм да направя Мечо и компания, пък да видим дали ще станат до април  Laughing Какво килимче правиш ти?!?! Че ми стана много любопитно!! Сега ще ми вкараш нова муха в главата, колко ми трябва  hahaha

Това с водното раждане и мен ме интригува, но има време да го мисля. Наистина не на всеки му понася, но аз мисля, че ще се чувствам перфектно като се топна в басейнчето  hahaha И аз не искам упойка засега, ама сигурно друго ще викам април месец  Joy

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 23:48 от LadyDiDi

# 665
Честит син на терминатор -  да е усмихнат и спокоен!
Бързо възстановяване на майчето!  bouquet Hug

# 666
...в София ще раждам, че тук нещо им нямам доверие.

Непоискан съвет да дам, Rolling Eyes преговори си пак условията за този сървиз в Англия и България, да не се набуташ сама в устата на вълка.  Grinning

# 667
Браааво, Терминаторе! Чакаме подробности и снимки на малкия Терминатор!!!!  Hug[/b]

# 668
терминаторче,едно голямо честито и от мен!!! добре дошъл на Роберто и да бъде здраво,красиво и добро дете!

# 669
Добро утро, момичета!

Терминатор, да сте живи и здрави и с много късмет. А ние чакаме разказче Simple Smile Може да хванеш и таткото да го напише, докато ти му диктуваш Simple Smile)) Да си упражнява българския, де Simple Smile

Аз не си спомням дали споделих тук, ама ще си имаме слонче - бебчо върви с 2-3 седмици напред. Но то пък и майка му, и баща му са големи, няма как да е мишле. Обаче, онзи ден си бърборих с 1 приятелка в БГ и й обяснявам, че си отглеждаме слонче и тя като се впечатли и започна да ме разпитва къде - в апартамента ли, или на двора Simple Smile Та, докато обясня, че е в корема ми, голям смях падна.

Тук съм намерила един разкошен магазин за домашни джунджурии - сервизи за хранене, покривки, спално бельо, та днес ще отида да го преслушам. Че ние бебешките неща сме ги оставили за другия месец, а аз дотогава трябва да повишавам БВП на Сирия по друг начин Simple Smile

# 670
  • Rennes, France
Честито на мама Терминатор - да ви е живо и здраво бебчето Hug

Светле - много е готино с такива гости, вярно Peace - те са много мили и да ти кажа въобще не ни се натрапват...Понеже са ан 300км от нас, рядко се виждаме и винаги е супер...Майка му ни донесе много голяма книга за отглеждане на бебето до 6г възраст, та сега има да четем....само татито да има желание, а пък аз да разбирам малко повече френски Mr. Green

Ох, аз да ви кажа - през нощта си имам контракции - корема твърд, едно таково тъпо усещане...ама все очаквам че трябва ад стане много силна болката, та знам ли newsm78
Днес съм пак на курс - да видим за какво ще си лафим, а утре последна слеща с акушерката - дано да каже вижда ли се края?

Да ви кажа един лаф: снощи много ме болеше седалищния нерв и исках таткото да ме разтрие. Та взима нашия олиото, бърз, ефективет, отваря капачката и почва да сипва...да ама взел бутилката с вода за уста, та като ме окъпа едно хубаво #Crazy hahaha направо щях да го убия #2gunfire. После аз съм била виновна че бутилките били една до друга Joy Joy

Айде усмихнат ден на всички...

# 671
...в София ще раждам, че тук нещо им нямам доверие.

Непоискан съвет да дам, Rolling Eyes преговори си пак условията за този сървиз в Англия и България, да не се набуташ сама в устата на вълка.  Grinning
Знам условията в болниците около нас, мъжът ми работи там и не, благодаря. Не искам да разчитам на хубава апаратура само и индийски лекари.  Peace

Cutty, приятна баня си имала снощи хихи Хайде, пожелавам ти добри новини за скорошна среща с бебчо.
Shamsina, честито слонче хихихи Може и да те изненада на финала някое фино бебе, не се знае  baby_neutral

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 11:29 от LadyDiDi

# 672
Цитат
Ох, аз да ви кажа - през нощта си имам контракции - корема твърд, едно таково тъпо усещане...ама все очаквам че трябва ад стане много силна болката, та знам ли  
   cutty , аз си откарах така цял месец, накрая станаха на 5 мин. но не бяха болезнени или си бях свикнала вече. Принципно истинските не спират, а зачестяват и стават на интервал от 2-3 минути дори и по дълго траят Peace

# 673
Cutty, ти май скоро ще ни изненадаш. Стягания на корема аз си имах често, но контракции май се оказа, че аз имах само в деня на раждането, но да ти кажа те в началото се траят, не са чак толкова болезнени. Ако много зачестят започвай да засичаш.

# 674
  • Rennes, France
Мами, аз съм се уговорила с бебо да седи до края на месеца, ама знам ли - може и да не му се седи вече newsm78
Таткото, вчера ме гледа и ми вика: ама тази седмица ми е много едобно да родиш Whistling - а аз само седя и се смея, и му викам: ми то ако ставаше така ooooh!
Онзи ден му разказвах за фенерчето и за осветяването на корема, та бебо ако не е обърнат да се насочи към изхода, пък той седи и не вярва Thinking
Аз се надявам да започна с контракции, да не е с изтичане на водите, че да не ми хакнат веднага окситоцина, че епидурална за момента не искам Crossing Arms Ама и аз така - като се почне ще реша окончателно, но за сега съм навита за без епидурал...
Отивам малко да поработя, че още се чувствам активна Peace

До после мами...  bouquet
Шамшина - и на мен ми казаха че ще е около 3400-3600 бебо, ама каквото дойде...аз много, много не вярвам на тези мерения newsm78

Общи условия

Активация на акаунт